Knullannonser vecka 52

Västeråskille söker efter en undergiven tjej i sängen

Västeråskille söker efter en undergiven tjej i sängen

Jag söker efter en riktigt undergiven tjej för många sköna sexlekar. Jag är själv 31 år. Din ålder har dock ingen större betydelse. Det viktigaste är att du tycker om att lyda order Så du undergivna tjej, skriv till mig. 100 % diskretion ges och krävs.

Jag vill titta på när ni har sex, inget annat

Jag är en intellektuell, mycket diskret man på 44år, helt kysk som söker par. Är inte intresserad av några foto på förhand, hur ni ser ut vill jag ska bli en överraskning. Jag vill endast sitta och titta på när ni har sex hemma hos er, jag vill inte på något sätt delta i akten, jag tillfredsställer mig själv. Svara med telefonnummer så bestämmer vi tid och plats.

Par vill träffa par där hon är bisexuell

Jönköpingspar 27/28 år. Vi vill träffa ett par från Jönköpings län där hon är bisexuell eller nyfiken på att prova sex med en tjej. VI vill bara ha mjuksex på fyra utan några krav på partnerbyten och det vore även kul om vi kunde umgås en del utanför sängen.

Ung kille söker mogna kvinnor över 35 år för skön sex

Kille, 20 år. Jag söker mogna kvinnor över 35 år för skön sex. Renlighet och diskretion är ett måste för oss båda.

Sexintresserad kille söker likasinnad tjej

Jag är en 27-årig kille, 178/75 som gillar mysiga hemmakvällar med en tjej. Du ska vara likasinnad men även lika sexintresserad som jag. Din ålder ligger mellan 18-30 år. Svara helst med foto men inte krav samt mobilnummer.

Kille vill ha stora, kraftiga och tjocka tjejer

Hej, alla stora, kraftiga och tjocka tjejer som läser det här. Jag är en kille på 37 år som älskar er, så våga svara mig nu. Skicka gärna med ett foto på din härliga kropp. Väntar på ditt svar och tackar på förhand.

KÅT MAN I SMÅLAND SÖKER KÅTA TJEJER

Jag söker kåta tjejer, 20-45 år, för sköna stunder med sex. Ett stort plus om ni gillar smaken av sperma och att suga kuk tills ni får den i munnen. Jag är en man som alltid är kåt och älskar att knulla och slicka fitta till orgasm. Alla kåta tjejer upp till 45 år, hör av er om ni vill ha skön sex med en 50 årig, kåt man.

SKURUP, SKÅNE (KÅTSLAG)

Du får garanterat kåtslag när jag berättar om mitt sexliv i en eggande video, där mina bröst och min rakade, kåta fitta främst står i fokus. För ett sexigt svar får du foton och mer information om mig.

ASIATISK TJEJ I SÖDRA SVERIGE SÖKER KILLAR OCH MÄN

Asiatisk tjej på 19 år, söker killar och män för sköna stunder i sängen. Jag gillar sex mycket, älskar 69:an, bli tagen bakifrån och att suga en kuk, få satsen i ansiktet med mera. Jag har även använda trosor, foton och video för den som vill ha. För mer information och provfoto så svara på min annons direkt. Jag är för tillfället arbetslös så jag kan komma till dig och stanna ett tag om du vill. Så snabba dig nu på med att svara, så att vi snart kan träffas.

KVINNA SÖKES I MALMÖ FÖR REGELBUNDNA SEXTRÄFFAR

Kvinna sökes, cirka 40 år, för regelbundna sexträffar, ungefär två gånger per månad. Du får gärna vara lite mullig med stora bröst. Vore bra om du inte röker. Jag är själv 40 år med ordnad tillvaro.

MULLIG KVINNA SÖKER MAN SOM VILL PRÖVA ALL SEX

Jag är en mycket mullig kvinna som söker en man som vill ha en lite större kvinna att älska med. Jag är mycket kåt av mig och vill pröva allt inom sex med dig. Jag är för tillfället arbetslös så jag kan resa till dig ett tag om du vill. Jag är 36 år, frånskild sedan tre år. Jag har inga barn, så jag är fri att leva ut min sexlängtan utan hinder.

KÅT OCH SÖT TJEJ på 20 ÅR VILL UPPLEVA MER SEX

Jag är en ung, söt tjej som vill uppleva mer sex. Jag vill prova allt inom sex. Är mycket nyfiken på bisarr och kinky sex. Söker killar och män i alla åldrar som vill träffa mig och lära mig allt. Jag är blond, kort, smal, har små, fina bröst och en rakad fitta. Du man som är seriös och vill träffa mig, skicka mig ett svar så får du mitt telefonnummer och några läckra foton där jag visar allt. Jag har inga ekonomiska intressen vid en träff, det enda jag begär är att du ska lära upp mig. Endast seriösa svar tack. Södra Sverige – hela landet om du kan resa.

SVART TJEJ I SÖDRA SVERIGE SÖKER KNULLGLADA MÄN OCH KILLAR

Svart, kåt tjej på 28 år, söker knullglada killar eller män som vill fylla alla mina kåta hål. Jag gillar att suga din kuk samtidigt som du slickar mig och att bli tågen hårt bakifrån av en man med stor kuk. Är du inte alltför stor får du gärna ta mig i stjärten också. Jag har även video, trosor och foton för dig som vill ha. För mer information och ett par provfoto så svara mig så får du ett kåt svar från din svarta, kåta Lolita.

SEXMODELL PÅ TURNÉ SÖKER TJEJER SOM VILL KNULLA

Jag är en sexig, kåt fotomodell som nu är ute på årets kåtaste knullturné runt om i hela landet. Du kåta tjej som vill ha hem en sexig, porrig fotomodell med stenhård kuk ska skriva ett meddelande till mig nu. Men kom ihåg att jag snabbt blir bokad i almanackan, så skicka ett meddelande redan idag till mig om du vill träffa mig. Nu laddar jag pungen och styr kosan mot många sexiga äventyr runt om landet. Välkomna med svar alla kåta tjejer!

Underlägsen kille söker bestämd tjej som vill knulla

Jag är en undergiven kille, på 27 år från Stockholm som söker en bestämd tjej som kan tukta mig. Mitt utseende är väl rätt normalt, och det enda krav jag har, är att du är mycket dominant.

Man söker kvinnor som knullkontakt

Tjocka eller smala, vackra eller fula! Alla kvinnor, 15-70 år, får garanterat svar av en gift, 40-årig stockholmskille (jag ser bra ut), som vill pröva allt i sexväg. Allt mellan oss sker under 100% diskretion. Skriv och berätta vad du vill göra och hur du vill göra det och du får det precis som du vill. Svara med mobilnummer för snabbare kontakt, gärna ett foto, men inget krav. Jag kan mycket, men vill kunna mer.

Kille på 29 år söker en älskarinna

Stockholmskille på 29 år söker på detta sätt en älskarinna, eventuellt två väninnor men inget krav. Ung eller gammal, mullig eller smal, oerfaren eller erfaren, spelar ingen större roll. Har du någon egen sexuell önskedröm, som du vill ha uppfylld, skriv då så hjälps vi åt att förverkliga den. Jag tycker om all slags sex.

Kille söker tjej som knullkompis

Skriv redan i dag till en trevlig, snygg och erfaren kille på 38 år, från Sthlm, jag lovar dig 100 % diskretion och ett garanterar svar.

Blond kille söker blond tjej

Blond kille på 24 år, söker en liten blond tjej i 18-20-årsåldern, helst inte äldre. Du måste vara kelsjuk, kramgo och snäll. Jag är inte enbart ute efter sex utan vill även ha vänskap och allra helst ett fast förhållande med dig. Mina huvudsakliga intressen, utöver sex, är amerikanska bilar och mysiga hemmakvällar med dig, annars är mina intressanta ganska allmänna. Bor i Stockholm och väntar på svar därifrån. Kul, om du även har ett foto att skicka mig. Svara gärna också med mobilnummer, men inget krav. Alla meddelande besvaras omgående.

Kille söker bisexuell tjej, helst två stycken

Du tjej, som är bisexuell och kanske har en väninna som också är det, har du lust att träffa mig, en kille på 26 år? Jag är ganska lugn av mig men får ”galna” och roliga infall lite då och då. Erfaren är jag, men inte med två tjejer samtidigt. Lång, mörk, smärt och sägs se riktigt bra ut. Är singel och trivs rätt bra med det. Hela landet kan svara.

Par söker bisexuell tjej för trekant

Jag är en tjej, som tillsammans med min kille, söker efter en bisexuell  tjej, helst i Stockholm med omnejd. Svar med foto och mobilnummer ger garanterat svar.

Ungt par söker en bisexuell tjej att ha sex med

Vi är ett ungt, nyfiket par (han 22år, hon 19år) som söker en ung bisexuell tjej (18-25) inom Västra Götalands län. Vi är pigga på det mesta i sexväg, men inte våld och  S/M. Sexiga underkläder är absolut inget hinder, tvärtom, men inte heller ett tvång. För säkert svar så bifoga foto.

Blyg tjej söker killar i alla åldrar för sex

Blyg tjej på 26 år, lite mullig och med ganska stora bröst, söker killar i alla åldrar för sköna stunder i sängen, utan krav efteråt. Om du så önskar, kan vi börja med att ses på en neutral plats. Du, tjej, som är bisexuell, svara även du. För mig är det första gången med en tjej men tror jag är bisexuell för jag tänder på tjejer också. Var du än bor så svara mig snabbt. 100 % diskretion krävs och ges.

Tjej söker kille för mysträffar med go sex

24 ÅRIG TJEJ söker en kramgo kille för mysträffar med härlig, go sex. Jag är bosatt i Sthlm så lämpligt om du finns här i närheten.

2 bisexuell tjejer söker män för sköna stunder

Två bisexuella tjejer på 26 år, söker trevliga män för sköna stunder med mycket, varierad sex. Vi bor i Sthlms innerstad.

Tjej söker killar för sköna stunder

30 årig tjej söker killar mellan 18-50 år, för sköna stunder tillsammans, skriv ett meddelande och svara helst med tele.

Jag vill sova över hos dig ibland

Jag ä ren 43 årig kille som bor i Kalmar län, nästan på gränsen till Östergötland. Jag är 188 cm lång och väger 78 kg. Jag är ganska normalt utrustad mellan benen. Jag vill träffa en älskarinna, gärna över 40 år, att träffa på dagtid en liten stund då och då, eller om jag har möjlighet så vill jag sova över ibland. Ditt utseende spelar som helst roll, bara du tycker om att njuta av sex.

Bisexuellt par sökes av kille

Kille på 50+ söker ett villigt bisexuellt par för sköna sexlekar i Göteborg.

Kille sökes kille som vill behaga mig

Kille på 54 år, söker en kåt, villig och mycket undergiven kille som tycker om att behaga. Du ska gilla att slick röv, suga kuk och att knulla och bli knullad i röven. Du ska framförallt gilla att knulla mig. Jag vill att du ska vara min lilla kåta knullgosse i Göteborg.

Intern på 28 år vill ha mysigt med en tjej

Jag är en polsk kille som just för tillfället sitter i fängelse en timmes väg utanför Stockholm. Jag är ganska sportig och gillar tjejer mellan 18 och 35 år. Vill ha kontakt med en tjej som vill komma och besöka mig i besöksrummet för mysiga stunder med härlig sex. Svara med ett foto på dig, tack! Jag är 177 cm lång och väger 86 kg.

Söker kvinnor (väninnor), jag vill bara titta på

Är en mycket kåt, trevlig och renlig man som söker efter kvinnor, gärna två väninnor, som vill älska med varandra med mig som passiv åskådare. Jag är inte intresserad av att delta utan vill bara titta på när ni har sex med varandra. Jag runkar själv och får jag avsluta med att spruta över er när jag kommer är det ett stort plus. Skriv ett svar med några rader. I Småland med omnejd.

Gillar du kuk så har jag en här?

Bisexuell kille på 25 år som för tillfället sitter på anstalt. Jag söker killar, 18-40 år, som ser bra ut och gillar kuk. Svara med ett foto!

Vill du prova BS med annan man?

Mycket diskret och lättsam gift kille på 50 år, 176 cm, 73 kg, 18 cm, söker sexpartners, gärna ett äldre par eller en ensam kille, som liksom jag vill pröva killsex, såväl aktivt som passivt. Även under dagtid. Ni bestämmer själva helt och hållet hur ni vill uppleva vår träff.

Jag söker killar eller transor

Jag söker efter killar, 20-65 år. Jag vill även träffa kåta transor om det finns någon här. Jag gillar kramar, smek, kyssar och att ha det skönt med runk och sug. Jag är 62 år.

Kan du sexlärarinna lära mig mer om sex?

En sexlärarinna sökes av en frisk, mycket oerfaren och kåt kille på 36 år. Jag söker någon som kan lära mig allt jag behöver kunna om sex. Om tycke uppstår kanske vi kan ha ett förhållande. Jag är helt rök- och spritfri. Jag finns i Jönköping och är mycket seriös. Svara gärna med ett foto. Puss och kram.

Söker en kvinna i samma ålder

Är en man på 35 år som söker en kvinna i ungefär samma ålder. Jag är inte överviktig utan ganska normal. Jag är kåt, villig och mycket trogen. Har mycket hår på bröstet och mellan benen. Jag bor i Lidköpingstrakten. Hör av dig till mig nu, snälla du!

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.