Gayporr

Gay porr

Hemligt gay porrsex med en man som jag

Är en man på 48 år, som söker en gay-man/kille som är rök- och drogfri precis som jag. Jag är gift och har familjen på annan ort. Jag jobbar och har en egen övernattningslya i Stockholm. Vi träffas hos mig, eventuellt under dagtid. Diskretion ges och krävs.

Man vill bli smekt i nylonstrumpor av annan gay man

Jag är en 43 årig man i Skaraborg som tänder på gay porr. Jag älskar att få klä upp mig i nylonstrumpor, pumps och kjol. Jag söker efter en äldre erfaren man 65 till 80 år, som åtrår och verkligen vet hur man smeker nylonstrumpklädda ben länge och väl tills vi båda darrar av kåthet. Jag är ganska oerfaren på killsex men vill gärna lära mig mer. Svara nu genast så väntar ett par läckra nylonstrumpklädda ben på dig här.

Gay porr

Killar sökes för inspelning av gayfilm

Finns det några killar här som vill vara med och spela in en gay-film. Er ålder ska vara mellan 18-25 år, möjligtvis lite äldre om du ser yngre ut. Skriv några rader om dig själv och bifoga ett par foto. Jag som ska filma er är 29 år och gay. Skicka ett svar till mig omgående om du är intresserad.

51-årig HS söker någon över 40 år för gay porr

Jag är en äldre HS man som är maskulin (se foto i profilen) och ganska ombytlig, jag är alltså både passiv och aktiv beroende på situationen. Jag söker HS/BS män över 40 år som liksom jag lika gärna både ger och tar emot en hård sprutvillig kuk i sina hål. Finns i Mälardalen.

Stunder tillsammans med en annan gay

Jag är en man som är lätt BS och ganska oerfaren på det här, är 34 år, och vill träffa en kille som vill se på gay porr med mig. Du bör vara runt 25-45 år. Vi runkar kuk tillsammans, kanske hjälper varandra, kanske även suger m.m. Diskretion till 100%.

Gay porrn

Vill ni ha det skönt med en BS man?

Bisexuell man på 68 år 190 cm, 96 kg, 18 cm, söker BS/HS män som gillar gay porr och att bli skönt avsugna, slickade djupt i analen och även bli påsatta om kemin mellan oss stämmer. Jag vill gärna börja med kramar, kyssar och smek. Men ibland kan även en snabbis vara spännande. Jag älskar smaken av sperma och sväljer gärna. Er ålder spelar ingen roll bara ni vet vad ni vill sexuellt. Även nybörjare på killsex kan svara. Jag finns i Dalarna och ser helst att ni finns i närheten. Jag är helt ärlig, seriös och frisk, liksom du. Svara gärna med foto och mobilnummer, men alla får svar.

Passiv HS 32 år söker en aktiv kille för gay porr

Jag söker en aktiv kille på 35-50 år för sköna stunder i sängen. Jag tycker om mycket rövslick och kuksugning. Du som svarar kommer garanterat inte att bli besviken på mig. Stor-Stockholmsområdet är en fördel. Diskretion är absolut självklart!

Udda gay porr efterfrågas

Jag är en ganska mullig, lite större, 29-årig kille som bor i Jönköping. Jag tänder på alla former av lite mer udda HS-sex som rövfisting. Ingenting är egentligen för kinky för mig! Svara mig så kan vi diskutera vad jag vill du ska göra med mig. Givetvis är vi 100% diskreta!

Söker efter HS/BS-killar för gay porr

Hej, Jag söker efter homosexuella eller BS-killar för sex. Gärna någonstans mellan 35 och 45 år. Jag är själv 37år och har aldrig provat killsex förut men är väldigt nyfiken på att testa. Eftersom jag inte har någon erfarenhet av killsex vore det bra om du ha det. Svara, jag vet att ni finns här. Bifoga gärna ett foto i ditt svar.

Gayporr

Vill träffa en hemmatrans

Vill träffa en hemmatrans i den övre medelåldern. Du ska tycka om gay porr med mycket smek, sug och knull, klä dig i stay-ups eller riktig nylonstrumpor med höfthållare, behå, sexiga sköna trosor som spänner över den härliga stora rumpan. Gärna en klänning eller blus och kort kjol. Du får gärna ha några extra kilon för mycket på kroppen, alltså jag vill inte ha svar från spinkiga typer. Själv är jag 60+, normalbyggd, med normal kuk, kåt och fantasifull. Renlighet, diskretion och ärlighet är ett absolut krav. Helst svar från Ljungby och Värnamo området men hela landet i välkomna.

Man söker feminin man för gay porr

Man (gay), 40 år, med bra utseende längtar efter en yngre smärt och feminin man, gärna trans som älskare. Jag är lite intresserad av läder i kombination med mjukporr. Är själv 176 cm lång, 68 kg. En bild på kuken ger förtur. Helst Mellansverige.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *