Squirta

Squirta

Söker en kvinna som vill squirta

Sanna drömmar är alltid bäst. Jag söker därför efter en kvinna, som vet, hur man älskar med en man. Mina krav är utöver det att du har känsla och stil. Jag är 38 år och bor i Sthlm, är lång, blond och välbyggd. Vi träffas först och främst för att älska. Renlighet och diskretion är ett absolut krav. Du bör vara 18-40 år. Svara gärna med ditt mobilnummer.

Kåt man från Kalmar söker kvinna som squirtar

Skild, 60 årig kåt man från en lite ort utanför Kalmar söker efter en kvinna, 18-60 år, som tycker mycket om normal sex. Du får gärna vara lite handikappad, det är inga problem för mig. Närhet är viktigt!

Squirt

Jag är en gift 38 årig bs-tjej som söker en tjej som squirtar

Är en tjej på 38 år som söker bisexuell tjej för ett varaktigt förhållande. Din ålder spelar ingen roll. Jag gillar raffiga underkläder och hoppas även du gör det. Jag är helrakad vilket jag hoppas du också är. Jag är 158 cm lång, 48 kg och mellanblond med långt hår. Det här är en 100% seriös annons och jag är både renlig och fris. Par och män undanbedes.

Squirttjej önskar bekantskap med välutrustad kille

Sexig tjej på 33 år, önskar bekantskap med en trevlig, uthållig, välutrustad och diskret kille under 35 år för sköna sexträffar.

Gift kvinna som squirtar söker en man sköna stunder

Gift kvinna i 30 års åldern, söker nu efter en man under 35 år för sköna stunder av alla slag. Jag önskar och ger 100% diskretion.

Tjej som Squirtar

Tror du rätt medicin är sex för en ensam tjej

Fin, snygg, 21-årig Stockholms-tjej känner sig ensam och vill att ni som tror att rätt medicin för mig är sex skall höra av er till mig. Jag vill prova på det mesta i sexväg, har inga direkta begränsningar och vill lära mig att squirta. Är ni ärliga, friska och fräscha, så hör av er. Kram. Foto och telefonnummer uppskattas.

Par för partnerbyte med squirting

Vi är ett gift par, han 29 år och hon 26 år, som söker efter ett likasinnat par för fyrkant och partnerbyte med mycket slick, sug och tjejer som squirtar. Detta är något helt nytt för oss, och kanske även för er, så vi prövar oss fram lite försiktigt för att se hur det går. Kanske kan vi ha trevligt och umgås även utanför sängen. Barn är inget hinder då vi har ett eget. Givetvis krävs 100% friskhet, renlighet och diskretion. Skicka oss mobilnummer och ett foto på er.

Akademiker söker kvinna som squirtar

Man med glimten i ögat, 45 år, 178 cm, 85 kg, 19 cm, söker en kvinna, 23-40 år, för ett trevligt umgänge i och utanför sängen. Jag är frisk, renlig, romantisk och uthållig. Min absoluta favorit är 69:an och jag slickar dig gärna även i stjärten om du gillar det, förutom dig så är mina intressen musik, historia, konst och litteratur. Jag bor ensam i Stockholmstrakten, men mitt mål är att bo och verka på Gotland i framtiden. Jag satsar gärna på ett fast förhållande om tycke mellan oss uppstår.

Söker fina tjejer som vill squirta

Trevlig kille söker efter en seriös kontakt med kåta tjejer runt 30 till 45 år, med ett normalt utseende som tycker om mysiga kvällar med mycket, härlig sex och som är med på det mesta. Är 180 cm, 78 kg, snäll och rar.

Kommer garanterat inte att göra dig besviken, ska se till att du squirtar.

Är en erfaren kille på 40 år som finns på Västkusten.

Squirta

Kvinna söker män och kvinnor

I Skåne finns jag, en porrig kvinna på 33 år, som vill ha kontakt med både män och BS-kvinnor, inte över 50 år. Jag har inte så stor erfarenhet av sex med kvinnor, men jag vill gärna ha det igen och jag vill gärna se dig squirta. Annars är jag väl intresserad av det mesta inom sex. Det är en stor fördel, om du som jag bor i Skåne. Svara gärna med foto och telefonnummer.

Kåta par som vill ha en till kuk att leka med

Var finns ni sköna par som kan tänka er ytterligare en kåt kuk med hårt stånd i sängen? Jag är en 50-årig man som vill träffa er för ett seriöst förhållande med värme och vänskap. Ser gärna att vi träffas och börjar med att se på en porfilm. Naturligtvis står kvinnan i centrum för mig, ser henne gärna i raffiga underkläder.

Hon kommer att få allt hon önskar av oss båda tills hon squirtar, länge och mycket.

100% Diskretion.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *