Knullannonser vecka 42

 Bisexuellt par söker ett par eller äldre BS-herrar

Söker efter HS/BS-killar för killsex

Hej, Jag söker efter homosexuella eller bisexuella killar. Gärna någonstans mellan 35 och 45 år. Jag är själv 37år och har aldrig provat killsex förut men är väldigt nyfiken på att testa. Eftersom jag inte har någon erfarenhet av killsex vore det bra om du ha det. Svara, jag vet att ni finns här. Bifoga gärna ett foto i ditt svar.

Bisexuell tjej söker annan tjej för sköna sexstunder

Jag är en bisexuell tjej som söker en annan tjej för sköna stunder, helst någon med lite mer erfarenhet av tjejsex. Du ska helst vara mellan 18- 35 år. Jag är själv 26 år, snygg, attraktiv och lite mullig. 100% diskretion och renlighet önskas och ges. Endast intresserad av svar med foto i helfigur, naket är dock inte nödvändigt. Bor själv i Malmö så du bör också bo någonstans i Skåne.

Bisexuellt par söker ett par eller äldre BS-herrar

Bisexuellt par 37/32 år med fördelaktigt utseende, frigjorda, ärliga, friska och renliga söker kontakt med ett par eller äldre bisexuella herrar som vill delta i våra sexlekar eller som bara vill vara åskådare till våra sexlekar. Ärligt, och seriöst menat. Foto och telefonnummer är krav.

Snygg kille söker snygga och kåta tjejer

Jag är en snygg och snäll Amerikansk kille på 24 år som söker snygga och kåta tjejer. Frisk och fräsch. 100% diskretion. Hivtestad (negativ).

Naturistvänner sökes för umgänge och sex

Jag är en naturintresserad man i södra Bohuslän som tycker om sommaren, skärgårdsutflykter, sköna havsbad och varma soliga dagar vid havet. Samt naturligtvis härlig sex. Önskar kontakt med kvinnor i olika åldrar som delar mina intressen. Alla ärliga svar med foto beaktas.

Stockholm (tjej söker bisexuell tjej eller ett par)

Tjej på 31 år, söker bisexuell tjej eller ett par för sexlekar tillsammans. 100 % renlighet och diskretion utlovas. Endast seriösa svar med mobilnummer, gärna ett foto också men är inte något krav. Är inte intresserad av svar från ensamma killar. Alla andra får svar.

Kille, 26 år önskar kramgo tjej för sex

Kille på 26 år, från Karlstad, önskar bekantskap med en kramgo tjej för skön samvaro i sängen. Du bör tycka mycket om slick och sug.

Kille, 25 år söker kvinnor att knulla

Kille på 25 år, med bra utseende, söker kvinnor, 18-45 år som vill knulla. Helst från Värmland eller i närheten. Gärna gifta kvinnor. Dagtid och kvällstid, det är vilket som för mig.Kille, 23 år söker tjejer som gillar sex

Kille, 23 år, från Katrineholm, söker tjejer, som gillar sex, håll-i-gång med t ex disco, musik, sport. Ålder utan betydelse. Svara gärna med foto och telefonnummer.

Ensam kille söker varm och go tjej som knullkompis

Ensam kille på 28 år, söker efter en varm och go tjej i Södermanland, som gillar mjuksex, mysiga hemmakvällar med god mat och dryck, och som tycker om att sola och bada samt leva i vår svenska natur. Jag är 177 cm över havet, väger 72 kg och ser, enligt andra, bra ut. Svara med foto och telefonnummer för snabbare kontakt. Jag väntar på dig här.

30 årig kille vill träffa kille för att suga kuk

30 årig kille önskar bekantskap med en kille i ungefär samma ålder eller lite yngre, helst från Västerås. Intresse: suga kuk och ha roligt tillsammans. Svara gärna med foto.

Värmlänning söker kvinnor och par för sexträffar

Värmlänning, 46 år, söker efter kvinnor och par, även handikappade, för sköna sexträffar. Ålder och utseende är helt utan betydelse. Jag har stor erfarenhet av trekanter samt är uthållig till tusen. Helst mobilnummer för snabb kontakt.

Erfaren kille vill träffa tjejer, 18-26 år för sex

Erfaren kille, 25 år, önskar sexkontakt med tjejer, 18-26 år. Jag är studerande och bor i Västmanlands län. Mina intressen utöver sex är djur och natur, barn, teckning, böcker, matlagning, sport m.m. Skicka gärna med ett foto i ditt svar.

Jag söker kåta kvinnor som behöver kuk

Jag söker på sträckan Växjö – Jönköping – Skövde – Kristinehamn – Filipstad – Mora kåta kvinnor som behöver kuk, i åldern 25-60 år, gärna gifta, även invandrarkvinnor kan svara. 100 % diskretion fordras och ges, liksom renlighet och att du är frisk som jag.

Kille önskar träffa kåta kvinnor

Kille på 28 år önskar träffa kåta kvinnor, främst i Uppsala län. ”Knulla”

Två killkompisar letar efter två kåta tjejer

Vi är två killkompisar, som på det här sättet letar efter två kåta tjejer, 16-22 år, för sköna sexträffar. Vi är 19 och 22 år, båda ljusa och 185 cm långa. Vi bor i Mellansverige så en fördel om ni finns här. 100 % renlighet ges och krävs. Eventuellt kan vi tänka oss ett varaktigt förhållande.

Kille 25 år söker tjej 15-20 år för sex

Kille, 25 år, söker efter en tjej i åldern 15-20 år, för att ha kul med samt för mysiga hemmakvällar med härlig sex. Jag är själv 180 cm lång, blond och bor i Mellansverige. Eventuellt ett varaktigt förhållande. Helst svar med foto och mobilnummer, men alla får svar.

Kille vill komma i kontakt med stenkåta kvinnor

Jag är en kåt, välutrustad kille som vill komma i kontakt med kvinnor med riktigt stora bröst och som är stenkåta. Du bör bo någonstans i Norrköpingstrakten. Jag är en kille som vill älska med dig länge, och smeka dig över hela kroppen, se dig bli salig. Jag är uthållig och kan hålla på i timmar. Du bör vara mellan 20-45 år. Svara mig så får du mitt mobilnummer.

Kille söker villiga kvinnor som vill knulla

Jag är en kille på 45 år, bosatt utanför Örebro, och jag söker knullvilliga kvinnor, 25-40 år, helst i närheten av Örebro. Du får gärna vara gift eller sambo. Svara med telefonnummer så ringer jag upp dig.

28-årig tjej söker kramgo kille med allmänna sexintressen

Jag är en 28-årig tjej med bra utseende, som söker en rar, ärlig, öppen och kramgo kille, 25-35 år, från Stockholmstrakten. Du har som jag allmänna sexintressen. Svara gärna med foto och mobilnummer. ”Kram”.

Kraftig kvinna önskar bekantskap med en knulltokig kille

Kraftig kvinna på 39 år, med ett i övrigt hyfsat utseende önskar bekantskap med en stor, hård, villig, uthållig, kelig, kramgo och helt knulltokig kille. Din ålder och ditt utseende är av mindre betydelse, men gärna över 185 cm. Helst är du bilburen och gärna dansant. Diskretion och renlighet både ges och fordras. Tycker inte om lögner. Svar med telefonnummer garanters svar.

Sökes, du erfarne man som kan lära mig allt om sex!

Jag, en ung tjej på 22 år som söker en erfaren man, en man som kan lära mig allt om sex. Du bör vara 35-55 år. ”Jag väntar på ditt svar”.

Tjej söker kille som gillar allt i sexväg

Du, kille, som gillar allt, eller åtminstone nästan allt i sexväg, skriv till mig. Jag är en 20-årig tjej, bosatt i Mellansverige som är extremt sexfixerad och pigg på det mesta. Jag är visserligen ganska blyg i början, men när vi väl lär känna varandra, då jävlar finns det inga hämningar. Jag väntar med spänning på ditt svar nu, och kanske ett mobilnummer och foto. ”Lev livet knullande”.

Kvinna söker en varm och kramgo kille

En varm och kramgo kille på 30-45 år, söks av en dito kvinna på 38 år. Du måste tycka om barn, och helst dela de flesta av mina intressen, som är: böcker, musik, samhällsfrågor samt dans, både gammalt och modernt. Du bör även tycka om mysiga hemmakvällar. Naturligtvis är du både rök- och spritfri. Meddelanden med foto besvaras i första hand. ”Brunett”.

22 årig tjej söker killar för sköna sexträffar

22 årig tjej i Helsingborgstrakten söker efter killar i 25-35-årsåldern för sköna träffar. Gärna även ett fast förhållande om vi gillar varandra. Helst foto i ditt svar.

Tjej söker ärlig och uppriktig kille för sexuellt umgänge

Tjej på 27 år, söker efter en ärlig och helt uppriktig kille, 25-35 år (över 185 cm) för ett varaktigt sexuellt umgänge. Jag är rökfri men tar gärna ett glas ibland.

Medelålders man söker sexhungrig kvinna

Halland, Göteborg eller norra Skåne. En kvinna med stora krav på uthållighet och sexuell fantasi söks av en medelålders man som är mycket välutrustad och erfaren. Men kan även tänka mig svar från sexhungriga, undernärda hemmafruar, som fantiserar om långa knull på dag- eller kvällstid. Är du en kvinna som vill känna en nyfiken tunga i fittan. Diskretion fordras och ges.

Boråskille vill träffa kåta kvinnor

Ung Boråskille vill träffa kåta, mogna kvinnor med stora bröstvårtor. Jag gillar slick och sug i massor. Foto är krav och gärna naket. Helst svar med telefonnummer. Kvinnor från Borås eller Alingsås med omnejd. Gärna gifta eller sambo kvinnor. Åldern är utan betydelse. Hoppas på många sexiga svar från mogna kvinnor.

Man 55 år söker kvinna som är intresserad av sex

Man på 55 år söker en kvinna, 20-55 år. Är du mullig, är det till din fördel, och om du, som jag, är väldigt intresserad av sex, så svara mig med telefonnummer. Jag finns i Stockholms län.

Kvinna söker man runt 30 år som knullkontakt

Hoppas även du som jag är rökfri. Mina intressen utöver sex är: idrott, musik, dans, mysiga hemmakvällar m.m. Du bör helst vara från Närke. Gärna foto och mobilnummer.

Tjej söker kåta män för underbara stunder

Jag är en 18-års tjej, som önskar att få kontakt med kåta män för underbara stunder. Jag har stora, svällande bröst. Svar önskas från hela landet. Även äldre, attraktiva män kan svara. Finns nakenfoto, så sänd det med svaret.

20-årig tjej söker virila män i alla åldrar

20-årig tjej önskar bekantskap med kåta, virila män i alla åldrar. Ditt utseende och nationalitet spelar ingen roll. OBS! Diskretion önskas och ges.

Hemmafru vill träffa man för sex

Hemmafru i Stockholms-trakten vill träffa en man att ha sex med lite då och då, min make vet om det men deltar inte.

Två unga tjejer söker killar att mysa med

Hej killar, här har ni två unga, kurviga tjejer som gillar att klä oss sexigt och ha kul. Vi söker varsin kul kille att dansa, mysa och ha sex med.

Kvinna söker man eller par för trekant

Finländska, 39år/167cm/62kg, från södra Finland men bor i Sverige, söker en snygg man eller ett par. Gärna svar med foto/tele.

Brunett söker killar att umgås med

30 årig brunett, smal med långa slanka ben och långt hår söker vältränade killar. Jag gillar vin, god mat, dans, sex m.m.

Två tjejer söker killar att ha sex med

Två tjejer, 19 och 22 år, söker killar. Vi är inte bisexuella men gillar annars det mesta inom sex, svara fort vi längtar efter er.

Två tjejer söker män

Två 18 åriga tjejer som söker män. Vi gillar allt och lite till. Du kommer inte att ångra dig om du hamnar i säng med oss, vi är unga men erfarna och knullar som vilddjur. Väntar på ditt svar med foto.

Vill slicka din pung och din kuk och ta sperman i munnen

Hej du man, jag vill slicka din pung och suga din kuk och kanske också slicka din röv, och sedan suger jag din kuk långt ner i halsen tills du sprutar din sperma i min mun. Om vi verkligen trivs tillsammans är jag öppen för det mesta som två män kan göra tillsammans. Jag är en fräsch och slank 62-åring boende i Malmö, och du? Ålder, civilstånd, nationalitet och kukstorlek har egentligen ingen större betydelse. Men du är som jag ärlig, frisk, renlig, diskret och kåt. Svara mig nu, helst med foto och mobilnummer.

Vill ha en tjej som vill knulla med mig nu

33-årig Smålandskille 186 cm, 86 kg, välutrustad och snygg, mellanblond med blå ögon och är vältränad. Jag är lugn, glad trevlig. Jag är en mycket kåt kille i Kalmartrakten som snart måste knulla, har varit utan fitta länge nu. Söker en tjej som vill knulla med mig NU direkt!

Tjena tjejer vill någon träffa mig?

Jag är en 23 årig kille som sitter på en anstalt i Göteborg. Jag söker kontakt med någon trevlig tjej att till att börja med brevväxla med och senare även träffa under permisar. Ni ska helst vara i 18-28 års åldern och bo i Göteborgstrakten. Ni ska vara friska, renliga och fräscha (inga sluskar, tack). Skriv ett svar med foto på er också, så skriver jag tillbaka. Jag är 190 cm lång och väger 90 kg, har blå ögon och är helrakad. Ni får veta mer efter att ni svarar mig. Puss.

Jag vill knulla kvinnor med strumpbyxor på

Kvinnor som tycker om att knulla med strumpbyxorna på efterlyses. Du ska helst vara kraftigt byggd med många extra kilon, ha stora bröst och gärna vara i den övre medelåldern. Du måste bli enormt kåt av att bära strumpbyxor som sitter stramt över din rumpa och magen så att fittan lyser i genom det tunna tyget. Även ett par med samma intresse som jag kan svara. Jag är 56 år, med en runk-, sug-, och knullvänlig kuk, så var inte blyga utan svara nu.

Tjej i Västra Götaland/Skåne, vill du ha äventyr?

Hej! En vild och vacker tjej mellan 20 och 45 år, sökes för äventyr i sängen. Gillar du att åka hoj också så är det ett stort plus. Du får gärna vara bisexuell och lite tatuerad. Själv är jag en tatuerad biker på 40+, fullständigt otämjbar och otroligt charmig. Jag gillar det mesta här i livet. Friskhet och diskretion är en självklarhet för oss.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.