Knullannonser vecka 51

Finns det en längtande tjej som vill knulla med mig

Finns det en längtande tjej som vill knulla med mig

Du tjej! Vill du knulla med mig? Jag vill flirta, kela, kyssa, smeka och leka med dig, länge och omsorgsfullt. Vill du få fittan slickad, pullad och knullad av en man på 32 år i Göteborg? Jag är som du säkert förstår både öm och diskret.

Kille söker bisexuell kille för sex

Jag är 29 år, 182 cm lång, blond och ser nog ganska bra ut. Är sportintresserad samt gillar, goda middagar, resor och musik. Svar helst från norrlandskusten, men kan resa över hela landet. Endast intresserad av riktigt maskulina grabbar. Er ålder bör ligga mellan 26-40 år. 100 % diskretion och renlighet är ett krav. Foto garanterar svar.

Par söker bisexuell tjej för härliga trekanter

Fräscht par i 35-årsåldern söker kontakt med bisexuella tjejer eller par där hon är bisexuell för härliga och sköna sexstunder tillsammans. Svara helst med foto och mobilnummer för snabb kontakt. Ärligt menat. Vi är 100% friska precis som du/ni.

Par 37/40 år i Malmö söker par för spännande lekar

Vi söker ett par i ungefär vår egen ålder och kanske lite äldre för spännande lekar. Vi är öppna, trevliga och enkla. Diskreta och friska till 100 % precis som ni. Vi är bara intresserade av vanlig mjuksex liksom ni. Skriv gärna och berätta lite om er själva och glöm inte foto. Vi lovar att svara. Vi söker seriöst.

Tjej söker tjej för skön och kåt upplevelse

37-årig kvinna söker efter en annan kvinna för en skön och kåt samvaro. Jag gillar allt i sexväg. Svara helst med ett sexigt foto. Stockholms och Uppsala län.

NYMFOMAN, 22 ÅR SÖKER MÄN SOM VILL NJUTA AV MIN KROPP

Jag söker killar, män, gubbar och par som vill njuta av min ständigt kåta, unga kropp. Skicka ett meddelande med ditt telefonnummer för snabbare kontakt. Jag gillar att vara din egna lilla spermaslyna som gör allt vad du vill sexuellt. Kramar och kåta pussar från mig!

Tre kåta tjejer söker generösa killar och män

Vi är tre tjejer på 19, 20 och 22 år, kåta men inte så erfarna sexuellt. Vi söker trevliga, generösa killar eller män, cirka 25-55 år. Gärna egna företagare eller läkare, akademiker osv. Helst med stora, grova kukar, minst 18-25 cm. Har du kanske ännu större, inga problem, du får förtur? Kanske vill du ha oss alla tre i sängen samtidigt? Skickar du ett svar så sänder vi dig vrålsexiga nakenfoton på oss. Två av oss är slanka och en är lite mullig med stor, skön rumpa.

Jag vill gärna visa upp min kropp naken

Vill du se mer foto på en liten kåt och sexig tjej? Jag visar allt på sköna foton om du svarar mig. Din ålder, kön etcetera spelar ingen större roll. Bara ni tycker om det ni ser och blir kåta, det tänder mig. Skriv ett meddelande, gärna med några sexiga rader, fantasier eller liknande.

Ung kåt tjej säljer sina använda trosor

Kåt 20 åring söker efter en mogen man för sköna stunder med sex. Jag har hundratals trosor som jag vill bli av med. Du väljer vilka jag ska bära just för dig. Jag vill ha 150: – för ett par, 300: – för två par och så vidare. Vill även sälja privata nakenfilmer, för 650: – styck. Givetvis är de använda trosorna fulla av fittsaft när du får dem. Skicka mig ett meddelande för mer information.

PAR SÖKER EN BS TJEJ I STHLM ELLER HBG FÖR TREKANT

Ett särbopar söker en bisexuell tjej, 25-35 år, för sköna sexträffar på tre. Han är 33 år, ganska dominant, hon är 28 år, undergiven och mycket nyfiken på tjejsex. Vi är båda friska, fräscha och måna om vårt yttre, precis som du som vi söker ska vara. Bra om du bor i närheten av Stockholm eller Helsingborg. Foto och mobilnummer är garanterat svar.

SLAV MAN I SKÅNE ELLER HELA LANDET OM DU KAN RESA

Jag är en äkta bisexuell, lydig slavman, 48 år, 184/87. Jag gillar att bli hårt bunden, hårdhänt behandlad, rejält randad på stjärten och att klä mig i sexiga kvinnokläder. Jag söker efter en dominant, nätt och liten, småmullig s/m-härskarinna som är medelålders eller ännu äldre. Jag slickar, smeker, kysser dina bröst, din fitta, dina ben och fötter.

Jag vill alltid bli runkad till utlösning och jag kan hålla mig länge innan det går för mig. Tidigare har jag haft problem med för tidig utlösning men inte nu längre tack vare övningar. En fantasi jag har är en trekants 69:an, där ett par suger min kuk och knullar mig på alla sätt de vill. Jag gör allt, sväljer sperma, blir knullad analt. Gärna livspartners. Jag är flyttbar om det krävs.

Jag söker en sexvän för livet

Hej! Jag söker efter en sexvän för livet. Är en ensam pappa, 35 år, smal, ganska mörk, mycket öm, smeksam och mycket erfaren sexuellt. Jag bor utanför Malmö och längtar efter att få vara nära en härlig tjej. Finns du här, du öppna, frigjorda tjej, 20-40 år, så hör av dig. Jag är inte helt sprit-och rökfri men lite av en sexoman.

Kåt man från Kalmar söker kvinna som tycker mycket om sex

Skild, 60 årig kåt man från en lite ort utanför Kalmar söker efter en kvinna, 18-60 år, som tycker mycket om normal sex. Du får gärna vara lite handikappad, det är inga problem för mig. Närhet är viktigt!

Kille i Jämtland söker bekantskap med en tjej för sex

Kille i Jämtland, 42 år, söker nu bekantskap med en tjej, 25-45 år. Ärlighet, renlighet samt mycket kel och smek utlovas. Svara helst med ditt mobilnummer för en snabbare kontakt. Kanske vi två i morgon?

Kille 20 år söker sexlärarinna som kan lära mig allt

Kille, 20 år, söker en sexlärarinna, 20-30 år, helst i Göteborgstrakten. Går väl med på det mesta, men ej sadism och toasex. Nationaliteten spelar ingen roll. Nakenfoto och du får svar.

Man söker ensam mamma som saknar sex

Hej! Du ensamma, sexiga mamma med högst tre barn, nu är det dags att du hör av dig till mig! Du ska inte sitta ensam där hemma och sukta efter sex! Om du har långt blont hår är det en fördel, men det kvittar egentligen, om du är blond eller brunett. Jag tycker om sex, natur, barn, musik m.m. Dessutom fiskar jag en hel del. Är 186 cm lång, har mörkt hår och mörkbruna ögon. Jag är kanske lite blyg till sättet men alltid snäll och trevlig. Skriv några rader och skicka gärna med ett foto, om du har. Helst är du från Blekinge så kanske vi två kan träffas?

20-årig kille söker sexkontakt med tjejer

20-årig kille söker sexkontakt med tjejer, 18-30 år. Jag är mycket intresserad av sex och sköna, lugna hemmakvällar tillsammans med dig. Du bör helst bo någonstans i trakten runt Avesta, Fagersta eller Sala. Svara med ett foto och ditt mobilnummer.

Tjej vill ha en välutrustad kille att knulla

Tjej på 22 år från Norrland söker en välutrustad kille, 25-40 år för sexträffar. Jag vill bli knullad av din stora kuk, ofta. Svara helst med ett foto. Allmänna intressen annars.

Kille önskar kontakt med en sexig tjej för sköna stunder

Västerbottenkille på 24 år önskar kontakt med en tjej mellan 18-30 år för sköna stunder i sängen. 100 % diskretion ges och önskas.

Herre söker kvinna

Är en nykter, rökfri herre, på 46 år, bosatt i Härnösand, har lite funderingar om, hur det är ställt egentligen och undrar, varför det är så svårt att finna kvinnor, som är riktigt dominanta och intresserade av gammaldags uppfostran med så kallad husaga. Finns du; kvinna, som inte är pryd och rädd av dig, så svara mig nu.

Man söker mycket kåt kvinna för sex

46 års man söker en mycket kåt kvinna, inte äldre än 25 år. Du måste vara supersnygg och gilla allt inom sex, som är skönt för oss båda. Du får följa med mig på mina resor i Sverige och Norden, och jag betalar allt och ger dig lite extra. Detta är ditt livs chans att få njuta och att få älska. Svar med foto och mobilnummer. Du bör bo i Stockholm eller i mellannorrland.

Söker en kvinna som vet hur man älskar med en man

Sanna drömmar är alltid bäst. Jag söker därför efter en kvinna, som vet, hur man älskar med en man. Mina krav är utöver det att du har känsla och stil. Jag är 38 år och bor i Sthlm, är lång, blond och välbyggd. Vi träffas först och främst för att älska. Renlighet och diskretion är ett absolut krav. Du bör vara 18-40 år. Svara gärna med ditt mobilnummer.

Vill ni se oss älska

Life-show! Vi är ett ungt, snyggt par på 23 och 27 år. Ni kan få se oss älska, om ni är seriösa och trevliga. Män, kvinnor eller par spelar ingen roll, gärna många samtidigt. Vi vill älska inför publik!

Vi är ett par som vill träffa en tjej för trekant

Vi är ett ungt par, 24 och 25 år, som studerar och bor i Uppsalatrakten. Vi älskar naturen och tältliv, och nu skulle vi vilja träffa Dig, en ung tjej, på 18-20 år. Du får gärna vara mycket slank, och liksom vi, vilja pröva på något nytt i sängen. Gärna foto, men inget krav.

Vi söker en ung bisexuell tjej att ha det skönt med

Du unga bisexuella tjej, 18-25 år, vill du uppleva en skön stund i sängen tillsammans med min man och mig? Vi är båda 32 år och har prövat det här förr. Du får gärna skicka med ett foto. Vi bor i Skåne.

Två väninnor vill träffa en generös gentleman

Vi är två frånskilda väninnor i 35 års åldern. En av oss är mullig och en är slank. Vi söker just dig, du generöse gentleman, för sexiga dagträffar på tre. Vi delar för tillfället en lägenhet på Söder. Intressen: god mat, gott vin m.m.

Ensam tjej önskar bekantskap med sexkunniga män

Jag är en mycket ensam tjej på 20 år som önskar bekantskap med sexkunniga män i alla åldrar. Skicka gärna med ett foto, men observera, det är inget tvång. 100 % diskretion.

Söker kontakt med skön kille för sex

49-årig tjej, 174 cm lång och väger 52 kg, i Göteborg, söker kontakt med skön kille i närområdet. Jag gillar att ha mycket sex. 100% hiv-fritt, diskretion och renlighet krävs och ges. Du får gärna vara välutbildad som jag, ser gärna att du är till exempel läkare, civilingenjör eller egen företagare. Jag tycker bara om vanlig sex, men med lite hårdare tag. Träffar sker hemma hos dig. Svara med foto och mobilnummer.

Du måste vara sensuell, maskulin, superviril, och potent med den där speciella glimten i ögat. Skynda dig att svara nu! Jag är själv fräsch och välvårdad med ett mycket fördelaktigt yttre.

Finns det en leksugen BS-tjej här

Vi är ett par på 29 år, som söker efter en leksugen, bisexuell tjej, gärna i vår egen ålder eller kanske något äldre. Hon har gröna ögon, mörkt hår, 170 cm lång, 55 kg, 75C, piercad i bröst och tunga, rakad, tajt mus och en härlig röv. Han är 175 cm, 87 kg, vältränad, kuken är 19 cm, bruna ögon, rakad och tatueringar.

Vi gillar i stort sett allt inom sex så som trekanter, tjejsex, bondage, slick, sug, hårda knull och leksaker med mera. Du kommer inte att bli besviken på vad du av oss får men lämna ett foto och ditt nummer i svaret. Vi väntar på dig i Göteborg med omnejd.

Trekant i Umeå med en kåt kille

Jag är en ständigt kåt kille på 36 år, som på detta sätt söker efter ett par som också gillar att ha det skönt.

Par söker annat par för sex på fyra

Vi söker efter ett par mellan 20 och 55 år, som gillar långa förspel och skön sex med kvinnan i centrum. Om kemin stämmer även lätt BS mellan båda könen.

Kille söker par för trekant

Jag är en mycket social och framåt kille med ett ganska alldagligt utseende. Jag är 185 cm, 85 kg, 18 cm, en kille som drömmer om att vara tillsammans med ett par där vi ger kvinnan 100% tillfredsställelse och uppmärksamhet. Jag skulle också vilja slicka hennes fitta medan hon blir knullad, och så slinker kuken kanske ut ur fittan och in i min mun istället, vem vet. Tveka inte att höra av er nu, jag sitter här och väntar och längtar. 100% friskhet, renlighet och diskretion fordras och ges.

Skåne man söker kåt kvinna

Är en man i Skåne som söker kvinna, din ålder spelar ingen roll huvudsaken är att du är fullt frisk och kåt. Glöm inte att uppge ditt mobilnummer i svaret! Kram.

Sexvänner sökes av en äldre man

Jag är en man på 65 år som vill träffa kåta par, tjejer eller killar. Jag gillar allt man kan tänka sig inom sex. Jag är 178 cm, 80 kg, 17 cm. Jag gillar slick, sug, smek och långa utdragna knull i alla hål. Svarar ett par så tillfredsställer jag gärna både man och kvinna. Jag tycker om att ligga med en kvinna i en 69:a och samtidigt få mannens kuk stjärten.

Är varken ålders eller utseendefixerad. Vi kan träffas hos mig eller hos er när som helst i veckan eller på dygnet. Hoppas på att få svar från Stockholms, Uppsala och Gävleborgs län. Hör av er för en kåt och härlig, skön samvaro! Puss.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.