Knullannonser vecka 46

Finns det ingen tjej som vill lära en kåt och oerfaren kille

Kille söker efter en kille för sex

Jag är 38 år och söker efter en kille/man, 38-65 år, som vill lära upp mig inom killsex. Jag är intresserad av killsex men helt oerfaren. Jag vill lära mig att suga kuk och även prova analsex, både ge och ta. Om du är ful, snygg, kraftig eller smal spelar ingen större roll. Min kropp längtar efter dig och din hårda kuk. Helst finns du i Skåne, Halland eller södra Småland.

Tjej på 22 år med kille söker sexpartner, man/kvinna/par

Bisexuell tjej söker tillsammans med min kille efter en sexpartner. Vi gillar båda sexiga underkläder och löskukar. Även par, kille, max 40 år, tjejer och kvinnor kan svara. 100 % renlighet och diskretion, ges och krävs. Foto i ditt svar eller profil är ett absolut krav. Finns det någon som vill komma och leka med oss och älska med oss båda. Telefonnummer och foto = svar. Helst någon som älskar ohämmat sex med mycket fittslick och kuksug. Jag älskar som sagt raffiga underkläder, så ett stort plus om du/ni också gör det.

Finns det ingen tjej som vill lära en kåt och oerfaren kille

Jag söker bisexuella par eller kvinnor från 20 år och uppåt som är villig att lära upp en kåt och oerfaren kille på 24 år. Jag vill lära mig allt inom sex men har nästan ingen erfarenhet. Gärna rakade kvinnor med stor byst. Svar med mobilnummer och foto.

Gift par söker par för mysig sexuell samvaro

Vi är ett gift par i Småland som söker par för mysig samvaro med mycket sex. En drink, god mat så skapas lätt en trevlig, avspänd atmosfär. Vi tycker om en lätt klädsel, vi vara lite sexiga, vi gillar sol och nakenbad. Vi är i 40-årsåldern. Svara gärna med foto och mobilnummer. Alla får svar.

Kåt tjej på 23 år önskar träffa en äldre man för sex

Kåt tjej, 23 år, som har många förbjudna sexdrömmar önskar träffa en mycket äldre man, helst över 50 år. Jag är med på det mesta som du kanske redan drömmer om, men jag har många egna fantasier. Har ett fördelaktigt utseende och bor i södra Skåne. Skicka gärna med ett foto och kom med egna förslag. Jag väntar på dig.

Kåt kille söker kåta tjejer som tycker om att knulla

Kåt kille med ordentligt stor kuk söker kåta tjejer som tycker om att knulla och suga en hård kuk tills sperman flödar i munnen. Jag är 39 år, blond och blåögd, 182 cm lång och väger 78 kg. Diskretion och renlighet både ges och krävs. Jag finns i Västsverige.

Vill du dra ner byxorna och piska mig?

Helst i södra Sverige, men jag kan resa. Nu ska du ta nu vara på detta tillfälle till sex på alla möjliga och ”omöjliga” sätt, det finns inga begränsningar. Du får gärna dra ner byxorna på mig och piska mig hårt. Jag är ordentligt uthållig när det gäller smisk där bak.

Sen när din kåthet blir outhärdlig för dig så spänner jag på dig med kraft, både i röven och fittan. Lita på att det blir så, inget fusk får förekomma i vårt sexuella förhållande!! Det är mycket skönt vi skall göra du och jag, så stoppa nu upp med ditt onanerande och svara mig i stället, så allt det sköna vi fantiserar om kan bli en skön verklighet för oss. Svar med foto är ett måste.

BS-KILLE SÖKER MÄN/KVINNOR SOM VILL FÅ RÖVEN SLICKAD

Kåt 33-årig bisexuell kille söker kontakt med andra kåta, bisexuella, både män och kvinnor. Er ålder är helt utan betydelse bara ni gillar att få röven grundligt slickad (rimming) och pullad. 100% diskretion önskas och utlovas.

KILLE I KALMAR SÖKER MOGEN KVINNA FÖR SEXTRÄFFAR

Är en glad, kåt kille på 22 år i Kalmar som söker en mogen kvinna, gärna akademiker eller hemmafru med intresse för diskreta sexträffar med en ung grabb. Svara med foto och telefonnummer.

GIFT PAR SÖKER EXTREMT KÅT KVINNA FÖR SEX

Vi söker efter en extremt kåt, undergiven eller dominant kvinna för mycket sex. Din ålder är 18-55 år. Även kåta par med mycket sexuella fantasier kan svara, ni ska gilla porrvideo, krav svar med foto och telefonnummer.

FINNS DET NÅGON KÅT TJEJ SOM VILL HA TJEJSEX

Jag är en kåt tjej i göteborgsområdet? Jag är en 19 åring som är mycket kåt. Jag är 173cm och är mycket smal. Jag önskar komma i kontakt med kvinnor med ett exotiskt utseende eller smala kvinnor som är lika kåta som jag. Ni skall helst vara under 30 år och gilla att bli slickade över hela kroppen. Diskretion, renlighet och friskhet är ett absolut krav. Vi ses! ”Mjuksex”.

JÖNKÖPINGSTJEJ PÅ 22 ÅR SÖKER BISEXUELL TJEJ

Jag söker dig tjej på 17 – 40 år för sköna stunder i och utanför sängen, helst Jönköpingstrakten eller dess närhet. Foto för svar!

Kåt kille söker kåta tjejer som vill ha en stor kuk

Kåt kille med en stor kuk söker kåta tjejer att knulla. Din ålder, ditt utseende eller eventuella handikapp spelar ingen roll. Ej homo. Diskretion är viktigt. Även par som vill ha en stor kuk kan svara mig. Så alla friska och renliga, skriv nu snabbt så att vi kan träffas och knulla. Svara gärna med foto och telefonnummer, ej något krav. Hej.

KILLE 33 ÅR SÖKER TJEJER SOM VILL HA STOR KUK

Kille med stor kuk söker tjejer, eventuellt ett par. Jag är jämt kåt och vill tömma min tunga, spermafyllda pung ofta. Har ett snyggt utseende, en slank, fräsch kropp. Vill du tjej känna en stor och tjock hingstkuk i din såsiga och kåta bullfitta och bli fylld med min varma sperma. Vill du ha kåt mailväxling med foto på mig och min stora kuk. 100% Diskret.

38-ÅRIG MAN SÖKER KVINNA SOM VILL BLI TILLFREDSSTÄLLD

Är en man från Malmö som önskar tillfredsställa och bli tillfredsställd av en kvinna. Gärna en äldre, sexig kvinna. Hoppas vi kan ha en trevlig och mysig samvaro både i och utanför sängkammaren. Diskretion, friskhet och renlighet är en självklarhet. Hoppas på ett snabbt svar. Jag längtar efter dig!!

KILLE SÖKER STOCKHOLMSTJEJER SOM VILL SE MIG ONANERA

Jag är en kåt kille som ofta onanerar. Jag börjar alltid med att min kuk smeka utanpå kalsongerna. Sedan tar jag försiktigt fram den ur kalsongerna. Sakta och lugnt tar jag sen på min grova apparat, jag drar fram och tillbaka försiktigt samtidigt som jag med den andra handen smeker min pung.  Vid det här laget är jag så upphetsad att jag kommer i en skön orgasm och sprutar min sperma långt. Intresserad av att titta på när jag runkar?

Kvinna söker diskret och trevlig man

Kvinna, 35 år, söker en diskret och trevlig man för sköna träffar.

Kåt 25 årig kille söker äldre dam

Kåt, 25 årig kille söker efter en äldre dam, 50-60 år. Du bör gilla att bära höfthållare och svarta strumpor och tycka om att knulla och suga kuk. Helst från Östergötlandsområdet. 100 % diskretion fordras och ges. Helst nakenfoto i svaret.

Kille söker efter en kärleksfull kvinna som kan lära mig älska

Lugn, oerfaren, nykter och rökfri kille, 21 år/177 cm/83kg, med allmänna intressen. Det vore trevligt om någon öm och kärleksfull kvinna, 30-60 år, vill lära mig älska.

Kvinna önskar bekantskap med en man under 25 år

Kvinna, 38 år, önskar bekantskap med en man under 25 för sexuellt umgänge i olika former.

Kvinna söker välväxt och uthållig man för intim samvaro

Kvinna, 28 år i Ljungby, med bra utseende, söker en välväxt och uthållig man under 35 år, för intim samvaro med 100 % diskretion. Svara med telefonnummer.

Man önskar sexuell mailväxling med tjej/kvinna

Diskret, erfaren, sympatisk man, 42 år, önskar ärlig, sexuell mailväxling med tjej, kvinna eller fru, 18-40 år, för ömsesidigt skönt och givande utbyte. I hela landet.

26 årig Sthlms kille söker kontakt med tjejer för sköna stunder

26-årig Sthlms kille önskar kontakt med tjejer, 18-45 år, för sköna stunder. Tycker om all sex förutom sadism. Gillar sexiga under kläder. Även intresserade par kan höra av sig. 100 % diskretion. Svara gärna med foto och telefonnummer. Inget krav.

Finns det en tjej i sexiga underkläder intresserad av trekant

Finns det verkligen inte en enda tjej kvar, som gillar att visa upp sig i sexiga underkläder och som klär sig sexigt och raffigt? Kanske gillar du även att campa? Vi älskar själva naturen och tältliv, och nu vill vi träffa Dig, en ung tjej på 16-20 år. Du får gärna vara slank och snygg precis som vi. Du ska även vilja att pröva något nytt inom det sexuella. Gärna foto i ditt svar, men inget krav. Helst från Malmötrakten.

Par söker ung bisexuell tjej för trekant

Du unga bisexuella tjej, vill du uppleva en skön trekant tillsammans med min man och mig? Jag är 32 år och har prövat på det här förr. Du får gärna skicka med ett foto i ditt svar. Vi bor i Skåne.

Två tjejer söker två killar för sex

Vi är två Helsingborgstjejer på 22 år som önskar att få kontakt med två killar mellan 20 och 25 år. Våra intressen är förutom sex, resor, musik, dans och styrketräning.

Pigg och livad kille söker tjej att knulla

Jag är en pigg och livad kille på 26 år som gillar allt det goda här i livet. Du, tjej mellan 18 och 25 år, tveka inte för att skriva några rader till mig. Mina intressen förutom sex är många. Svara gärna med foto.

Kille söker vanlig tjej för mjuksex

Jag söker en vanlig tjej som gillar vanligt mjuksex, en tjej som ledsnat på att vara ensam och vill ha någon att dela söndagsbilagan med. Mina intressen är väl det mesta som gör livet värt att leva.

Kille på 30 år söker en tjej

Jag önskar en bekantskap med en tjej mellan 21 och 30 år. Jag gillar det mesta, men dock inte sport. Dansar gör jag ibland och jag älskar sex. Det vore bra om du ville hjälpa mig ur min ensamhet? Jag är för tillfället bosatt utanför Malmö.

Söker en mogen tjej

Jag frågar bara: Finns det någon rar och mogen tjej här mellan 20 och 30 år, helst är du som jag, rök- och spritfri. Perfekt om du som jag är bosatt i Luleå. Din nationalitet har ingen betydelse.

Gift man söker kåta kvinnor för heta sexstunder

Jag man är 186 cm lång, väger 70 kg, 32 år, gift, från Östergötland, är smärt och ser bra ut, uthållig och erfaren enligt andra. Söker nu kåta kvinnor i alla åldrar, för heta sexstunder. Bor ute i Roslagen.

Behöver någon som kan tillfredsställa mig ordentligt

Här finns en intern som behöver tjejer och kvinnor för heta träffar i besöksrummet, även sexig brevväxling. Jag sitter av ett mycket långt fängelsestraff och behöver någon som kan tillfredsställa mig under tiden.

Man söker en dominant kvinna

Hej! Jag söker en riktigt dominant kvinna, gärna 50+, som vill ha en 47-årig kille att dominera och bestämma över. Jag finns mitt i Kalmar län, är frisk, ren och fräsch samt singel sedan några år. Jag ser ganska bra ut enligt andra. Jag önskar inget hellre än att vara din sexslav.

Söker en raffig transa för lekfulla träffar

Här finns en frisk, renlig, rakad, äldre pensionär som söker efter en raffig transa, klädd i högklackat och en minikjol för lekfulla träffar med mycket sug och runk. Svara gärna med ett foto och telefonnummer, men ej krav.

Man söker dominant tjej, kille eller transa

Man i Göteborg söker en dominant tjej, kille eller transa. Ni får gärna ha på er sådant som ridstövlar, kinaskor eller pumps. Er ålder 18-50 år. Svara med foto och mobilnummer. Jag bor helt ensam och har bil.

Vill ha riktigt vågade brev och foton från kvinnor

Jag är 39 år, 190 cm lång och väger 90 kg, har mörkt hår och bruna ögon. Jag sitter för ett tag framåt i fängelse och är trött på att fantisera på kvinnor varje kväll efter inlåsningen. Jag vill ha lite vågade brev och foton från kvinnor att runka till. Men kanske kan det bli något mer om tycke uppstår.

Man ganska oerfaren på sex vill träffa kvinna

Är en man på 42 år, som är ganska så oerfaren på sex. Jag skulle vilja träffa en kvinna som är kraftig men även av utländsk härkomst. Ni kvinnor som är mellan 20 och 80 år, svara mig nu. Jag önskar svar från Kristianstad med omnejd. Svar helst med foto och telefonnummer.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.