Stora rumpor

Naken stor rumpa

Naken stor rumpa söker man för sköna sexträffar

Jag söker en man, 30-35 år, för sköna sexträffar där vi kan utforska vår sexualitet. Jag är själv 31 år, snygg naken, slank, med fina pattar och stor rumpa. Svara helst med foto.

Stora kvinnorumpor till äldre man

Stjärtfixerad, lite äldre man med stort intresse för stora, feta, utstående kvinnorumpor vill nu ha kontakt med en kvinna som känner igen sig på den här beskrivningen. Du behöver inte vara ung, vacker eller speciellt söt, bara din rumpa är uppseendeväckande stor. Du får gärna vara invandrare och mycket gärna färgad. Jag bor mellan Gävle och Falun och hoppas du finns i närheten.

Slank tjej med skön rumpa vill ha sex med män

Jag är en 29-årig slank tjej med en stor, rund, skön rumpa, alltid slickvänlig fitta, som älskar att bära fina underkläder. Jag söker efter män i åldern 30-60 år för skön mjuksex. Absolut inga konstigheter som toasex eller S/M varianter, det går helt bort så fråga inte. Diskretion är givetvis en självklarhet för oss.

Är en tjej som vill att du sprutar ner min stora rumpa

37-årig tjej med tjocka, kraftiga lår, en stor rejäl rumpa och stora bröst söker en man 45-65 år för runkar din kuk där du som avslutning sprutar ner hela min nakna kropp. Vill du, så får du även kyssa min stjärt och min stora fitta. Dock är jag inte intresserad av varken vaginala eller anala samlag. Diskretion självklart. Jag finns i Södertälje som du.

Naken stor rumpa

Jag vill ha nakna kvinnor med strumpbyxor på rumpan

Kvinnor som tycker om att knulla med strumpbyxorna på efterlyses. Du ska helst vara kraftigt byggd med många extra kilon, ha rejäla pattar och gärna vara i den övre medelåldern. Du måste bli enormt kåt av att bära strumpbyxor som sitter stramt över din stora rumpa och magen så att den kåta fittan lyser i genom det tunna tyget. Även ett par med samma intresse som jag kan svara. Jag är 56 år, med en sug-, och knullvänlig kuk, så var inte blyga.

Man vill träffa kvinna med stor byst och rumpa som vill älska

42 årig stockholmare vill träffa en kvinna mellan 20-50 år, med stor byst och rumpa. Du som vill älska naken med både din mun och rumpa är speciellt välkommen med svar. Jag är i stort sett öppen för alla sexlekar. Passa på och svara mig nu!

Intern söker tjejer med stora rumpor

Jag är en trevlig och snäll kille som ser bra ut. Jag söker efter sexy tjejer för sköna stunder med naken sex i besöksrummet. Ni ska vara någonstans mellan 18 och 30 år, vara söta och mycket charmiga Gärna en söt tjej från Latinamerika med fina former och en stor go rumpa. Jag är själv 24 år, gillar att träna mycket, så jag är ganska muskulös och välväxt. Jag är helt frisk och ren. Hoppas att vi ses snart. Skriv gärna ett svar till mig! Puss och kram.

Vill du ha skön sex med en trevlig kille?

Tjejer med en stor rumpa sökes av en 30 årig kille i Stockholm som för tillfället sitter inspärrad i fängelse. Jag söker efter kåta tjejer mellan 18 och 35 år, för samvaro och skön sex. Fina pattar och en stora rumpor är ett jätte plus.

BS-kille med villig rumpa söker ett par på 40+

Par, 40+, sökes av en BS kille på 40 år med liten, skön men villig rumpa, som mannen får använda efter behag, jag vill bli knullad av honom när kvinnan tittar på. Sedan hoppas jag att kvinnan vill bli knullad av båda männen. Diskret i Boråstrakten.

Stor rumpa

Tjej vill ha kuk i rumpan

Jag är en supersnygg tjej som är ett superfreak på att få kuk i min stora rumpa. Bor mitt i Stockholm. 26 år. Din ålder är helt ointressant bara du har en kuk och vill ha analt sex. Svara till mig fort nu. Diskretion till 100%.

Kvinna med rejäl rumpa söker kuk

Tänder du på slampor så finns här en enormt analfixerad kvinna, 38 år, med bred rumpa, lite mullig med tunga hängpattar som vill få stjärten smiskad och sen ordentligt knullad. Diskretion är ett måste. Jag finns i centrala Malmö.

