Samlag

Samlag

Kvinna med stil söker manlig sexkamrat för samlag

Jag är en 39-årig kvinna med en elegant stil som söker efter en manlig sexkamrat i åldern 45-60 år. Jag gillar nästan allt inom sex förutom avancerade toasexvarianter och hård S/M. Jag finns som du i Stor Stockholmsområdet och vi är givetvis oerhört diskreta både du och jag!

Par eller trans för samlag

Sökes av en kille på 35 år, 180 cm lång, 85 kg, blåögd, mellanblond och med cirka 20 cm kuk mellan benen. Jag har aldrig prövat bisexuell-sex, men är jättesugen på att testa både slick, sug och analasex, och vad vi mer kommer överens om att göra. Svara gärna med foto och mobilnummer, men inget krav.

Jag söker otillfredsställda kvinnor för samlag

52 årig Ystadtransa söker otillfredsställda kvinnor mellan 18 och 50 år som behöver hjälp. Din man eller pojkvän får gärna titta på när jag tillfredsställer dig. Jag är inte intresserad av samlag. Även lesbiska par kan svara mig om ni behöver hjälp. Svar från hela Sverige är av intresse.

Samlag med fyra killar

Intern på 31 år söker tjej för samlag

Jag är en norrlänning, men jag befinner mig för närvarande intagen i Götaland. Jag söker tjejer, 20-45 år, för besök på anstalten. Jag är 187 cm lång, väger 91 kg. Bifogar du foto är det ett stort plus.

Helt hämningslös kvinna vill träffa en svensk porrstjärna

Gyllene duschar! 38-årig kvinna vill träffa en riktig man som liksom jag älskar att få ge och även ta emot golden shower. Låt oss tillsammans dela vår kanske lite annorlunda porrpassion. Under en skön mysig gemensam njutning med samlag i olika sex ställningar. 100% Diskret naturligtvis. Bor i Mälardalen och hoppas du finns här, du svenska porrstjärna.

Kille längtar efter en tjej för sexlekar

Lång, smärt kille, på 45 år, snäll, kelig och romantisk, nyligen skild, längtar nu efter en tjej, som kanske vill ta initiativet till våra sexlekar och som även kan vara kärleksfullt sträng ibland. Svart nylon och stilettklackar, det är min svaghet, det kör mig verkligen kåt. Mina intressen är: olika sex positioner, oralsex, vaginalt och oralt samlag, sexleksaker m.m. Jag bor i ett radhus i Spånga.

Samlag

Färgad tjej söker killar

Liten, kraftig, färgad tjej, 25 år, med, stora, fylliga bröst samt mycket hår på fittan.

Söker killar eller män som älskar långa samlag med mycket erotik.

Jag föredrar lite äldre killar som har en hel del erfarenhet och kan tillfredsställa en tjej. Helst svenska killar i Mellansverige.

Kvinna för sköna samlag tillsammans

Hej jag är en kille på 53 år från Halmstad som söker efter en kramgo kvinna mellan 50 och 60 år gärna lite mullig med hängiga vackra bröst för sköna stunder med svenskporr och samlag tillsammans. Svara med foto snarast.

Kille i Jönköping söker en kvinna

Kille, 25 år, i Jönköping söker en porrig kvinna att ha skön mjuk porr och samlag med. Jag gillar allt och allt sker på dina villkor. Du kan få hur mycket du vill. Själv ser jag bra ut och är rustad med 20 cm. Din ålder spelar ingen roll, ung som gammal. Renlighet och diskretion ett måste. Foto ger garanterat svar. Jag väntar. Kram!

Man söker par för intima sexmöten

Man på 60 år söker par för intima sexmöten. Jag är BS, så jag gillar att se på porfilm och ha sex med både män och kvinnor. Slick, sug och sköna samlag hemma hos er eller mig i Uppsalaområdet. Jag har en ganska normal utrustning. Hoppas kvinnan är ganska mullig med sugvänliga pattar och en riktigt våt, kåt fitta att slicka till orgasm. Jag tar själv gärna emot en grov kuk i baken samtidigt som jag knullar kvinnan hårt bakifrån. Er ålder och ert utseende är utan betydelse, bara ni är kåta. Men bra om ni bor inom en tio mils radie från Uppsala.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *