Knullannonser vecka 7

Man i södra Sverige ger dig både kärlek och sex

Kåt kille söker äldre män för sex

Jag söker efter äldre erfarna män. Jag är en mörk, ganska snygg kille på 42 år, som söker efter äldre kåta män för skön killsex. Jag gillar att suga kuk och få kuken avsugen. Du skall helst vara i åldern 60-75 år. Lämna ditt telefonnummer för snabb kontakt. Helst någonstans i Skåne eller Stockholm.

Man i södra Sverige ger dig både kärlek och sex

Man på 43 år vill träffa en tjej, 20-30 år. Jag kan ge dig ömhet, kärlek och härlig sex. Vågar du ta emot allt jag erbjuder dig, då blir du lycklig varje stund tillsammans med mig. Du ska precis som jag vara aids fri och renlig. 100 % diskretion utlovas och krävs. Endast intresserad av helt seriösa svar från tjejer som verkligen vill träffas. Kram från en man som tror på kärleken.

PAR SÖKER KVINNA

Jag är en fräsch kvinna, 40 år, 169/73 (85D) som söker en snygg, diskret och renlig (gärna helrakad) tjej på 25-45 år, som vill hjälpa till att uppfylla min mans och mina, för tillfället, hetaste sexfantasier. Mannen vill se mig ha sex med en annan kvinna. Jag som aldrig ens kysst en annan kvinna, men nu blir jag otroligt tänd av att bara tänka tanken på sex med en annan kvinna. Mycket nyfiken på att få slicka en fitta! Min man, 44 år, 183/77, är inte speciellt intresserad av att knulla dig, men du har en hel del härliga löskukar att vänta. Känns det här lockande för dig? Vill du så hjälper även min man till med att tillfredsställa mig. Så hör av dig nu. Vi väntar och längtar efter dig.

Kvinnor i Östergötland, här finns en välutrustad man

Kvinnor i Östergötland, 20-60 år, vill ni träffa en 45-årig, lång, mörk, välutrustad man. En man som är generös, frisk, renlig och diskret. Jag reser mycket i mitt arbete, så bor du på annan ort kan du svara ändå. Jag vill träffa er för skön sex hemma hos er eller på mitt hotell där jag givetvis står för alla kostnader. Det spelar ingen roll om ni är singel, gifta eller sambo. Lämna ett telefonnummer i ditt svar så ringer jag diskret upp.

Fyll mig med din härliga kuk

Fyll mig gärna rejält med din härliga, stora kuk. Jag är mycket kåt och du kan få leka med mina hål nästan hur mycket du vill. Jag älskar kuk i alla mina tre hål och när en man leker med stavar och annat i mig. Tar gärna din sperma i munnen och sväljer allt. Du får gärna ta och fota mig under tiden om du vill. Svara mig så kommer det ett svar med bilder omgående. Kram, din Helén.

KÅTA PAR SÖKES AV KÅT MAN

Framförallt lite äldre par och kvinnor sökes för kåta sexträffar. Är ni ett par så ser jag gärna på när ni knullar! Jag är 44 år, ständigt kåt, bor i Uppsala, men kan resa till er i hela Norden. Kåta kramar!

MAJA, 27 ÅR SÖKER MÄN

Kåt, våt, rakad tjej söker män med stora, hårda, sköna stånd. Du får gärna ha några goa och trevliga kompisar också, er ålder egal. Skickar du mig ett meddelande får du kanske en härlig överraskning.

FILM OCH FOTO NÄR JAG ONANERAR

Är en kåt, lite mullig kvinna på 46 år. Jag har spelat in fyra filmer med många onaniscener, inspelade mellan 2017 och 2019 (bara för er som gillar rakat). Alla videor på ca 45 minuter. Video plus två foto = 200:- eller endast foto, 30:- styck eller tio stycken för 250:-. OBS! Detta är en seriös annons och jag lovar att skicka film och foto så fort jag fått svar. Vill endast ha seriösa svar från intresserade tack.

Vill använda min kuk i kåta tjejer

Se hit alla ni kåta tjejer! Här finns en kåt och jättetrevlig kille på 35 år som skulle vilja få använda min penis på det sätt som den är tänkt för, det vill säga att knulla en fitta med. Så du fräscha, problemfria svenska tjej mellan 18 och 45 år, med stora eller medelstora bröst samt helst en orakad fitta och sexiga underkläder hör av dig till mig. Endast vaniljsex och svar med fotokrav. Ser helst svar från Stockholm samt övriga Mälardalen.

SNYGG SATKÄRRING VILL PISKA DIG TILL EN VILJELÖS STACKARE

Jag vill piska dig tills du bara är en viljelös stackare. Du ska veta att du bara är en leksak i mina händer. Några som helst önskemål från din sida det är helt uteslutet. Total underkastelse, renlighet, friskhet samt diskretion är ett måste för mig. Kan även tänka mig telefonsex i detta ämne. Svarar du mig så sänder jag dig omgående ett sexigt foto, samt telefonnummer och min adress. Dessutom en hel del annan information. En snygg, gammal satkärring kallar på dig nu!

Tjejer i alla åldrar som vill ha kladdig sex, se hit!

Kåt man på 43 år önskar en kåt knullkompis som vill ha kladdig och skön sex. Dock ingen toa och S/M. Du måste gilla att suga kuk och gärna ta satsen i din mun när jag kommer. Ni får gärna vara två tjejkompisar, för det vore trevligt med en trekant. Diskretion utlovas och krävs. Jag finns i Stockholm så någon i närheten vore lämpligt.

Undergiven tjej säker en äldre, dominant man!

Jag är en mycket undergiven 26-årig tjej i Uppsala som söker en dominant man, inte under 40 år. Utseende är av mindre vikt. Inte något toasex eller stenhård S/M. Givetvis total diskretion för oss båda.

Homo söker en äldre runk- och sugkompis!

Jag är en 35-årig kille i södra Småland som söker en äldre runk- och sugkompis, 50-60 år för spermarika möten. Du får gärna vara en härligt, hårig invandrare. Diskretion är en absolut självklarhet för oss. Även två bög kompisar kan svara för en häftig trekant i flera timmar.

Blyg och oerfaren kvinna söker erfaren man (sexlärare)

Jag är en blyg och sexuellt, ganska så oerfaren kvinna som på detta sätt söker en erfaren man som kan vara min sexlärare en tid framöver. Jag är 25 år och du 30-50 år. Jag bor i Göteborgstrakten. Invandrare är helt OK! Diskretion är nödvändigt.

Kan du sköta om min kåta kuk och villiga rövfitta

Passiv HS, 36 år, söker aktiva HS, 30-50 år, som kan sköta om min kåta kuk och villiga rövfitta. Jag finns utanför Norrköping. Diskretion är självklart viktigt! Svara fort med foto och mobilnummer!

Erfaren HS sökes av passiv HS kille!

Jag är en passiv, 26-årig HS kille som söker en äldre och erfaren HS-man, gärna muskulös och hårig. Min mun, kuk och trånga rövfitta väntar på dig. Helst i Mälardalen. Diskretion är självklart viktigt för oss båda.

Vi är ett par som söker en BS-kille för sex på tre.

Vi är ett par strax över de 30, som söker en bisexuell kille för sex på tre. Vi är ganska så erfarna inom det här området. Hon är snygg (se bild), 31 år, han 35 år och mycket attraktiv. Vi ställer upp på det mesta utom ren toasex och hård S/M. Vi bor i Östergötland. Diskretion givet för oss.

HS kille söker äldre män som vill suga och knulla mig

Hej! Jag är en 29-årig homo invandrarkille som söker äldre erfarna HS/BS män i åldern 45-65 år som vill suga min kuk och knulla mig i röven. Jag älskar att bli dominerad av en riktig man. Jag finns nära Malmö. Diskretion är en självklarhet!

Söker en mogen man som kan ge mig massor av sex

32-årig kvinna i Mellansverige söker en mogen man, runt 45-55 år, som kan ge mig massor av bra sex. Du får inte vara alltför överviktig, men förutom det så spelar utseende ingen roll. Jag är mycket diskret av mig.

Akademiker sökes för vanlig sex med hårdare tag

27-årig tjej i Göteborg, 170 cm lång och väger 56 kg, söker en fast sexkontakt med en läkare, egen företagare, lärare etc. 100 procent diskretion och renlighet både krävs och ges. Du ska vara en maskulin, trevlig och glad man. Vi träffas hemma hos dig. Jag gillar vanlig sex med lite hårdare tag, men absolut inte några toavarianter. Invandrare okej!

Kåt i Stor-Stockholm!

Jag är en vrålkåt, erfaren, helt hämningslös bisexuell tjej på 38 år som söker sexpartners av alla de slag. Jag söker bisexuella tjejer, bisexuella tjej par, par som vill vara flera i sängen, killar, bisexuella kille, par, ja, kort sagt, alla kåta, sexiga människor som vill knulla med mig. Er ålder är inte så speciellt viktigt, inte heller utseendet eller varifrån ni kommer, det enda viktiga är att ni är kåta. Diskretion är givet.

Vill suga din hårda och ådriga gubbkuk tills du sprutar

Tjocka äldre män! Uppsala-tjej, 172cm/56kg/27år, söker kukar på håriga tjocka karlar, 45-65 år för oralsex. Suger din hårda och ådriga gubbkuk tills du sprutar min mun ful med sperma.

Sköna HS-träffar där vi suger och knullar!

Snygg, erfaren HS kille, 27 år, från Helsingborg, söker HS eller BS man för kåta sexträffar. Din ålder är ganska ointressant. Diskretion är dock ett absolut måste. Gärna villiga, kåta invandrare.

Par söker BS kille eller tjej för sex på tre!

Vi är ett par i 35-års åldern, som söker en extra BS-tjej eller BS-kille för sex på tre i sängen. Vi bor i Helsingborg och är ganska så erfarna inom det här.

Mycket undergiven kvinna söker dominant kille

Kvinna på 37 år, söker par, tjej eller kille. Jag är mycket undergiven och söker därför en dominant kille. Jag gillar avancerade sexlekar och sexleksaker av alla de slag. Även två kåta kompisar samt eldiga invandrare kan svara mig. Jag finns i Mellansverige så önskar svar härifrån. Givetvis är vi friska, renliga och oerhört diskreta. Svara mig nu direkt med fotot och mobilnummer!

Erfarna män sökes till en trång, våt fitta!

Hej! Jag är en 37-årig ganska så mullig kvinna med ganska så hängiga bröst, men trång, ständigt fuktig fitta som söker kåta, erfarna karlar i åldern 45-60 år. Är med på det mesta i sexväg utom toasex och S/M. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Jag är diskret precis som du också måste vara. Gärna kåta, lite mulligare invandrare.

Äldre män sökes till en vrålkåt kvinna!

Jag är en supersnygg, sexig och vrålkåt 27-årig kvinna, som söker äldre, 40-60 år, erfarna generösa män för sex då och då! Ditt utseende eller din kukstorlek är ganska så oviktigt för mig, men det är däremot bra om du gillar att slicka min fitta länge, länge. Jag ställer upp på det mesta förutom bajs och S/M. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet.

Par söker en stor kuk till kvinnan!

Vi är ett par där kvinnan, 31 år, önskar komma i kontakt med män i olika åldrar, gärna ordentligt välutrustade. Kvinnan har länge fantiserat om att få suga och bli rejält knullad av en riktig jättekuk medan mannen tittar på. OBS! Inget BS! Jag kan också tänka mig en eller två kompisar som vill ha regelbundna sexträffar med mig ensam. Diskret i Södermanland.

Undergiven kvinna söker dominant man!

Jag söker en äldre, och mycket dominant man, gärna med stor kuk, dock inget krav. Du är 45-65 år, gärna kraftigt byggd eller åtminstone mullig. Jag är en kvinna på 32 år och alltid kåt. Jag runkar och suger tills du sprutar i min mun. Om du vill, får du även knulla min stjärt. Du finns i Mellansverige som jag.

Söker HS i Mellansverige för skön sex män emellan!

Jag är en 28-årig, ganska passiv HS som söker en äldre och mer erfaren aktiv HS, för skön sex män emellan. Jag är givetvis diskret och håller till i Mellansverige. Ditt utseende eller din kukstorlek är helt oviktigt för mig.

Diskret älskare, söker kåta kvinnor, par

Fräsch, fördomsfri och ungdomlig man på 52 år, ca 18 cm. Cendré hårfärg och blå ögon. Intresserad av renligt mjuksex. Vi sköter det mycket diskret. Söker kåta kvinnor eller par. Ålder och utseende spelar ingen roll. Jag bor och söker kåta vänner i södra delen av Sverige. Gärna två kåta mogna bisexuella kvinnor eller kvinnor som vill ha en diskret älskare. Fullständig diskretion utlovas.

Man söker annan man

Ser helst att du finns i någonstans i Stockholm eller Gävle med omnejd. Jag vill gärna ha svar från invandrare. Du ska vara snäll och ärlig som jag, Bisexuell eller homo. Är du gift blir detta vår egen lilla hemlighet. Jag är bara intresserad av en hållbar, långvarig kontakt. Har vi andra gemensamma intressen i allmänhet så kan ju kontakten bli jättebra.

Par i Göteborg

Hon bisexuell, söker tjejer, par och killar. Killarna får gärna vara ordentligt välutrustade. Hade det inte varit kul och spännande att till exempel spela in en privat porrfilm med oss? Min fru vill gärna bli tagen av flera kukar och ha sex med tjejer med blöta musar. Jag vill se och höra hur min fru blir tagen hårt och i alla sina hål. Jag vill höra henne skrika av vällust när hon kommer i orgasm.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.