Tjej söker en äldre man att pippa

24-årig, kurvig, kåt brud, men nästan helt oerfaren tjej i Linköping söker en man 35-55 år. Jag vill lära mig suga kuk, svälja spermasatsen och är nyfiken på hur det skulle vara att få ta din styva kuk i min runda nakna oknullade rumpa. Jag vill uppleva allt man kan göra naken utom allt för kinky grejor men älskar svensk porr. Diskret är ett krav.

Man söker en ung tjej att ligga med

Mörk, 44-årig man, 182 cm lång, intresserad av att vara naken och ha sex med riktigt unga fittor, tillika snygga tjejer. Söker bekantskap med en ung tjej mellan 15 och 25 år.

Ser helst att du är lite och nätt, smal med små bröst och stor naken rumpa.

Svara gärna med foto. Gärna en tjej från Örebro län.

Stockholmskille vill ha en stor rumpa

Hej! Jag tänder på riktigt mulliga kvinnor med en bred, stor rumpa, en hårig fitta och stora tunga bröst. En riktig kvinna som vill ha en storkukad man att knulla. Ålder utan betydelse. 100% diskretion. Även likasinnade män som tänder på det här kan svara för att byta foto och film.

Smiska den stora rumpan

Är en 36-årig tjej som älskar att få smisk på den stora rumpan på samma gång som en våt tunga slickar min fitta till orgasm. Du får gärna vara upp till 60 år. Det enda som betyder något för mig är att du är en mästare på att slicka fitta. Gärna i eller i närheten av Helsingborg.

Äldre man söker tjejer för rimming

Jag är en äldre värmlänning som älskar sköna sexlekar, från det mjukaste vaniljsex till mer avancerad sex. Nu vill jag träffa riktigt unga, varma tjejer. Vill pulla din fitta och röv (är du intresserad av rimming är det ett stort plus), leka, smeka, knulla dig i alla hål. Vill gärna aga unga tjejrumpor. Du bör vara en tjej som vill leka avancerat med mig. Men jag är snäll och trevlig.

Stora rumpor

Man på 50 år söker en fint formad rumpa

Jag vill ställa några frågor till er som läser den här sexannonsen. Är det inte okej att landa på en lång och grov kuk, som jag har? Söker efter en fint formad rumpa för fisting, gärna med en fin skåra? Söker nu i vårt avlånga land en yngre homo-kille, som har något av det nyss nämnda.

Om du har lång eller kort kuk spelar ingen roll, inte heller ditt utseende. Bara du vill bli slickad och avsugen ofta och länge av en annan man. Jag är helt normalt byggd och inte fet. Jag vill att vi ska kunna umgås under ordnade former, lära känna varandra, och senare göra det skönt för varandra, du skall även kunna ge och inte enbart ta emot. Jag bor i Mellansverige och vi kan träffas hos mig.

Jag söker tjejer för skön sex

Jag är en 30 årig kille i Uppsala, som för tillfället, tråkigt nog sitter på anstalt. Jag söker efter tjejer med härliga silikonbröst och fina, runda rumpor för skön sex. Er ålder är någonstans mellan 20 och 40 år.

Söker tjej med stor fin rumpa

Falun eller i närheten. Kåt kille på 27 år söker en undergiven tjej mellan 20-45 år. Jag ser bra ut enligt andra. Ett stort plus om du har en del former på rumpa och pattar. Du ska även tycka om att bli tagen i rumpan.

Vill träffa en hemmatrans

Vill träffa en hemmatrans i den övre medelåldern. Du ska tycka om gay porr med mycket smek, sug och knull, klä dig i stay-ups eller riktig nylonstrumpor med höfthållare, behå, sexiga sköna trosor som spänner över rumpan. Gärna en klänning eller blus och kort kjol. Du får gärna ha några extra kilon för mycket på kroppen, alltså jag vill inte ha svar från spinkiga typer. Själv är jag 60+, normalbyggd, med normal kuk, kåt och fantasifull. Renlighet, diskretion och ärlighet är ett absolut krav. Helst svar från Ljungby och Värnamo området men hela landet i välkomna.

Kvinna sökes av välutrustad man

32-årig svensk man, välbyggd och rejält välutrustad söker efter en mogen kvinna med stor sexdrift. Du får gärna ha något speciellt som till exempel fasta vackra bröst, en mycket stor välformad rumpa, en härlig kåt fitta eller något annat utmärkande. Vi kan väl börja med en mailväxling och om du lyckas fånga mitt intresse med dina intressanta önskningar och kanske ett foto, så kan vi senare träffas i besöksrummet. För det är så att jag sitter för närvarande i fängelse i Mellansverige. Du måste vara frisk och vän med tvål och vatten. Svar med foto har förtur, men inget krav.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *