Oralsex

Oralsex

Vill du duscha och ha oralsex med mig?

Kvinnor eller tjejer! Vem vill duscha med mig? Vem vill ha oral sex med mig? Jag vill bli av med min blyghet, när det gäller sex, så jag vill börja med att duscha tillsammans med en tjej eller kvinna. Jag är 36 år och bor i Malmö.

Skåne kille söker erfaren kvinna för sköna oralsexstunder

Tonårig Skåne kille söker en erfaren kvinna, 25-50 år, för sköna oralsexstunder. Utseendet har inte så stor betydelse för mig. Jag är 175 cm lång med lite mullig kropp och är ganska välutrustad. Full diskretion lovas och krävs. Helst någonstans mellan Perstorp och Ängelholm. Svara helst med foto och mobilnummer. Alla meddelanden besvaras.

Oralsex

Två glada killar söker två trevliga tjejer

Hej! Vi är två glada, kåta killar på 22 år från Malmö, och vi söker två kåta, trevliga tjejer som vill ha oral sex med oss. Ni bör vara 18-35 år. Vi gillar allt som är skönt, oralt, vaginalt, analt, så bestäm ni. Ett riktigt stort plus är om ni har pengar, för vi har inga. Svara med foto.

Singelkvinnor som gillar oralsexträffar

Sökes av en singelkille, mörk, snygg, 36 år. Lång med normal kroppsbyggnad och ett ganska normalt utseende. Endast intresserad av svar från tjejer/kvinnor från Stockholms, Södermanlands, Västmanlands och Östergötlands län. Vi ska helst kunna träffas hos dig eller hos mig under helgerna.

Du måste tycka mycket om oralsex, för det gör jag.

Du bibehåller din egen självständighet. Pussar och kramar från mig!

Par söker sexvänner för ohämmad sex

Vi är 39 och 42 år, intresserade av ohämmad sex, men med betoning på tjej- och oralsex. Killen kan dock tänka sig att prova på lite lätt killsex och tjejen vill absolut ha tjejsex. Vi finns i Västergötland och är precis som ni, naturligtvis väldigt diskreta.

För oralsex

Pervers tjej i Solna söker erfarna män för oralsex

Kurvig, 26-årig tjej söker erfarna män i åldern 30-55 år för gemensam njutning i sängen. Jag är öppen för det mesta som är skönt, speciellt älskar jag toasex (urin).

Älskar verkligen också oralsex, att suga en kuk och samtidigt få fittan slickad ger mig en häftig orgasm snabbt.

Jag vill ha oralsex med en annan man nu

Jag är en hetero kille på 45 år, 186 cm lång och väger 75 kg, som vid ett tillfälle tidigare gett oralsex åt en annan man, sedan dess har jag fått mersmak på det, och vill nu känna känslan av en kuk i munnen jag får att suga och dia igen. Mina enda önskemål är att du är slätrakad och har ett riktigt stort ollon, ju större ollon desto roligare leksak. Jag kan även tänka mig att pröva på att ta hand om två killar samtidigt. Skriv ett svar med några rader om er själva, och skicka gärna med ett foto på ”leksaken”. Jag ser själv bra ut och gillar tvål och vatten. Finns i Göteborg.

Letar efter äldre män

Jag söker äldre bisexuella män, 55-99 år, som tycker om att smekas och ha oralsex. Du ska också vara snäll, smeksam och mjuk till sättet. Tycker du om att få min grova kuk i din bakfitta så är det helt okej för mig. Du ska också vara frisk, vän av tvål och vatten samt 100% diskret.

25 årig kille vill träffa invandrartjej för oralsex

25 årig kille vill träffa dig tjej på 18-40 år, helst invandrare, men andra tjejer kan också svara. Helst är du från norra Sverige men det är inget krav.

Oralsex tills du sprutar

Vill ge dig oralsex tills du sprutar

Tjocka äldre män! Uppsala-tjej, 172cm/56kg/27år, söker kukar på större, tjocka karlar, 45-65 år för oralsex. Suger din hårda och ådriga gubbkuk tills du sprutar min mun ful med sperma.

Kille längtar efter en tjej för sexlekar

Lång, smärt kille, på 45 år, snäll, kelig och romantisk, nyligen skild, längtar nu efter en tjej, som kanske vill ta initiativet till våra sexlekar och som även kan vara kärleksfullt sträng ibland. Svart nylon och stilettklackar, det är min svaghet, det kör mig verkligen kåt. Mina intressen är: olika sex positioner, oralsex, vaginalt och oralt samlag, sexleksaker m.m. Jag bor i ett radhus i Spånga.

Söker en frigjord kåt fru

Frigjord, frånskild och extremt kåt teolog, 53 år 175 cm, 71 kg, 16 cm, söker en parant, frigjord, fräck fru och älskarinna med samma intressen: svenska sexfilmer, raffiga underkläder, oralsex, analsex och wet. Jag förväntar mig att du alltid klär dig i kort-kort, nylonstrumpor och högklackat, med heta underkläder. Du är lite lagom mullig och extremt kåt, du är även intresserad av franskt och spanskt. Din ålder är mellan 20-42 år. Du får gärna ta med en väninna för en härlig trekant. OBSERVERA! Ärliga, snabba svar med foto garanteras svar.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *