Kåt mogen dam

Kåta mogna damer

Lite udda kille söker kåta mogna damer

Stockholmskille, 38 år, söker tjejer, kvinnor, damer i alla åldrar för en del lite udda och perversa lekar. Diskretion önskas. Jag köper även använda trosor och filmer om just du har några. Längtar efter ditt svar nu.

Kille drömmer om en mogen kåt dam att älska med

Helsingborgskille p 36 år, med ungdomligt utseende drömmer om en passionerad dam, 30-45 år, med mycket stora bröst och rejält feta lår, helst någonstans söder om Halmstad. Jag gillar långa förspel med mycket slick och sug. Jag är en ensam utlänning, snäll och renlig. Svara mig snart och diskret.

Kåta mogna damer

Söker blöjvänner och kåta damer som vill kissa och bajsa på mig

Jag är en 40 årig man som gillar att gå ut på stan med stora tjocka blöjor och kissa och bajsa i dom offentligt. Jag söker nu blöjvänner som gillar samma sak, helst mogna damer som även vill kissa och bajsa på mig. Jag gillar att blotta mig ute i stan med blöjor på. Jag vill att blöjorna skall vara stora och tjocka så det verkligen syns att man har dom på sig.

Vill du ha perversa lekar med en snygg, kåt dam

Kanske tar jag och stänger in dig i min duschkabin och stänger dörrarna. Ingen återvändo där inte. Vill du veta mer om mina perversa fantasier och lekar får du sända mig ett svar. Du får ett snabbt svar med information och ett foto på kissfittan. Mogen skapligt snygg dam söker efter en toalett, när nöden så kräver.

Kille från Bosnien vill umgås med damer

Jag är en kåt kille på 38 år, ursprungligen från Bosnien. Men bor numera i Norrköping. Jag är kanske lite speciell för jag tycker om att umgås med mogna äldre damer och att ha sex med dem. Endast ärliga svar från damer 50-75 år.

Äldre par sökes av en man på 52 år

Jag är en 52-årig man som söker ett äldre par där jag kan assistera mannen för att göra det extra skönt för kvinnan. Så ni kåta, mogna, äldre par mellan 55-70 år, här har ni en ärlig, pålitlig och mycket diskret man som önskar att ni hör av er till mig nu. Hur ni ser ut är av mindre betydelse. Tjocka, mulliga, rynkiga, hängpattar mm. Alla är välkomna, även äldre ensamma damer som är kåta kan svara. Diskretion är ett måste mellan oss. Bara helt seriösa svar önskas. Hoppas ni finns här.

Mogna kåta damer

Kille söker kåta villiga damer för skön sex

Kille i Stockholms län på 38 år som är gift, söker mogna, villiga damer i alla åldrar för sköna stunder. 100 % diskretion ges och krävs.

2 killar söker kåta mogna damer för sexträffar

Här i Göteborg finns vi, två killar, 28 och 29 år, som önskar att få kontakt med kvinnor i lämplig ålder, gärna väninnor, för gemytliga sammankomster, gärna med god mat och ett glas vin innan vi har sex. Vi värdesätter naturlighet, humor och öppenhet. I övrigt inga speciella krav.

Även kåta damer kan höra av så länge ni är fräscha och snygga.

Seniorherre söker en dam för sex

Kraftig mogen kvinna med hårig fitta sökes, alternativt ett par väninnor.

Seniorherre söker efter kåta damer, 40-70 år.

Du får gärna ha en väninna i sällskap som får vara med i erotiken. Jag älskar mogna pattar. Du får gärna ha en fin buske mellan benen. Fördel om du sväljer spermasatsen. Vi tvålar in varandra. Damen får gärna piska mig lite liggande över damens knä. Skicka foto, adress och telefonnummer för snabb kontakt. Observera, jag är inte intresserad av någon med ekonomiska intressen.

Kåt mogen dam

Kåt 25 årig kille söker kåta damer

Kåt, 25 årig kille söker efter en äldre mogen dam, 50-60 år för mjuk porr. Du bör gilla att bära höfthållare och svarta strumpor och tycka om att knulla och suga kuk. Helst från Östergötlandsområdet. 100 % diskretion fordras och ges. Helst foto i svaret.

SM i Damgyttjebrottning, intresserad?

40-årig Ystadkille inbjuder nu alla Sveriges mogna kåta damer till gyttjebrottning. Din pojkvän får gärna följa med och titta på. Även lesbiska par kan svara om ni är intresserade. Även du som har en massa gamla porrtidningar du vill bli av med, eller om du har bad eller gymnastikdräkter till försäljning kan svara. Även trekanter med Ystadpar kan jag tänka mig. Vi ses då hos er. Puss och kram

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *