Knullannonser vecka 10

Kille vill ha sex med kvinnor, 18-55 år

Kille vill ha sex med kvinnor, 18-55 år

Jag är en kille på 29 år som söker kontakt med sexiga, kåta kvinnor, 18-55 år. Endast seriösa svar tack. 100 % diskretion fodras och ges. Du bör finnas i Stockholm, Uppsala eller Södermanlands län. Foto och telefonnummer garanterar svar. Gärna naket foto men inget tvång.

Bisexuell tjej sökes av ungt par

Par, 24år/28år, söker en bisexuell tjej för skön samvaro både i och utanför sängen. Ett stort plus om du bor i Stockholms trakten eller Uppsala. Vi tycker om god middagar, lite gott vin och kanske en bra porrfilm. Din ålder bör vara mellan 18-28år. Foto är ett stort plus. Renlighet och diskretion är ett krav.

Kristinehamns par söker bisexuella tjejer

Vi är ett sexigt par, bägge 26 år, som söker kåta bisexuella tjejer. Du ska vara en tjej som gillar att slicka fitta och suga en stor kuk. Svara med foto, mobilnummer och adress. Vi längtar så mycket efter dig, ta och skriv till oss nu. Puss och kram.

Söker tjej för sex med en viril, lite äldre man

Jag är en lite äldre man som söker tjej för träffar men mycket sex. Jag är mycket erfaren på att slicka fitta och kan ge dig en upplevelse du aldrig glömmer. Jag kan lära dig hur du suger kuk för att ge en man maximal tillfredsställelse. Det enda kravet jag har är att du är under 25 år.

Kille 50 år söker par för trekant

Kille på 50 år söker ett par 50+ för sex på tre. Har inte prövat trekant men är nyfiken. Gillar även att bli rakad och att få raka min partner. Men jag kan även tänka mig att bara se på när ni har sex och sitta och runka i ett hörn. Hör av er så vi kan ses över en fika så kan ni berätta vad ni vill få ut av det hela. Stockholm, Värmdö. Hoppas på sköna, härliga svar.

Vill du? Ska vi? Vågar du?

Vill du träffa en välvårdad, snäll och trevlig, lite äldre man som är renlig och helt frisk. Jag har inga alkohol eller drogproblem, glor inte ens på tipsextra, har inga barn. Men tyvärr är jag rökare. 182cm/85kg/65år. Ska vi träffas och se om vi kommer överens för att sen ha skoj ihop. Jag gillar mycket sex, men bara vanlig mjuksex. Utan våld och kinky inslag, bara knulla vaginalt, slicka och suga. Inget analt eller toa. Du är en mogen dam, minst 50 år fyllda. Du är fyllig, kurvig, har stora bröst och är lika kåt som jag! Visst vågar du svara, gärna med ett foto, helst naket.

Kille i Småland söker en mogen kvinna

Kille på 55+ söker en mogen kvinna mellan 50 – 65 år för härlig sex. Ditt civilstånd egalt, ser gärna att du är lite mullig. Jag är 177cm/72kg, smärt byggd, välutrustad, vän av tvål och vatten. Snäll, trevlig, ärlig och diskret. 100% frisk, kry och viril.

Sexig tjej från Thailand söker kille

Tjej på 20 år från Thailand. Jag är en sexig thaitjej som vill träffa en svensk viking för härlig sex. Jag är extremt kort, 145cm och väger knappt 37kg, en riktigt liten tjej med andra ord. Men jag vill att du ska vara stor, lång och kraftig. Jag tycker om att få fittan slickad länge, länge medan jag suger din hårda kuk tills du kommer i min mun. Sen vill jag bli knullad bakifrån, gärna även analt. Du får många nakenfoton på mig om du skickar ett meddelande. Jag svarar på allt du vill veta om mig.

Söker undergiven tjej med former på rumpa och bröst

Falun eller i närheten. Kåt kille på 27 år söker en undergiven tjej mellan 20-45 år. Jag ser bra ut enligt andra. Ett stort plus om du har en del former på rumpa och bröst. Du ska även tycka om att bli tagen i rumpan.

Söker tjejer som vill titta på när jag runkar!

Kåt kille på 49 år söker tjejer som vill titta på när jag runkar min kuk och sprutar sperma. Om ni vill så får ni även runka av mig. Ni får även gärna komma med andra önskemål vad jag skall göra med min kuk. Ni får även knulla mig i röven med strapon eller andra redskap. Ställer även upp på film och foto.

Söker virila, äldre män för dominanslekar!

Yppig, kurvig och kåt kvinna på 38 år, söker virila äldre män 40-60 år, vars utseende är ganska så oviktigt, för vilda fantasifyllda möten där bara fantasin och vår kåthet sätter gränserna för den sexuella upplevelsen. Vi vill båda, både dominera och domineras. Jag finns i Västergötland och du i närheten. Diskretion är absolut självklart.

Oerhört kåt kvinna som ställer upp på allt!

Jag är kanske inte världens snyggaste, frånskilda, barnlösa 49-åriga kvinna, men jag är oerhört kåt och ställer upp på princip allt, jag är också mycket diskret, vilket du naturligtvis också måste vara. Din ålder och ditt utseende är ganska ointressant för mig, och du får mycket gärna vara invandrare. Ser helst att du finns i Mellansverige.

Man söker kvinna som sexkompis!

Jag är en medelålders man på 48 år och jag söker en sexkompis som är någonstans mellan 40-55 år. Mina intressen är bland annat slick, sug, bröstknull, analt och wet. Jag gillar sex mycket och länge och bor i Falun, Dalarna.

Oerfaren 22-åring söker sträng sexlärare!

Jag är en oerfaren slank, 171 cm, tjej med rakad, trång fitta som söker en erfaren, gärna lite mullig och äldre, sträng sexlärare. Inte toasex eller S/M. Diskreta möten i Stockholm.

Söker kvinna som vill knulla mig med strap-on

Jag precis som du gillar mycket sug och knull! BS-kille 50+ söker en kvinna som vill knulla mig med strap-on. Ser gärna att du är kissvillig och tänder på sexiga underkläder för det gör jag. Mycket sug slick och knull i alla våra hål.

Mogen gubbkuk söker passiva män som vill bli knullade

Min välväxta, grova, 21 cm långa gubbkuk, på 55 år, söker passiva män i alla åldrar som vill bli mun- och rövknullade länge, länge. Absolut diskretion. Kuken finns i Göteborg.

Män i alla åldrar kör in er tunga i min fitta!

Du får gärna flytta min g-string och köra in din tunga i mun fitta för att sedan knulla mig hårt bakifrån. Jag är en tjej på 24 år och söker män i alla åldrar. Bor i Malmöområdet.

Ung bög söker äldre dominanta män

Jag är en kåt, 25-årig bög som vill träffa en eller flera män i 50-års åldern. Du/ni ska vara dominant(a) och vilja råknulla min rövfitta. Gärna manliga läderbögar. Jag bor själv i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion är mycket viktigt.

Vill vara er lydiga HS-sexslav!

27-årig, passiv kille söker äldre håriga, muskulösa män runt 30-60 år, som kan få använda mig som en lydig sexslav. Jag finns i Mälardalen. Diskretion är en absolut nödvändighet. Gärna tuffa muskulösa invandrare.

Sexpartners sökes av alla slag!

Jag är en vrålkåt, erfaren, hämningslös bisexuell tjej, på 27 år som söker sexpartners av alla de sorter och slag. Jag söker bisexuella-tjejer, bisexuella tjejpar, par som vill vara flera i sängen, kåta killar av alla sorter, bisexuella killpar, ja, kort sagt alla vrålkåta, sexiga människor oavsett läggning. Jag bor i Stor-Stockholmsområdet och är givetvis även väldigt intresserad av vrålkåta invandrarmän. Absolut diskretion är givetvis något alldeles självklart för alla inblandade. Svara mig omgående – så knullar vi som bara den!

Söker två, tre eller flera män som kan knulla min kukgalna fru

Min fru, 38 år, är alldeles tokig i kuk, därför söker vi nu en, två, tre eller ännu hellre flera män som kan knulla henne medan jag passivt tittar på. Vi bor lite utanför Stockholm. Diskretion är för oss en självklarhet!

Knullkompis sökes av homo-man!

Jag är en 46-årig, fräsch, väl bibehållen homo man i Malmö som är både aktiv och passiv, som vill träffa en knullkompis i åldern 20-70 år. Ditt utseende är i stort sett ganska oviktigt och du får gärna vara invandrare. Även intresserad av heta transor som vill bli ordentligt avsugna och påsatta i röven. Diskret.

Mogen kvinna söker en man för vild sex

Jag är en 48-årig sexälskande kvinna som söker en man, för vild, våldsam sex. Jag är precis så hämningslös i sängen som du vill att jag ska vara.

Vrålkåt i Solna söker kåta män

Jag är en 37-årig, ständigt kåt, frånskild, yppig kvinna, med en alltid savande fitta, som söker kåta män 35-60 år. Din kukstorlek är egentligen ointressant, men gärna inte större än normalstor! Jag gillar sexiga underkläder i sängen, men går annars ofta helt utan trosor och jag ställer upp på allt även lättare S/M och toa.

Totalt fixerad av att bli knullad hårt bakifrån!

Jag är en 28-årig kvinna som alltid klär mig i sexiga och utmanande underkläder och jag är totalt fixerad av att bli hårt knullad bakifrån, inta bara i fittan utan även i stjärten om du inte för välutrustad. Jag gillar även att få smisk på min stjärt samtidigt som jag blir knullad. Jag finns i Stor-Stockholms-området. Din ålder bör vara runt 30-55 år. Diskretion ges och krävs.

Sexhungrig tjej söker en kåt manlig knullkompis!

Jag är en 25-årig sexhungrig tjej som söker en riktigt kåt manlig sexkompis som kan träffas ofta för att knulla. Ditt utseende är inte så viktigt, bara du inte är riktigt jättefet. Din ålder bör vara 25-55 år, det är inte så noga. Jag bor som du i Stor-Stockholm. Diskretion är givetvis absolut självklart för oss båda två.

Läder och dominans för att tukta undergivna bögar!

Dominant läderbög i polisuniform med höga läderstövlar m.m. Inbjuder nu undergivna bögar till mitt stora och välutrustade tukthus där ni kommer att uppfostras. Hygienen är viktigt. Spa och gym finns också tillgängligt för den som önskar. Söker även tuffare bögar som vill öva upp sig till hjälpmaster. Jag har all den utrustning vi behöver använda.

Äldre HS män sökes som vill ha kuk!

32-årig homosexuell kille vill byta kuk mot kuk med en innehavare som är en äldre man på 45-65 år. Jag är mycket undergiven. Diskretion är givet. Jag finns i Uppsala. Invandrarmän är läckert sexiga!

Kåt kvinna i Jämtland söker likasinnade män

Jag är en kåt och snygg, sexig och trevlig 24-årig kvinna i Östersund som söker likasinnade män för skön sex tillsammans. Diskret och helst inte S/M eller toasex. Du bör vara mellan 30 år och upp till 60 år.

Par söker en bisexuell kille som vill knulla oss båda

Vi är ett par i 35-års åldern som söker en bisexuell -kille för skön sex på tre, i allas kåta hål. Tjejen vill se sin kille suga kuk samtidigt som hon smeker sin alltid rakade, trånga fitta till orgasm. Han vill gärna se sin tjej bli hårt knullad av en annan man medan han tittar på och runkar. Vi bor i Mellansverige.

Erfaren HS sökes som kan knulla mig länge och väl

Passiv 28-åring i Mellansverige söker en erfaren HS 30-55 år, som kan knulla mig länge och väl, både i mitt i trånga stjärthål och min kåta sugmun. I gengäld gör jag precis allt du önskar av mig i sexväg. Du får gärna vara lite större och mullig. Jag är diskret, precis som du också absolut måste vara. Jag har heller verkligen inget emot om du är en sexig invandrare.

Är du en mycket krävande kvinna?

Jag söker kontakt med en mycket krävande kvinna. Jag är 32 år, 185 cm lång, väger 75 kg. Har en solbränd kropp och är rakad mellan benen. Har en stor och hård kuk som ställer upp på det mesta inom sex. Jag älskar att både ge och ta emot. Är inspärrad men ute på permission då och då. Om du inte får nog av sex, så hör av dig till mig då jag älskar att ha massor av skön och vild sex. Jag längtar så mycket efter dig. 100% friskhet är en självklarhet för oss båda.

Söker kvinna för sköna stunder

40 åring från Göteborgsområdet söker efter en kvinna för sköna stunder både i och utanför sängen. Jag är vältränad och ganska välutrustad.

Söker kvinnor för sköna stunder i sängen

Söker efter kvinnor, 18-30 år, för sköna stunder. Jag är cirka 185 cm lån och väger 70kg, har bruna ögon och en uppfriskande humor. Jag ser ganska bra ut, är frisk, ren och välutrustad. Frisk och renlighet är ett absolut krav från min sida. Gärna rakat där nere! För mer information kontakta mig med ett svar, gärna med foto och telefonnummer. Jag befinner mig som du i Stockholmsområdet. 100% diskretion ges och krävs.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.