Avancerad bondage

Bondage

Nästan allt vill jag uppleva inom bondage sex!

44-årig fräsch kvinna finnes i Göteborgsområdet. Jag ställer upp på alla sex varianter inom bondage förutom riktigt hård S/M och analsex. Kan även tänka mig att vi träffas dagtid. Jag är väldigt diskret, precis som du också måste vara. Din ålder bör vara mellan 35-50 år. Utseendet är oviktigt. Du får gärna vara en större och muskulös invandrare med stor kuk. Diskretion som sagt.

Skönt på tre, par söker bondagekille eller tjej

Äldre och mycket sexuellt erfaret par över de 50, söker en BS-tjej eller BS-kille för lekar i sänghalmen på tre man hand. Vi är själv mycket erfarna och 100% diskreta och boende i Mellansverige. Du får gärna vara en invandrare (som pratar svenska)! Vi är med på allt även lite toa och S/M.

Häftig Bondage

Kurvig tjej vill ha skön bondagesex med äldre män

Kurvig 24-årig tjej söker lite äldre män mellan 35-55 år för skön sex. Jag gillar det mesta, men kanske inte S/M eller toasex, fast jag har aldrig testat så svårt att veta. Diskret i Stor-Stockholm.

Kvinna letar killar i alla åldrar

Jag är en extremt 39-årig kåt kvinna i Göteborg som söker kåta killar/män i alla åldrar. Jag ställer upp på det mesta även stenhård S/M, såvida det inte är du som vill bli piskad. Även par som söker en extra kvinna är av intresse för mig! Absolut diskretion är ett krav från min sida då jag är gift!

Lite av varje till ett par

Stockholmspar, han 34 år hon 28 år, söker bisexuell tjej, kille eller ett par i åldern 30-45 år. Vi gillar själva allt från raffiga underkläder till lättare experimentell bondage. Tjejsex medan killarna tittar på, och runkar kukarna på varandra. BS mellan killarna om allt stämmer mellan oss. Diskretion är givetvis självklart för oss alla.

Brandman vill testa bondage med dig

Finns det någon homo eller bs kille, oerfaren eller erfaren kille som vill testa bondage så finns här en mycket kåt brandman på 45 år, med bra utseende och som är mycket välutrustad och maskulin. Du får gärna vara lite blyg och passiv, tillsammans släpper vi loss totalt och njuter av de härliga ilningar som vi ger varandra. Jag söker bara en fast sexpartner. 100% diskretion ges och krävs. Gärna fotosvar och mobilnummer. Svara helst från mellersta eller södra Sverige.

Asiatisk Bondage

Vill ha kvinnor som får göra vad dom vill

Extrema kvinnor sökes av en kåt 46 årig kille i Jönköpings län.

Ni får göra precis vad ni vill med mig, till exempel knulla mig med en strap-on, utsätta mig för gangbang, bondage, med mera.

Jag ställer även upp på film och foto när vi har sex. Svara gärna med foto och mobilnummer.

Stockholmspar vill ha hårt som mjukt sex

Vi är ett Stockholmspar, han 34, hon 32 år, båda snygga och vältränade, som söker BS tjej, BS kille eller ett BS par i åldern 30-50 år. Gärna hårt som mjukt sex dock inte S/M eller kiss- eller bajslekar. Gillar även lite lätt bondage.

Slav söker härskarinna för ohämmade

Jag är en slav som nu söker efter en härskarinna eller ett par för ohämmad sex film.

Även intresserad av bdsm, dildos, sexfilmer, sexnoveller m.m. För rätt härskarinna är jag beredd att teckna ett livslångt slavkontrakt. Även transar är välkomna. Endast seriösa svar med foto och mobilnummer.

Sexlärarinna sökes av ung kåt kille

Jag är en ung kåt kille på 22 år som bara tittar på porfilmer. Hoppas nu på detta sätt komma i kontakt med en eller flera tjejer eller kvinnor med kåta fittor som vill lära mig allt dom kan om bondage. Din ålder är 20 år och uppåt. Utseende och hudfärg saknar helt betydelse. Svara med foto och telefonnummer, gärna även adress, men ej krav.

Avancerad bondage

En brutal och rå sadist söker nya sexslavar

Jag är en sadist på 42 år som söker masochister, slavar och slavinnor, 18-30 år för en hård och avancerad sex med inslag av tortyr som pattortyr, fisting, bondage, spanking. Kom gärna med egna förslag på vad ni vill utsättas för.

Jag söker bondageintresserade kvinnor

Bondageintresserade nakna äldre kvinnor med silikonbröst efterlyses av en storkukad kille i Stockholms län. Har du en rejält hårig fitta och stora bröst är det ett stort plus. Svara utförligt om dig själv och dina sexuella fantasier.

Kvinna sökes av Gbgskille för avancerad sex

En kvinna med finess och stil, sökes av en Gbgskille, 30 år, för avancerade bondage och S/M lekar på skoj och allvar, under ömsesidigt förtroende. Jag gillar naturligtvis att kramas och mysa på vanligt sätt också, gärna då när vi ser på en bra film. Men jag är din lydiga slav om du finns. Svara en olydig pojke.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *