Fina små bröst

Fina små bröst

Vill du ha en tjej med små fina bröst?

Visst vill du krama mina sköna, små, lite hängiga, fina. unga bröst och även pulla min alltid, ymnigt flödande, trånga fitta? Sen vill du kanske göra lite mer med mig? Skriv ett svar och berätta, bifoga ett for och ditt nummer. Jag är 27 år och bor i Göteborg.

Vill använda min kuk i tjejer med små fina bröst

Se hit alla ni kåta tjejer! Här finns en kåt och jättetrevlig kille på 35 år som skulle vilja få använda min penis på det sätt som den är tänkt för, det vill säga att pippa en stor fitta med. Så du fräscha, problemfria svenska tjej mellan 18 och 45 år, med fina, små eller jättesmå bröst samt helst en våt fitta och utmanande underkläder hör av dig till mig. Endast vaniljsex och svar med fotokrav. Ser helst svar från Stockholm samt övriga Mälardalen.

Erfarna män sökes av en lite blyg kvinna!

Slank 35-årig, lite blyg kvinna med ganska så fina små bröst söker en erfaren man i åldern 35-50 år. Du får gärna vara skäggig och med välbyggdkropp, lite hår runt kuken gör heller absolut ingenting. Jag gillar allt inom sex förutom hård S/M och kiss och bajs. Jag bor själv i Malmötrakten så bra om du finns i närheten. Diskretion är givetvis helt självklart för oss båda.

Små bröst

Slank och villig tjej med små fina bröst söker erfarna män

Jag är en 33 årig, slank tjej, med små bröst och en skön och ständigt våt och villig kåt fitta. Jag söker läckert erfarna män i åldern 35-60 år, jag ställer upp på allt utom toa och S/M. Finns i Stor Stockholm.

Ung tjej jättesmå bröst söker erfaren man!

Långbent 24 årig, oerfaren fin tjej med ganska så små bröst söker en mycket erfaren man, 35-55 år. Gärna lite skäggig och färgad. Allt utom toasex. Finns i Malmö.

Kille efterlyser tjej med små fina bröst

Se hit alla Ni på Sveriges soliga västkust: DINA DRÖMMAR SKA BLI SANNA NU!

Göteborgskille på 38 år, trevlig, snäll, ärlig och fruktansvärt kåt, efterlyser en tjej, 17-25 år för sköna knull stunder.

Helst är du under 170 cm, mycket smal med små bröst och en fast, stor rumpa naken.

En stor fördel om du är boende i Göteborg. En sexvän för livet. Svara gärna med foto och mobilnummer. Svara en ensam Skorpion.

Tar dig med eller utan makens närvaro

Jag är en kåt kille på 46 år, som söker en kvinna 60+ för sex, med eller utan makens närvaro eller medverkan. Du kvinna, du bör vara slank och ha fina ganska små bröst. Du kanske inte får vad du behöver med din man, men det råder vi bot på tillsammans. Det viktiga är bara att du är mycket kåt som jag, samt att du gillar att bära korta kjolar och blusar där jag kan skymta de små brösten.

Blyg tjej med små bröst vill gärna ha sex med män!

Skön 33-årig, blyg tjej med mycket fina små bröst söker erfaren man, 35-50 år. Du får gärna vara ganska skäggig och lurvig på kroppen. Jag är med på det mesta förutom avancerade toavarianter och hård S/M. Har heller inget emot om du är invandrare eller färgad, snarare en fördel. Bor i Malmö-trakten och är mycket diskret av mig!

Man söker kvinna med fina bröst för sköna sexlekar

Man på 56 år söker en kvinna mellan 30 och 50 år, för sköna sexlekar. Jag älskar att slicka fitta, suga på dina fina bröstvårtor, få dem styva, att slicka dig tills du kommer. Sen får du kanske på dig en löskuk och knullar mig i anus om du så vill… Jag vill att vi träffas regelbundet och att vi är helt ärliga mot varandra. Full diskretion är ett krav från min sida då jag har vuxna barn. Jag är separerad sedan 17 år tillbaka och saknar en kvinna att ha sex med. Jag är mycket kåt och runkar kuken så gott som varje dag.

Söt tjej på 20 år med fina bröst vill ha mer sex

Jag är en ung, söt tjej som vill uppleva mer sex. Jag vill prova allt inom sex. Är mycket nyfiken på bisarr och kinky sex. Söker killar och män i alla åldrar som vill träffa mig och lära mig allt. Jag är blond, kort, smal, har små, fina bröst och en slät fin fitta. Du man som är seriös och vill träffa mig, skicka mig ett svar så får du mitt telefonnummer och några läckra foton där jag visar allt. Jag har inga ekonomiska intressen vid en träff, det enda jag begär är att du ska lära upp mig. Endast seriösa svar tack. Södra sverige – hela landet om du kan resa.

Små fina bröst

Skurup, Skåne (de fina brösten ger dig kåtslag)

Du får garanterat kåtslag när jag berättar om mitt sexliv i en eggande porrvideo, där mina fina bröst och min fina, kåta fitta främst står i fokus. För ett svar får du foton och mer information om mig.

Kvinnor i Umeå med fina bröst sökes för skön sex

Jag är en mycket trevlig och lättsam kille på 36 år, som söker dig härliga, kåta kvinna mellan 30 och 55 år, för lång och skön sex med mycket smek, sug och slick. Jag söker endast erfarna kvinnor som vet vad de vill ha och som älskar sex. Jag är 185 cm lång, väger 85 kg och har en kuk på 18 cm. Jag älskar erfarna kvinnor, gärna med lite fina större bröst, men det är absolut inget krav. 100% friskhet, renlighet och diskretion fordras och ges. Tveka inte nu, utan hör av dig, jag längtar efter dig!

Jag vill träffa riktigt fina tjejer, en eller två

Jag vill träffa en riktigt, riktigt fin tjej eller två fina bisexuella tjejer. Du eller ni ska tycka om att klä er i kort kjol, raffset, utmanande underkläder och högklackat.

Om du/ni har små bröst spelar ingen större roll.

Jag tycker mycket om att älska ute i naturen, du som jag tycker om att suga och slicka. Jag tar dig gärna analt om du så vill. Eftersom jag kan styra min utlösning som jag vill så kan jag älska i timmar, Din ålder är 18-65 år. Du måste vara söt, fräsch och 100% frisk. Jag bor i Östergötland, som du också bör göra? Svara gärna med foto och mobilnummer.

Blyg kvinna söker en erfaren man

Slank 32-årig, mycket blyg kvinna med ganska så små bröst söker en erfaren man, 35-50 år. Du får gärna vara rejält skäggig med fin kropp. Jag gillar i stort sett allt utom S/M och toa. Jag bor i Malmö-trakten men finns du i Skåne är det OK. Diskretion är helt självklart för oss båda. Ser gärna att du är invandrare, färgad är ett stort plus.

Slank tjej söker skön sex med erfaren man

Jag är en slank 33-årig tjej, 174 centimeter lång med ganska små bröst, som söker en erfaren man, 35-50 år, för skön sex. Jag bor i Stor-Stockholmsområdet och hoppas du finns här i närheten. Jag är som du mycket diskret av mig och naturligtvis så pratar vi om sex gratis.

Vill ha en dubbelmacka med riktiga män

29-årig, ganska slank kvinna, med små bröst, söker nu efter riktiga män, 35-60 år, som kan ta mig hårt med kuk både i fittan och i analen samtidigt. Diskret och ganska erfaren när det gäller skön sexuell njutning. Finns i Mellansverige där jag hoppas ni också finns.

Söker ung tjej med små bröst för pervers posering

Tittare, fotograf på 36 år, söker efter en mager, ung tjej med små bröst och som vågar ställa upp på riktigt pervers posering. Du bör helst vara mellan 18-25 år, ju yngre desto bättre. Svara gärna med foto och mobilnummer men inte nödvändigt. 100 % diskretion.

Billig kvinna vill ha din kuk

Jag är en riktigt utmanande, billig, kåt snuskslampa. Snygg, smal med små, fina bröst. Jag vill ha din kuk och stora ollon i min våta fitta, hårt, nu. Det spelar ingen roll var du bor, jag är resande och kommer till dig.

Billig tjej vill ha kuk

Jag är en riktigt het, billig tjej som älskar att knulla. Är en extremt smal tjej med små bröst och liten stjärt. Jag vill ha din kuk i min fina fitta, hårt, nu. Det spelar ingen roll var du bor, jag är resande och kan besöka dig.

Man söker en ung tjej att pippa

Mörk, 44-årig man, 182 cm lång, intresserad av att ha sex med riktigt unga fittor, tillika undergivna tjejer. Söker bekantskap med en ung tjej mellan 15 och 25 år. Ser helst att du är lite och nätt, smal med små bröst och liten bak. Svara gärna med foto. Gärna en tjej från Örebro län.

Fina små bröst

Pippa mig nu du erfarne man

34 årig smal kvinna med rakad fitta, små bröst och liten fast röv, väntar på en erfaren man, 35 till 55 år, som kan knulla mig ordentligt trött under långa sköna sexmöten. Jag gillar även analsex och att suga din kuk tills du sprutar i min mun. Jag är 100% diskret av mig och finns i Mellansverige.

Unga tjejer med fina små bröst sökes av äldre man

Jag smeker dina fasta, fina små bröst med massageolja, jag låter min tunga spela över dina hårda bröstvårtor. Jag masserar in hela din kropp med väldoftande olja, min tunga slickar dina blygdläppar. Din styva klitta masserar jag skönt med min rappa tunga. Du skakar i hela kroppen av vällust. Jag låter din orgasm explodera i min mun.

Jag som vill göra det så här skönt för dig, regelbundet och många gånger är en snygg, fräsch, 100% frisk, svensk man på 45 år. Jag är 183 cm lång och väger 75 kg, med mörkt, kortklippt hår. Har bil och en fräsch lägenhet där vi kan träffas. 100% seriös och ärlig. Bifoga ett foto i ditt svar. Jag svarar alla unga fittor, men även par som vill ha en trekant med kvinnan i centrum.

Erfaren man sökes av 38 årig kvinna

Jag är en 38-årig kvinna med extremt kurvig kropp, ständigt savande våta fitta och fasta, fina bröst, som söker en härlig knullkompis som är sexuellt erfaren. Du man som över 40 år som känner dig manad ta och svara mig genast så börjar vi med en camchat. Diskretion är en självklar sak för oss. Jag ställer upp på det mesta inom svensk porr utom avancerad S/M och toasex. Finns som du i Göteborg.

Mulliga män sökes av slank kvinna med små bröst

Slank kvinna, 168/52/33, med söta, små bröst, söker kukar som sitter på stora, mulliga män 40-60 år för njutning. Diskretion i Stor-Sthlm. Träffar gärna invandrare.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *