Knullannonser vecka 8

Tjejer som gillar sexiga underkläder och högklackade skor

Tjejer som gillar sexiga underkläder och högklackade skor

Är en snygg, vältränad kille på 29 år, 185 cm/80 kg, med en rejäl kuk på 23 cm. Jag söker efter tjejer som gillar kvinnliga, sexiga underkläder och högklackade skor. Dessutom har jag en specialare, om ni vill kan jag visa upp min förmåga att suga av min egen kuk, jag är extremt vig.  Kan tänka mig att göra det för flera tjejer eller eventuellt för ett par.

Ungt par söker en tjej för intima sexträffar

Hej, du snygga svenska bisexuella tjej i åldern 20 – 30-år. Vi är ett snyggt, ungt par, 19/21 år, som söker dig tjej för intima sexträffar. Precis som du är vi friska, välvårdade och verkliga vänner du kan lita på.

Vi har aldrig varit tre stycken i sängen förut, men nu har vi blivit tända på tanken att ha en extra tjej med i våra sexlekar. Men du skall också veta att vår vänskap kommer att sträcka sig långt utanför sängen. Så tveka inte nu, utan skriv genast några rader till oss och skicka med några bra foto på dig.

Vi brukar ofta sitta hemma och titta på porrfilmer, ibland med någon god ost och ett gott glas vin till.

Vi hoppas att du precis som vi tycker om sexiga underkläder och porrfilmer med mycket härlig sex i. Men vi är bara intresserade av mjuksex, hård porr tycker vi inte det minsta om.

VI tycker mycket om långa, mjuka och upphetsande förspel – det ger en extra krydda i sängen. Mycket fittslick och kuksug är självklara ingredienser för oss.

Naturligtvis är vi precis som du till ett hundra procent renliga och vi kan utlova en full diskretion.

I ditt meddelande till oss finns naturligtvis ditt telefonnummer med, och om du skickar med ett foto, då kan vi garantera att du får ett svar från oss.

Kvinna söker häftig man som vill knulla i naturen

Är en mjuk, varm och snygg kvinna på 42 år, 165 cm, 64 kg. Jag älskar långa förspel med mycket slick och sug och söker därför en häftig man som gillar detsamma och dessutom att knulla ute i naturen. Jag tar emot din kuk i alla mina tre hål. Sänd ett meddelande så får du svar på alla dina frågor.

Irma 44 väntar på dig som vill knulla mina tre hål

Jag väntar på dig man som kan ge en törstande kvinna sin goda sperma långt ner i halsen. Jag ger dig verkligen allt du önskar, om du vill så får du får gärna binda mig och sen ge mig kuken i alla mina tre hål. Vill du se min villiga fitta och sexiga kropp, så sänd ett foto och en beskrivning av dig själv så får du ett härligt foto och svar från mig.

Mogen kvinna söker man som tycker om all slags sex

42 år, 172cm lång, lite mullig med stora, känsliga bröst som älskar att bli kyssta och smekta. Du får se mina härliga bröst och resten av min kropp om du skickar mig ett foto på din hårda kuk. Jag tycker om all slags sex och jag är helt undergiven dig och din vilja. Du gör vad du vill med mig! Vill du träffa mig så skynda, jag väntar otåligt på ditt svar.

Kåta män som gillar slick och sug, se hit

Jag söker kåta män mellan 35 och 50 år, som gillar slick och sug. Jag är helrakad, 26/169/53, har blont hår och blå ögon. Jag klär mig gärna i läder, lack och sexiga, utmanande underkläder. Jag bor ensam i Göteborg och är väldigt diskret av mig.

Mogen kvinna!

Jag är en 46-årig frånskild kvinna som söker en man eller gärna två kåta kompisar i åldern 40-55 år, för sköna stunder. Jag är 162 cm lång, väger 54 kg, har mörkt, långt hår, är oftast rakad runt blygdläpparna. Jag tycker om vanligt mjuksex. Slick och sug är skönt och riktiga samlag med mycket sprut i fittan vill jag ha. Gillar inte analt, inte heller toasex eller S/M-varianter. Jag finns i Västergötland. Diskretion utlovas och krävs.

Sexhungrig kvinna vill ha riktigt kåt manlig sexkompis

Jag är en 33-årig sexhungrig kvinna som söker en riktigt kåt manlig sexkompis som vill knulla lite då och då. Din ålder bör väl vara 30-55 år. Jag bor i Malmö, så gärna i närheten. Diskretion är självskrivet för oss båda.

Söker trekant med bara mjuksex!

Jag är en kille på 41 år från Östersund som söker en tjej eller ett par där hon kan få en skön trekant och bara fantasin sätter gränserna för oss. En ensam tjej kan också svara och mörkhyade tjejer är speciellt välkomna med svar till mig. Inte BS och inte S/M toa, bara vanligt mjuksex. Foto svar 100%  svar tillbaka. Puss och kram.

HS män för sex utan gränser

Här finns en snygg homosexuell invandrarkille på 31 år, 185cm/91kg/16cm. Jag söker HS män för sex utan gränser. Jag ställer upp på allt utom wet, cbt och fisting. Din ålder är helt ointressant för mig. Jag kan vara både passiv och aktiv, det är upp till dig. Jag finns som du i Malmö-området. Diskretion krävs och ges.

Vill du ha sköna träffar med en man på 35år

Jag är en snygg, trevlig man på 35 år, jag bor i Halmstad. Mina mått 164 cm/67 kg /16 cm. Jag har bruna ögon och mörkt hår. Kvinnan jag söker efter bör vara mellan 18-40 år. Hoppas på sköna träffar med härlig sex i min lilla lya i Halmstad. 100% diskretion ges och krävs.

Vill prova killsex med en erfaren maskulin HS/BS-kille

Nu vill jag pröva på killsex och söker därför efter en erfaren maskulin HS/BS-kille, som kan ta initiativet. Jag ser fram emot att få din kuk i min mun och sluta läpparna kring ditt svullna ollon. Vill även själv bli avsugen tills jag sprutar i din mun samt kanske även känna dig tränga in där bak centimeter för centimeter. Finns i Malmö. Jag är 28 år och du 30-55 år. Diskretion önskas!

Par söker BS-kille för grova trekanter!

Vi är ett par som söker en extra kille för grova trekanter. Du måste vara en kille som inte har några som helst hämningar. Vi är båda strax under 30-års strecket. Din ålder är oviktig. Vi finns i Stockholm. Diskretion är nödvändig.

Sex i Skåne!

25-årig kåt skånska sök erfarna män över 40 år för gemensam sexnjutning. S/M eller toasex. Gillar avancerad sex med mycket slick och sug. Har gärna också sexiga underkläder samt läder på mig när vi är tillsammans för sex. Diskretion är en självklarhet.

Hårda kukar sökes för min rövfitta!

Min villiga 29-åriga rövfitta vill känna hårda kukar i åldern 45-65 år. Diskretion är självklart. Finns i Stor-Stockholmsområdet. Gärna tjocka, långa invandrarkukar!

Thailändsk tjej söker man för sex!

Jag är en 24-årig thailändska som pratar bra svenska. Jag söker en man 35-55 för sex. Jag finns i Stockholm!

Passiv och aktiv med sprutglad kuk!

Jag är en HS-man som snart fyller 48 år, som vill träffa andra HS-män, som kan hjälpa till med att tömma min nästan ständigt styva och sprutglada kuk. Jag är både passiv och aktiv och gillar det mesta som två kåta män kan göra tillsammans i sängen. Diskretion är ett absolut måste för oss.

Manlig kompis för umgänge i och utanför sängen!

Jag är en kurvig tjej på 28 år som söker en manlig kompis, för umgänge både i och utanför sängen. Jag gillar helt vanlig mjuksex utan några konstiga varianter som toasex eller S/M. Jag finns söder om Norrköping. Diskretion är givet.

Mogna kvinnor söker män för hejdlösa sexorgier

Vi är två väldigt kåta, mogna frånskilda kvinnor, 43 år och 48 år, som söker män i alla åldrar för hejdlösa sexorgier. Vi gillar slick, sug och alla möjliga sköna knullvarianter, dock inte S/M eller toasex. Även bisexuella tjejer eller par kan svara till oss. Diskretion ges och krävs. Helst i Malmö.

Söker undergiven tjej med former på bak och bröst!

I Falun finns jag, en kåt kille på 27 år. Jag söker en undergiven tjej mellan 20-45 år. Själv ser jag bra ut enligt andra. Ett stort plus om du har former på bak och bröst. Du ska tycka om att bli tagen hårt i baken.

Villig tjej söker kåta män!

Jag är en kurvig, villig 28-årig tjej i Linköping som söker kåta män i åldern 30-55 år. Jag är diskret. Ingen hård S/M eller någon toasex. Vill väldigt gärna ha en invandrare i sängen.

Snuskiga män, vill ni ta mig hårt i alla mina hål?

Hej på er alla snuskigt kåta män i åldern 30-60 år. Här finns en 23-årig slank, vrålkåt singeltjej som söker riktiga män som kan ta mig hårt i alla mina hål. Ditt utseende är inte så viktigt, bara du inte är groteskt överviktig. Diskret måste du dock vara. Inget toasex eller S/M. Jag bor i Mellansverige, det bör du också göra. Gärna kåta, sköna, håriga invandrare som vill knulla mig hårt.

Slank och villig tjej söker kåta och erfarna män

Jag är en 33 årig, slank tjej, med små bröst och en skönt trång och ständigt våt och villig fitta. Jag söker läckert kåta och erfarna män i åldern 35-60 år, jag ställer upp på allt utom toa och S/M. Finns i Stor Stockholm.

Vill bli avsugen och knullad av en man

Jag är en kåt 46-årig man som vill att någon HS/BS man suger och runkar min kuk, vill suga din kuk också. Jag är diskret, precis som Du är! Ålder 25-60 år. Jag vill också bli påsatt, och tränger gärna in med min kuk i din röv, om du så vill. Bor som du i Mellansverige.

Skön och vältränad!

Jag är en 29-årig kvinna som önskar kontakt med män i olika åldrar. Jag kan också tänka mig en eller två killkompisar som vill ha regelbundna sexträffar med mig i en härlig trekant. Jag har en mysig, skön, vältränad och trång, kramande fitta (har inga barn). Finns i Mellansverige som du/ni. 100% Diskretion önskas och ges.

Kvinna med kukhungrig fitta söker spermamöten

Kåt 39-årig kvinna med en ständigt kukhungrig fitta och röv, söker kåta män för knull och spermamöten. Du kan vara upp till 60 år, men helst inte äldre. Ett extra stort plus om du är lite mullig och gärna hårig över hela kroppen. Diskretion är självklart för mig och för dig. Jag bor ganska så nära Stockholm, söder om. Har absolut inget emot om du är en kåt invandrare som vill knulla mig ordentligt i alla mina hål! Kan även tänka mig ett par, gärna då med BS-tjej!

Intern från Kumla söker tjejer för träffar

25 årig intern från Kumla söker tjejer mellan 18-50 år. Vi börjar med en trevlig brevväxling och om tycke uppstår så träffas vi på anstalten så får vi se vad det leder till där. Jag är öppen för mer än bara sex med dig om kemin stämmer mellan oss. Foto ger ett garanterat svar.

Vill testa killsex med dig

Hej! Jag är en kille på 40+, med tjej, barn och ett ganska schysst jobb. Det enda jag saknar i mitt liv är lite riktigt bra, maskulin sex då och då. Min tjej vet inte om att det här är min hemliga längtan. Jag hoppas att med denna annons träffa en kille som sitter i samma sits. Jag har testat killsex en gång för flera år sedan, och nu är det bara mina fantasier och min dildo som håller mig igång. Diskretion, friskhet, ärlighet och renlighet är ett absolut krav. Jag vill absolut inte förlora den relation jag har nu, men jag vill och måste testa killsex igen, och jag är väldigt kåt. Om du känner likadant som jag, så ta chansen och svara. Vi kan väl gå ut och ta en kaffe eller en öl först och se om kemin mellan oss känns rätt. Jag bor i Stenungsundsområdet. Dö inte nyfiken utan svara mig!

Vill du att jag suger din kuk?

Jag är en seriös, mycket diskret man på 67 år, 190 cm och 94 kg, som har en riktig toppenidé tycker jag. Är man bra på något, då ska man väl dela med sig av det, till exempel så är jag enormt bra på att suga kuk. Så kom igen nu alla kåta killar och män, 20-60 år. Vad har ni egentligen att förlora? Njut istället av att bli omhändertagna av mig när jag suger era kukar. Vad väntar ni på, tiden går alldeles för fort. Ingen vill väl dö nyfiken, eller hur? Vill du sen även ha massor av kramar och pussar och suga min kuk är ju inte det heller helt fel. Gärna fotosvar och mobilnummer, men inget krav. Kom igen!

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *