Knullannonser vecka 9

 Jag söker tjejer och kvinnor för sköna sexstunder

Jag söker tjejer och kvinnor för sköna sexstunder

Kille på 28 år, söker tjejer och kvinnor i Borås, 20-60 år, för sköna sexstunder med mycket slick, sug och knull. 100% renlighet och diskretion är givet. Svara gärna med foto och nummer, dock inte krav.

Finns det någon kåt kvinna här

Finns det en kvinna som vill bli knullad av min jätte gummikuk? Den är 32 x 22 cm. Din ålder och ditt utseende är oväsentligt, alla kvinnor som vill testa gummikuken är välkomna. Par som är intresserade kan även svara. Jag är själv en 45-årig kille. 100 % diskretion och friskhet garanteras. Skynda er att svara nu.

Homosexuell kille på 38 år söker kille

Jag är en homosexuell kille bosatt i norra Småland, söker en maskulin kille för en fast vänskap och sex. Sex är skönt om det görs med den rätte, på rätt sätt. Jag gillar inget kinky som s/m eller liknande. Ser gärna att du är bilburen som jag. Själv är jag romantisk, konst och musikintresserad. Din nationalitet är oväsentlig bara du är en reko kille.

Vill du ha en vild amason i sängen?

Är en tjej på 25 år, blond, het, villig och kåt som söker dig som vill försöka dig på att tämja mig. Du skall slicka min fitta tills jag kommer i en underbar orgasm, sen ska du knulla mig hårt i båda hålen tills vi kommer samtidigt. Jag skickar ett nakenfoto på mig om du skickar mig ett på dig. Gärna också ett foto på din kuk, så får du ett svar från en väntande kåt amason.

Snygg kvinna 30 år söker kille för underbar sex

Här finns en skön, snygg kvinna på 30 år. Jag har inga som helst hämningar när det gäller underbar sex. Du kan få veta vad jag har att ge dig om du svarar på min annons. Lägg ner lite tid på att skriva ett bra och intressant meddelande så skickar jag ett foto på min nakna kropp. Vänta inte, utan svara nu.

34-årig kvinna vill träffa man

Snygg, sexig och mogen kvinna. Är en blond 34-årig kvinna som vill träffa någon man som kan ge mig allt jag vill ha i sex. Jag är allätare inom sex så jag lyder din minsta vink. Jag har alltid högklackat och sexiga underkläder när det är kallt, men annars bär jag aldrig trosor. Vill du se min troslösa fitta så skicka ett meddelande så får du foto och får veta allt du vill om mig.

Man sökes som kan slicka mig till sköna orgasmer

Vill ha en man som gillar att slicka fitta och kan slicka mig till många sköna orgasmer innan du knullar mig bakifrån, gärna då analt. Jag suger upp dig igen efter din orgasm och igen så vi kan fortsätta vår vilda lek i sängen länge. Du får många foton på mig och ett sexigt svarsbrev om du svarar mig. En stor kram från din Christina.

Erfarna män sökes av en lite blyg kvinna!

Slank 35-årig, lite blyg kvinna med ganska så små bröst söker en erfaren man i åldern 35-50 år. Du får gärna vara skäggig och med hårig kropp, lite hår runt kuken gör heller absolut ingenting. Jag gillar allt inom sex förutom hård S/M och kiss och bajs. Jag bor själv i Malmötrakten så bra om du finns i närheten. Diskretion är givetvis helt självklart för oss båda.

Någon som vill hjälpa mig med mina homo-fantasier?

Jag är en 28-årig kille som länge har drömt om att få suga en kuk tills den kommer i min mun, knulla en röv samt att bli knullad. Någon homo eller bisexuell man som vill hjälpa mig? Ålder och utseende är i princip oväsentligt. Diskretion är givet. Jag bor i Malmö.

HS i Västsverige vill ha knull och spermamöten

Kåt BS-kille Söker kåta HS för knull och spermamöten. Jag är 39 år, du upp till 60 år. Ett stort plus om du är lite mullig och gärna mycket hårig. Jag har inget emot om du är invandrare, gärna då färgad. Jag finns i norra Göteborg. Diskret till tusen.

Diskret älskare söker efter kåta kvinnor och par

Fräsch, fördomsfri, ungdomlig singel på 53 år, ca 175 cm lång och väger 86 kg. Cendré hårfärg. Frisk och renlig. Intresserad av mjuksex med mycket slick och sug. Mycket diskret. Söker kåta kvinnor och par.

Ung tjej söker en äldre man för ”Pappalekar”

Jag är en 22-årig singeltjej som är väldigt sexuellt oerfaren och mycket undergiven i sängen. Jag söker en mycket äldre man för spännande ”pappalekar” där du lär mig njuta av sex. Du måste vara över 45 år och gärna ganska hårig. Jag finns i Stor-Stockholm.

Extra kille sökes av ett lite kinky par!

Vi är ett lite kinky par, hon är 32, han 36 år, där kvinnan är helt fantastisk på att suga kuk, slicka röv och dessutom gillar hon att bli kissad på. Vi söker nu en extra kille i sängen, för sex på tre med kvinnan i centrum. Han är lite nyfiken på att prova lätt BS, men det är absolut inget krav från vår sida. Du behöver heller inte vara så erfaren sexuellt, för det är vi. Vi bor i Skåne och är 100% diskreta, vilket du också måste vara.

Är en tjej som vill att du sprutar ner mig

37-årig tjej med tjocka, kraftiga lår, en rejäl rumpa och stora bröst söker en man 45-65 år för runk- och sugträffar där du som avslutning sprutar ner hela min kropp. Vill du, så får du även suga på mina bröst, slicka min stjärt och min fitta. Dock är jag inte intresserad av varken vaginala eller anala samlag. Diskretion självklart. Jag finns i Södertälje som du.

Vill träffa en kåt transa, eller ett bisexuellt par

Jag är en helt frisk, renlig, kåt singelkille på 38 år. Jag drömmer om att få träffa en riktigt kåt transa, eller ett bisexuellt par, som vill leka med en kåt, bisexuell kille. Jag är 100%-igt diskret, precis som du/ni.

Par söker bisexuell kille som vill knulla mannen

Vi är ett trevligt par, 40+ som är fräscha, erfarna och mycket kåta. Vi söker en bisexuell kille som vill knulla mannen hårt i röven medan kvinnan tittar på och onanerar. Sedan vill kvinnan ha en dubbelmacka och smaka två kukar samtidigt. Diskretion är ett givet krav. Vi finns i Uppsala och vill träffa någon i närheten. Svara oss med foto och mobilnummer!

Vill du slicka min flödande titta?

Visst vill du krama mina sköna, stora, lite hängiga, unga bröst och även slicka min alltid, ymnigt flödande, trånga fitta? Sen vill du kanske göra lite mer med mig? Skriv ett svar och berätta, bifoga ett for och ditt nummer. Jag är 27 år och bor i Göteborg.

Dominant man!

Mulliga lilla jag söker en mycket dominant och erfaren man. Du är 40-65 år, gärna kraftig eller lite mullig. Jag är under 30 år och alltid ordentligt kåt. Jag är mycket undergiven men inte så sexuellt erfaren av mig. Jag runkar och suger gärna din kuk tills du sprutar i min mun eller över mina bröst. Om vill så får du köra in din kuk i min trånga, kåta stjärt och fitta utan kondom. Jag finns i Mellansverige och ser gärna att du finns nära för återkommande träffar. Diskretion ju givetvis något absolut självklart.

Skön HS sex med sköna sug och knull

29-årig HS-män söker andra HS-män för sköna sug och knull i Norrköping. Jag både ger och tar gärna emot kuk i min röv. Sväljer din feta sperma efter en skön sugnjutning. Slickar och tungknullar gärna din håriga röv. Vill givetvis gärna ha samma behandling av dig. Även två homo kompisar kan svara mig. Du får mycket gärna vara invandrare, bara du är enormt kåt. Diskretion är en given, självklarhet för oss.

Undergiven bisexuell man vill bli knullad

31-årig, ständigt kåt bisexuell man, söker en smal homo kille, i åldern 20-40 år, som vill knulla min alltid helrakade rövfitta och även suga min kuk tills jag kommer i din mun. Jag är mycket undergiven av mig tillsammans med män och älskar, att uppfylla min älskares alla önskningar. Diskretion är ett absolut måste då jag är gift. Jag finns i Mellansverige, men jag kan resa dit du bor. Invandrare är helt okej för mig.

Sexkamrater sökes av en mogen kvinna!

Jag är en mogen bisexuell kvinna på 45 år som på detta sätt nu söker sexkamrater. Män eller kvinnor, ålder egalt. Ingen toasex eller S/M. Bor i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion självklart.

Par söker par, bisexuell tjej eller kille

Vi är ett par på 34 och 37 år, som söker ett annat bisexuellt par, en ensam bisexuell tjej eller en bisexuell kille. Vi är intresserade av vanligt mjuksex och sex mellan könen då både kvinnan och mannen är lätt bisexuella. Er ålder bör vara någonstans mellan 30 och 45 år. Det vore väldigt spännande med invandrare. Vi finns ganska så nära Lund men hela Skåne är OK.

Sexpartner för generösa och sköna sexmöten

Man 50+ söker en kåt tjej mellan 25-50 år för generösa och sköna sexmöten. Helst dagtid. Diskretion är självklart för oss båda. Jag bor själv i Stockholm.

Trevliga män för generösa sexträffar

26-årig tjej, som är mycket fräsch med skön stil, söker erfarna, trevliga män på 30-60 år för generösa sexträffar i Stor-Stockholmsområdet. Jag ställer upp på det mesta som din fantasi kan komma på. Det enda jag inte gör är S/M, förutom att jag pissar gärna på dig, om du så önskar. 100% Diskret.

Liten kuk söker en runk- och sugkompis

Jag är en 26-årig homo-kille med liten kuk, i Sörmland som söker en runk- och sugkompis, 20-60 år, utseendet är faktiskt ganska oviktigt, för sköna njutningsfyllda sexmöten. Du får gärna vara en hårig och lite mullig (kraftig) invandrare. Diskretion är ett absolut måste för mig.

Kåt, men oerfaren tjej vill bli bra på att suga kuk

Jag är en 23-årig, väldigt kåt och ständigt våt, men ganska oerfaren tjej i Stor-Stockholms-området som söker en kille runt 30-45 år. Gärna vältränad, men det är inget krav. Jag vill lära mig att bli super bra på att suga kuk, svälja sperma och är nyfiken på hur det skulle vara att ta din styva stake i min lilla, runda, oknullade rumpa. Absolut diskretion är ett krav.

Sexigt umgänge i och utanför sängen!

Hon BS, han hetero, söker tjejer, helst bisexuella för skönt umgänge i och utanför sängen. Allt som gör en trevlig samvaro är vi intresserade av. Även par kan svara, men inget BS-killsex. Vi är givetvis friska, renliga och som ni diskreta. Vi finns i Stor-Stockholmsområdet, men kan tänka oss att resa en bit. Invandrare är välkomna!

Se hit nu kåta, sexiga tjejer

Här finns jag och väntar! Jag söker efter goa, glada, kåta (framför allt) sexiga tjejer, er ålder har egentligen ingen betydelse, men mellan 18 och 50 år, är välkomna att svara mig. Hur ni ser ut spelar heller ingen roll bara ni är kåta och villiga samt älskar att få kuken i alla era sköna, trånga hål. Ni ska även vara friska, vänner av tvål och vatten (som jag är).

Jag är en kille på 43 år, 180 cm lång, normalt byggd, men tränar lite då och då. Jag älskar att slicka en riktigt våt fitta till orgasm, och jag älskar att knulla länge och hårt i alla era hål. Det finns ingen som tidigare blivit besviken på mitt arbete i sängen. Hör av er nu, ni kommer inte att bli besvikna på mig. Jag är renlig och har inga sjukdomar. Finns i Västmanland som ni. Ta chansen nu. Puss på musen!

Par eller kvinna sökes av mysig man

Ett par eller en ensam kvinna sökes av en trevlig och mysig man på 60 år. Jag är glad, pigg, frisk och renlig, 175 cm och väger 80kg, viril och mycket kåt. Jag gillar skön och härlig sex, att slicka en blöt fitta är det bästa jag vet. Alla svar med foto och mobilnummer besvaras direkt. Puss och kram.

Jag söker otillfredsställda kvinnor att hjälpa

42 årig Ystadtransa söker otillfredsställda kvinnor mellan 18 och 50 år som behöver hjälp. Din man eller pojkvän får gärna titta på när jag tillfredsställer dig. Jag är inte intresserad av samlag. Även lesbiska par kan svara mig om ni behöver hjälp. Svar från hela Sverige är av intresse.

Efterlyser storvuxna kåta kvinnor

Jag är en kåt man på 46 år, som söker kvinnor, 20-55 år. Ni får gärna ha rejält stora bröst, stor och bred bak samt kraftiga lår. Jag gillar det allra mesta inom sex. Jag är 178 cm lång, men ni får gärna vara längre än så. Svara gärna med ett foto på era bakar, och då gärna med trosorna på.

Man söker en yngre kille att runka

Är en fräsch, ärlig, och diskret man som söker en yngre kille, gärna nybörjare på killsex. Vi gör bara precis vad du vill. Vi börjar med att ta det lugnt och mjukt. Jag smörjer kanske in dina skinkor, masserar din fina, unga kuk, och kramar din pung med mera. Suger och runkar dig gärna till du kommer i min mun om du vill. Du kommer att få en mjuk och skön stund, gärna hemma hos mig. Svar med foto och mobilnummer. Skriv ett svar till mig nu! Din runk och sug vän.

Vi drömmer om en extra kvinna i sängen

Vi är ett härligt, sexigt par med många sexuella drömmar. Vi drömmer om att ha en extra kvinna i sängen att kunna njuta av båda två, och förhoppningsvis njuter du lika mycket av det som vi. Vi är boende i Stockholm, men för rätt kvinna så åker vi gärna många mil. Skynda dig nu att svara, vi väntar.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.