Knullannonser vecka 17

Karlskronakille på 27 år söker kvinnor i alla åldrar

Lesbiska och bisexuella tjejer

Jag är en sexig och välskapt tjej på 28 år som är starkt bisexuell. Jag söker kontakt med lesbiska och bisexuella tjejer för sköna och givande träffar i sängen. Det är en stor fördel om du tycker om sexiga underkläder precis som jag.

Karlskronakille på 27 år söker kvinnor i alla åldrar

Jag är en kille som söker kvinnor i alla åldrar för sex. Jag är mörk med bruna ögon och normalt byggd. Gillar speciellt sexiga underkläder och rakade fittor. Även par kan svara mig, dock ej homosexuella. Svara gärna med foto och mobilnummer. 100 % diskretion och renlighet både ges och önskas.

Rumänsk kvinna söker svensk man för härlig framtid

Jag är en Rumänsk kvinna, 45 år, singel och kåt. Söker nu en svensk man för en härlig framtid med mycket sex. Gillar du sex med långa, sköna förspel och en varm kvinnokropp som ger dig allt så skicka mig ett meddelande för mitt telefonnummer och adress. Sänder du 150: – får du ett par kåtblöta, fittdoftande trosor. Du blir garanterat inte besviken på mina former.

Livsnjuterska sökes av 60-årig änkeman

Livsnjuterska sökes. 60-årig änkeman söker dig kvinna som kan dela samvaron både i och utanför sängen. Din hudfärg och nationalitet har inte någon betydelse. Du bör helst finnas i Södra Sverige. Mailsvar med foto och telefonnummer önskas. Hoppas vi ses snart.

Kille söker dominanta XXL-kvinnor som vill dominera mig

Jag är en kille på 36 år i Södra Sverige (Malmö) som söker dominanta XXL-kvinnor med stora bröst, långa välformade naglar och som luktar underbart gott. Jag vill bli totalt dominerad av dig. Du är någonstans mellan 27-40 år. Jag är singel, renlig och helt sjukdoms fri. Om du vill kan vi även ha olika rollspel. Skicka foto och mobilnummer så får du svar. Hela landet kan svara mig. Jag skulle även vilja bli kissad på.

Oskyldig HS

Blyg bög på 29 år i Farsta, med skön, stor kuk, söker efter muskulösa, håriga, äldre män upp till 65 år, gärna med grova kukar som kan knulla mig i munnen och sedan ta min rövoskuld. Utseende och övrigt är ointressant. Diskretion är givetvis en självklarhet för mig. Även BS-par som vill ha en extra kille till killen, kan svara mig!

Skönt på tre, par söker bisexuell kille eller tjej

Äldre och mycket sexuellt erfaret par över de 50, söker en BS-tjej eller BS-kille för lekar i sänghalmen på tre man hand. Vi är själv mycket erfarna och 100% diskreta och boende i Mellansverige. Du får gärna vara en sexig invandrare (som pratar svenska)! Vi är med på allt även lite toa och S/M.

Är du en erfaren man som kan knulla mig hårt?

25-årig tjej i en Stockholmsförort söker efter en erfaren man som kan smiska min stjärt riktigt hårt tills fittan flödar och sen vrålknulla mig till en härlig orgasm. Din ålder bör vara mellan 40-60 år. Diskretion är mycket viktigt för oss båda.

Passiv HS söker aktiva homo- eller bisexuella män

Passiv, 28-årig HS med liten kuk, söker aktiva homo- eller bisexuella män i åldern 25-60 år. Jag älskar att ha en kuk som knullar mig i munnen eller röven.

Sköna stunder i besöksrummet

Jag sitter för närvarande intagen på anstalt och söker därför dig tjej mellan 18 och 40 år, för sköna stunder i besöksrummet, bara du och jag med trevlig sex. Jag är 185 cm lång, har mellanblont hår, gröna ögon och en vältrimmad kropp som längtar så mycket efter dig. Gift eller singel spelar inte mig någon som helst roll, ser helst att jag får svar från Småland. Du kommer inte att bli besviken på mig. Puss och kram.

Söker en kåt, lite äldre tjej

Kille på 31 år, söker efter en erfaren, kåt, äldre tjej, helst 50 år eller äldre, som vill bli knullad i alla sina hål med en grov kuk. Kanske vi även tar foto eller film under vår sexakt, du bestämmer helt och hållet vad vi ska göra. Ditt ursprung eller utseende spelar ingen större roll för mig. Jag bor själv i Västerbotten så bra om du finns nära. Tveka inte att skriva ett svar med några rader till mig och skicka gärna med ett foto på dig själv, behöver inte vara ett naket foto.

Söker tjejer för besök

Jag är norrlänning, men jag befinner mig för närvarande i Götaland. Jag söker tjejer, mellan 20-45 år, för besök där vi har sex. Jag är 187 cm lång och väger 91 kg. Bifogar du ett foto är det ett stort plus.

Kvinna, vill du ha sköna sexträffar med mig?

Kvinna på 40-65 år sökes. Jag är en man på 53 år som söker dig kvinna för sköna sexträffar. Du bör som jag gilla det mesta inom sex, dock inte toa och våldsamheter. Jag bor i Stockholms-området och det skulle vara smidigt för våra träffar om du också gör det, men inget direkt krav, det går alltid att lösa. Fatta nu modet och svara mig, skriv lite om dig själv, sa kanske vi ses snart för härlig sex!

Spännande sexlekar med tjejen i centrum

Blond, snygg kille, söker efter tjejer och par för spännande sexlekar där vi låter tjejerna stå i centrum. Jag gillar själv all slags sex dock ej bajs och s/m. Varför tar vi inte ett knull ute i det fria där chansen att bli upptäckta är ganska stor, det är alltid spännande. Jag älskar att slicka fitta och vill absolut ha långa förspel. Något jag aldrig har prövat är analsex med en tjej, men skulle gärna vilja testa om du är intresserad. Jag är blodgivare så garanterat frisk. Jag väntar nu på ditt svar!

Mysiga och sköna träffar

Jag är en singelkille på 38 år, och som enligt andra, ser mycket bra ut. Jag är 175 cm och väger 75 kg, bor i norra Skåne. Jag söker efter tjejer mellan 18 och 45 år, för mysiga och sköna träffar, eventuellt kanske mer om kemin mellan oss stämmer. Vi kan träffas antingen hemma hos dig eller hos mig. Det är ett stort plus om du är från Skåne för det blir lättare och att träffas då, men det är inget krav. Jag är 100% frisk och mycket renlig och önskar detsamma av dig. Jag önskar ett svar nu så jag hoppas att du skriver ett till mig, bifoga gärna ett fot på dig själv.

Vill ha sköna sug och knullstunder

56-årig man söker efter en kåt kvinna i Vilhelmina, Lycksele eller Norsjöområdet för sköna träffar med sug, slick och härliga knull. Jag längtar efter att få smeka och knulla dig. Hoppas på svar nu.

Jag har ett stort sexbegär precis som du

Finns det någon kvinna till en bisexuell man bosatt i Göteborg. Jag är blond, blåögd, rakad både fram och bak, 189 cm lång och förhållandevis normalbyggd. Jag tycker endast att fantasin sätter gränserna för vad vi gör, men jag har ett stort sexbegär på alla plan och kvinnan sätts för mig alltid i första rummet. Jag har aldrig sökt på detta sätt med en annons förut. Men jag är 100% seriös i mitt sökande och hoppas det kan leda till ett fint förhållande för oss. Svara gärna med ett foto.

Ett par män söker efter en kvinna

Vi är ett par män på 53 och 67 år, som söker efter en kvinna, 40 år och uppåt, gärna lite rund och mullig. Vi har nu tröttnat på att ta saken i våra egna händer. Vi är helt fria att ta kontakt med vem vi vill nu då vi inte har någon annan att ta hänsyn till. Vi har 11 respektive 15 cm kuk vid stånd. Svar helst från Gävleborgs län.

Gärna ett fast förhållande med kåt kvinna

Jag är en man på 69 år, 183 cm, 85 kg, som är mycket ungdomlig, snäll, ärlig, renlig och välutbildad. Jag söker efter en kåt kvinna som är attraktiv, snäll, ärlig, trevlig och renlig. Svensk eller utländsk spelar ingen större roll, och även kvinnor i alla åldrar. Gärna för ett fast förhållande om kemin mellan oss stämmer.

Fräsch man söker tjejer för härlig sex

Jag är en mycket fräsch man, som söker tjejer/kvinnor mellan 18 och 45 år, för sex och sköna träffar i allmänhet. Jag är 43 år, 187 cm lång och väger 90 kg, välvårdad och mycket stark. Tjejer från hela landet kan svara mig. Stämmer det sen mellan oss så träffas vi och har det skönt hemma hos mig. Jag är en mycket kåt och erfaren man. Ser gärna svar från invandrartjejer. Gärna fotosvar och mobilnummer men inte krav. Skriv nu ett svar, jag längtar så efter ditt meddelande. Puss och kram.

Stor och vild kvinna sökes av erfaren man!

Du kvinna som tycker du är alldeles för stor, slapp och vid där nere, kanske du känner dig osäker och blyg eller rent av undviker sex för att du känner dig för stor mellan benen. Tänk om nu och njut istället av din stora, härliga fitta. Jag som söker efter dig är en erfaren, ärlig och seriös medelålders man, som ingenting hellre vill än att få utforska din stora, underbara kärleksgrotta och ge dig den största njutningen som går att få.

Ärlighet, friskhet, renlighet och att du är 100% diskret är ett krav. Ung eller gammal, ogift eller gift, spelar mig ingen som helst roll, bara du har en stor fitta. Det här är en ärligt menad annons, så tveka inte att svara mig nu. Jag bor i Stockholms län. Gärna fotosvar och mobilnummer. Kram!

Omtänksam, seriös och nyfiken man söker tjejer

Jag vill komma i kontakt med svenska tjejer, tjejpar och par mellan 18 till 50 år, i södra och mellersta delen av Sverige. Jag älskar rökare, blir väldigt kåt och upphetsad av den underbara doften och att se en kvinna röka kan nästan få mig att komma direkt. Jag tycker att det är så väldigt skönt, sexigt och mysigt när snygga, kåta och sexiga tjejer röker och jag kan se att de njuter av det. Jag får alltid ett ordentligt stånd då, och vill bara gå fram till tjejen och smeka, slicka, kyssa och suga hennes bröst.

Jag tänder även mycket på sexiga underkläder så som nylon, läder, lack och gummi med mera. Jag är även intresserad av porrfilm och telefonsex. Jag lovar att vi kan ha det riktigt skönt och mysigt tillsammans med underbar sex. Jag är med på det mesta, dock inte våld eller toasex. Jag hoppas att du svarar så vi kan synas och ha trevlig sex snart. Jag längtar och min kuk väntar på dig/er. Ha det så bra så länge. Pussar och kramar.

Tjej söker tjejer som sexvänner

Tjej från Norge men boende i Sverige söker efter sexvänner. Jag är en tjej i 20 års åldern, 168 cm lång och väger 58 kg. Jag söker en glad tjej som precis som jag vill ha något annat än den dagliga vardagen, så tycker du om att skriva mail, så kan du lita på att du får svar från mig. Fatta nu modet och skriv ett svar till mig, så får vi se vad som händer sen!

Par letar efter en mogen äldre man

Par på 35 år söker en mogen, äldre man för sköna, kåta sexträffar. Hon är lite mullig med stora bröst, tycker om att bli intensivt smekt, slickad och knullad hårt bakifrån. Mannen vill gärna titta på, kanske delta eller bara sitta och lyssna i rummet intill. Inte bisexuellt intresserad. Även en lite yngre kille som vill titta på, runka och känna lite på flttan är välkommen att svara oss. Vi bor i västra Götaland.

För spännande sex träffar

Jag är en kille i 25 års åldern, 180 cm, 76 kg, med ett mycket fördelaktigt utseende samt ett trevligt inre. Vill på det här sättet komma i kontakt med en trevlig tjej i passande ålder för mailväxling samt även senare sexträffar. Foto och mobilnummer ger garanterat svar. Låter det här intressant för dig så fatta modet och svara mig direkt. Många kramar från mig.

Vi killar gillar lite kinky saker och söker varsin tjej

Vi är två killar från Göteborg på 27 år, som för tillfället sitter på anstalt. Ibland blir det lite ensamt här, så vi söker därför varsin söt och trevlig tjej att snacka lite med. Om du är en tjej mellan 18 och 40 år, gillar lite kinky sex så är det perfekt för oss. Våra kåta kukar längtar efter just er. Vi kan ta emot besök här.

Söker en kåt kille för ett fast förhållande

Jag är en tjej som söker en kåt kille i åldern 20 till 45 år. Själv är jag fyllda 32 år. Vill nu ha en kille för ett fast förhållande, inte bara för sex. Du ska ha en ordentligt stor kuk och kunna ta mig hårt i min blöta, kåta fitta. Jag gillar att bli hårt knullad både i fittan och röven. Men däremot gillar jag inte att få någon sperma i munnen. Ställer eventuellt även upp på vått. Du ska helst vara flyttbar till Linköping eftersom jag finns här. 100% diskretion krävs och ges.

Är du en transa som vill bli knullad i din bakfitta?

Söker efter dig transa som vill bli skönt knullad av mig i din bakfitta? Men kraven på dig är hårda, givetvis är du till 100% frisk, oerhört renlig överallt, samt helt rakad både fram och bak. Du ska när vi träffas och du har klätt om till kvinna bära en strumpgördel, svarta nylonstrumpor, ha röda väl målade läppar, en svag, diskret parfym samt om du har, gärna en långhårig peruk. Inga andra kläder än det här. Jag är en man på 60 år, ungdomlig, viril, 100% frisk och särbo med en kvinna sedan tolv år tillbaks. Är mycket trevlig, ärlig och absolut helt seriös. Vill du verkligen uppleva en skön och säker sex, då ska du svara mig nu?

Kille som bara vill ha mjuksex med en tjej eller ett par

Jag är en kille på 42 år från Östersund som söker efter tjej eller ett par där hon kan få en skön trekant där bara fantasin sätter gränsen för vad vi kan göra tillsammans. Men en tjej kan också svara mig och mörkhyade tjejer är speciellt välkomna med svar. Inget bisexuellt och inte S/M eller toa, bara vanlig, härlig mjuksex. Gärna svar med foto och mobilnummer. 100%  diskretion ges och krävs. Puss och kram

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *