Sprutorgasmer

Sprutorgasm

Par söker man eller par för sprutorgasmer

Hej! Vi söker en man som är BS, eller ett par där han är bisexuell och hon helt hetero. Vi är ett par som länge drömt och fantiserat om att få ha skön sex tillsammans med en härlig, kåt man eller ett skönt par. Hon är 50+, hetero, helrakad och vill älska med två män samtidigt och få en sprutorgasm. Han är 50+, lätt bisexuell, rakad och vill prova på allt vad två män kan göra tillsammans sexuellt och tillsammans ihop med en kvinna. Vi längtar efter er och bor i västra Sverige. Alla svar är mycket välkomna. Vi reser gärna till dig eller er om ni vill träffa oss.

Behöver sexlärarinnor som får sprutorgasmer

Do you love to love? Jag är en gift tjeckisk man på 28 år. Jag behöver lärarinnor för sex och av det svenska språket. ”DET SVENSKA SPRÅKET INGET KRAV”.

Vi söker killar och tjejer för sexträffar med sprut-orgasm

Härligt, öppet par på västkusten söker efter par, killar och tjejer för givande sexträffar med sprutorgasmer. Vi är pigga på allt och ser fram mot nya vänner att leka med i sängen.

Sprutorgasm

Varmblodig kvinna söker killar för sprut orgasm

Varmblodig kvinna på 24 år, slank, snygg och villig till tusen, söker killar i alla åldrar för intima sexuella nöjen. Jag är intresserad av sex i alla former, har inga spärrar eller hämningar. Ser helst att ni är från Västkusten eller Västergötland. Svara snabbt, gärna med ett foto! Du måste vara mycket, mycket intresserad av sex och kunna ge mig en sprut orgasm.

Kvinna söker välväxt och uthållig man för intim samvaro

Kvinna, 28 år i Ljungby, med bra utseende, söker en välväxt och uthållig man under 35 år, för intim samvaro med 100 % diskretion.

Du måste vara erfaren och veta hur man ger kvinnor sprutorgasmer. Svara med telefonnummer.

Gift par söker par för mysig sexuell samvaro

Vi är ett gift par i Småland som söker par för mysig samvaro med mycket sex och sprutorgasmer. En drink, god mat så skapas lätt en trevlig, avspänd atmosfär. Vi tycker om en lätt klädsel, vi vara lite utmanande, vi gillar sol och nakenbad. Vi är i 40-årsåldern. Svara gärna med foto och mobilnummer. Alla får svar.

Sprutorgasmen

Vill du ha sprutorgasmer

Bisexuell tjej söker tillsammans med min kille efter en sexpartner. Vi gillar båda heta underkläder och löskukar. Även par, kille, max 40 år, tjejer och kvinnor kan svara. 100 % renlighet och diskretion, ges och krävs. Foto i ditt svar eller profil är ett absolut krav. Finns det någon som vill komma och leka med oss och älska med oss båda. Telefonnummer och foto = svar. Helst någon som älskar ohämmat sex med mycket fittslick och kuksug. Jag älskar som sagt raffiga underkläder, så ett stort plus om du/ni också gör det.

Vill du äta gurka och mig en sprutorgasm?

Jag söker på detta sätt med en annons en eller flera killar som tänder på håriga fittor och vill smaka på gurka i min stora fitta. Eller vill du kanske köpa svensk porr eller svenska sexfilmer av mig. Jag är en mogen kvinna som gillar mycket yngre killar mellan 18 och 30 år. Så är ni intresserade av att smaka gurka så svara nu, och om ni vill ha dvd-film och foto så kan priset alltid diskuteras.

Blond tjej söker män eller par

Är en blond, nymfomantjej som önskar komma i kontakt med diskreta, renliga, välsituerade män och par i alla åldrar för sköna sexmöten tillsammans. Även telesex är av intresse. Vill även ha svar från bisexuella kvinnor. Skynda er att svara! Min rakade fitta brinner av längtan efter en sprutorgasm. Bifogar foto av mig vid svar. Vill du ha en sexbomb i sängen så svara med porrbilder nu.

Sprutorgasmer

Mycket storkukad (kuk bild finns) man söker tjej eller par

Jag är en man i mina allra bästa år (47), jag är en man med mycket stor kuk, med stil och finess. Jag söker en ensam tjej eller ett par som vill ha en extra man. Jag är mycket, mycket storkukad, bildbevis finns. Våga svara snabbt nu så skickar jag kuk bilder. Ni blir garanterat helt nöjda när jag ger er en sprutorgasm. Hela Sverige.

Önskar sexkontakt med ung man för sköna lekar

Kvinna på 43 år önskar kontakt med en uthållig och välväxt man under 25 år för sköna lekar med diskretion. Är du erfaren eller oerfaren, det spelar ingen roll för mig, jag tror nog du ska kunna ge mig en skön sprutorgasm. Jag har fått ett par barn så man kan väl beskriva mig som en milf och är du en ung kille kan du få prova på lite milf sex och om det gör dig kåt kan vi börja med att se en porfilm.

Man söker frigjord kvinna/tjej

Du kvinna/tjej, som brukar läsa sexannonser men ännu inte kommit dig för att svara, ta chansen nu när jag letar efter dig! Skriv några rader till mig om du är 25-40 år och dessutom frigjord, humoristisk och en självständigt tänkande person. Jag är 42 år, 185 cm hög och har en hel del skägg. Bor i mellersta Medelpad, har både bil och lägenhet.

Slå till nu så ska jag ge dig en sprutorgasm!

Hör av dig till mig direkt så börjar vi med en upphetsad chat!

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *