Kuk på väg in i fitta

Kuk i fitta

Vill du köra din kuk i min fitta?

25-årig kåt skånska sök erfarna män över 40 år för gemensam sexnjutning. S/M eller toasex. Gillar avancerad sex med mycket slick och sug. Har gärna också raffiga underkläder samt läder på mig när vi är tillsammans för sex. Diskretion är en självklarhet.

Kåta män som vill köra kuken i fittan

Jag söker kåta män mellan 35 och 50 år, som gillar slick och sug. Jag är helrakad, 26/169/53, har blont hår och blå ögon. Jag klär mig gärna i läder, lack och utmanande underkläder. Jag bor ensam i Göteborg och är väldigt diskret av mig.

Man söker kvinna; min kuk i din fitta!

Jag är en medelålders man på 48 år och jag söker en sexkompis som är någonstans mellan 40-55 år. Mina intressen är bland annat slick, sug, pattknull och wet. Jag gillar sex mycket och länge och bor i Falun, Dalarna.

Kuk i fittan

Vill du ha kuk i fittan? Ska vi? Vågar du?

Vill du träffa en välvårdad, snäll och trevlig, lite äldre man som är renlig och helt frisk. Jag har inga alkohol eller drogproblem, glor inte ens på tipsextra, har inga barn. Men tyvärr är jag rökare. 182cm/85kg/65år. Ska vi träffas och se om vi kommer överens för att sen ha skoj ihop. Jag gillar mycket sex, men bara vanlig mjuksex. Utan våld och kinky inslag, bara knulla vaginalt, slicka och suga. Inget analt eller toa. Du är en mogen dam, minst 50 år fyllda. Du är fyllig, kurvig, har stora bröst och är lika kåt som jag! Visst vågar du svara, gärna med ett foto.

Erfaren tjej på 28 år söker två killar

Jag är en väldigt snygg och mycket erfaren tjej som söker två killar som vill knulla mig samtidigt i en dubbelmacka. Jag älskar dessutom att ha en kuk i fittan eller min röv samtidigt som jag suger en annan hård kuk tills den sprutar i min mun. Jag är med på allt som har med mjuksex att göra. Dock ingenting kinky som toasex eller S/M. Hoppas ni finns i eller i närheten av Linköping.

Vill du ha sköna träffar med en man på 35år

Jag är en snygg, trevlig man på 35 år, jag bor i Halmstad. Mina mått 164 cm/67 kg /16 cm. Jag har bruna ögon och mörkt hår. Kvinnan jag söker efter bör vara mellan 18-40 år. Hoppas på sköna träffar med härlig sex där jag kör kuken i din fitta. Vi kan träffas i min lilla lya i Halmstad. 100% diskretion ges och krävs.

Är du en mycket krävande kvinna?

Jag söker kontakt med en mycket krävande kvinna. Jag är 32 år, 185 cm lång, väger 75 kg. Har en solbränd kropp och är rakad mellan benen. Har en stor och hård kuk som ställer upp på det mesta inom sex. Jag älskar att både ge och ta emot. Är inspärrad men ute på permission då och då. Om du inte får nog av sex, så hör av dig till mig då jag älskar att ha massor av skön och vild sex. Jag längtar så mycket efter dig och vill ge dig kuken i fittan. 100% friskhet är en självklarhet för oss båda.

Söker flera män som kan ta min kukgalna fru

Min fru, 38 år, är alldeles tokig i kuk, därför söker vi nu en, två, tre eller ännu hellre flera män som kan ge henne kuk i fittan knulla henne medan jag passivt tittar på. Vi bor lite utanför Stockholm. Diskretion är för oss en självklarhet!

Män i alla åldrar kör in er tunga eller kuk i min fitta

Du får gärna flytta min g-string och köra in din tunga i mun fitta för att sedan knulla mig hårt bakifrån. Jag är en tjej på 24 år och söker män i alla åldrar. Bor i Malmöområdet.

Söker virila, äldre män för lekar!

Yppig, kurvig och kåt kvinna på 38 år, söker virila äldre män 40-60 år, vars utseende är ganska så oviktigt, för vilda fantasifyllda möten där bara fantasin och vår kåthet sätter gränserna för den sexuella upplevelsen när du kör in kuken i fittan. Vi vill båda, båda  domineras ibland. Jag finns i Västergötland och du i närheten. Diskretion är absolut självklart.

Tjej från Thailand söker kille

Tjej på 20 år från Thailand. Jag är en sexig thaitjej som vill träffa en svensk viking för härlig sex. Jag är extremt kort, 145cm och väger knappt 37kg, en riktigt liten tjej med andra ord. Men jag vill att du ska vara stor, lång och kraftig. Jag tycker om att få fittan slickad länge, länge medan jag suger din hårda kuk tills du kommer i min mun. Sen vill jag att du kör in kuken i fittan och jag blir knullad bakifrån, gärna även sex analt. Du får många foton på mig om du skickar ett meddelande. Jag svarar på allt du vill veta om mig.

Söker tjej för sex med en viril, lite äldre man

Jag är en lite äldre man som söker tjej för träffar men mycket sex. Jag är mycket erfaren och kan ge dig en upplevelse du aldrig glömmer. Jag kan lära dig hur du suger kuk för att ge en man maximal tillfredsställelse. Det enda kravet jag har är att du är under 25 år och jag får köra in kuken i fittan.

Kuk på väg in i fitta

Söker en trevlig kvinna för sex

55 årig trevlig man som just nu sitter i fängelse söker en trevlig kvinna att träffa. Jag vill först träffas som vänner, eventuellt sen mer om vi trivs med varandra. Din ålder är mellan 40-75 år, utseendet spelar ingen större roll för mig. Jag har ingen möjlighet att ringa till en början det måste du förstå, så brevkontakt är det som gäller till att börja med. Jag är intresserad av allt det glada som man kan uppleva i livet vilket du också bör vara. Humor är också viktigt och att man verkligen kan prata om allt möjligt.

Hoppas du vill ha kuk i din fitta och vill komma och besöka mig.

Hör av dig nu du trevliga kvinna! Kram.

Vill du tjej få kuk i fittan?

Hej! Jag är en kåt kille på 48 år med mycket humor. Jag har en helt öppen syn på livet. Jag är ganska snygg och har en lång grov kuk på 22 cm. Jag vill komma i kontakt med ett par eller en tjej mellan 20 och 60 år, där tjejen vill bli slickad av mig i timmar. Du kommer inte att ångra dig om vi träffas. Hoppas du vill svara mig. Puss och kram.

Söker efter en tjej i Dalarna som vill ha kuk i fittan

Jag söker efter en lättsam och glad tjej som är nyfiken på att testa lite olika kinky saker i sängen. Jag är mycket nyfiken på wet och att bli knullad med strap-on med mera. Är du också nyfiken på att testa något nytt? Då kanske vi kan träffas och hjälpa varandra. Ömsesidig förståelse och närhet till varandra är mycket viktigt för mig. Jag är 176 cm lång och väger 70 kg, med cendréfärgat hår och helt hårlös kropp. Jag är glad och öppen för det mesta.

Söker kåta män som kan ge mig kuk i fittan

28-årig kvinna från Mellansverige, söker kåta män, gärna med tjocka, långa kukar, som kan ta mig i båda mina kåta hål. Din ålder är dock helt oviktig. Men diskretion är ett krav. Jag vill även både ge och ta emot golden showers, så det måste du gilla.

Smiska mig tills jag blir kåt och galen

37-årig, långbent och kurvig kvinna i Stockholmsförort söker efter en riktig man som kan smiska min stjärt mjukt, men ändå hårt tills jag blir alldeles utom mig av kåthet och först då ska du ge mig kuk i fittan och knulla mig, hårt och länge. Även knulla mig i min stjärt, om din kuk inte är allt för stor. Din ålder är någonstans mellan 35-60 år. Du får mycket gärna vara en invandrare. Diskretion är viktigt.

Billig tjej vill ha kuk i fittan

Jag är en riktigt het, billig, kåt slampa som älskar att knulla. Är en extremt smal tjej med små bröst och liten stjärt. Jag vill ha din kuk i min våta, trånga fitta, hårt, nu. Det spelar ingen roll var du bor, jag är resande och kan besöka dig.

Sexhungrig tjej söker efter sexkompis

Jag är en 25-årig sexhungrig tjej som söker en riktigt manlig sexkompis som kan träffas ofta för att ge mig kuk i fittan och knulla. Ditt utseende är inte så viktigt, bara du inte är riktigt jättefet. Din ålder bör vara 25-55 år, det är inte så noga. Jag bor som du i Stor-Stockholm. Diskretion är givetvis absolut självklart för oss båda två.

Kramvänlig tjej som vill ha kuk i fittan ofta

Tuff tjej på 38 år, med sköna, kramvänliga silikonbröst, söker en man 30-50 år för härlig sex. Jag vill knulla ofta och länge och vill ha kuk i alla mina hål. Jag finns strax utanför Malmö.

Kuk i fitta

Yppig söker män för sex

Jag är en yppig knullslyna som söker kåta män i alla åldrar för sex med kuk i min fitta. Bor själv i Stockholm. Din ålder är helt utan betydelse. Men jag är en svensk milf på 47 år. Diskretion är självklart för oss båda.

Storkukade killar, tjej med stor fitta söker er

Storkukade killar mellan 18 och 55 år sökes av en kåt tjej. Jag gillar att suga en stor kuk och få fittan ordentligt pullad.

Men jag gillar även mycket annat i sexväg, tex som att visa upp mig när jag kör upp en riktigt stor löskuk i fittan.

Drömmen är två killar i sängen samtidigt som tar hand om mig på alla sätt. En kuk bild är ett krav.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *