Knullannonser vecka 47

Kåta tjejer/par eller gärna en transa i Stockholm

Kåta tjejer/par eller gärna en transa i Stockholm

Kille på 32 år söker efter kåta tjejer/par eller en transa någonstans i Stockholm för mjuksex i sexiga, raffiga underkläder och högklackat, både i och utanför sängen. 100% renlighet, friskt och diskretion är ett absolut krav. Svar med foto och telefonnummer ger garanterat svar.

Älskarinna, 20-35 år sökes av en gift man

Kvinna som älskarinna söks av en gift man på 30 år, med välordnade förhållanden. Jag har mest allmänna intressen när det gäller. Mjuksex med mycket slick och sug, långa förspel och knull. Gillar ingenting kinky. Jag är glad och trevlig enligt andra. Ditt utseende och civilstånd spelar ingen större roll, bara vi trivs ihop och har bra sex. Gärna fotosvar och telefonnummer för en snabb kontakt. Dock inget tvång. Du bör finnas i Västernorrlands eller Jämtlands län.

Kille, 33 år, alltid kåt, söker par eller kvinna

Kille, 33 år, söker ett par eller en ensam kvinna mellan 25-45 år. Ej HS. Jag är nästan alltid kåt. Jag älskar att slicka fitta, länge och väl. Jag gillar när kvinnan är rakad med len och slät fitta. Svara med mobilnummer och foto så lovar jag ett svar omgående.

Söker en mogen kvinna för sex

Finns det här en mogen kvinna i 40-50-årsåldern som vill lära känna en yngre man från Stockholm. Ett stort plus om du gillar nylonstrumpor och högklackat. Ditt utseende är helt utan betydelse. 100 % renlighet och diskretion önskas och ges. Gärna foto och mobilnummer men inget tvång. Alla får svar av mig!

Kille söker tjej för slick och smek

Din ålder är helt utan betydelse, men min är 40 år. Vill ha dig både dagtid som kvällstid. Jag tycker om långa och ömma stunder i sängen med slick och smek. Min tunga är flitig när jag slickar din fitta och kuken pumpar dig i härliga, långa drag. Renlighet och nakenfoto är önskvärt. Finns du i Mellansverige får du svar. Puss och kram.

SAMBOKILLE I SKÅNE SÖKER KVINNA ELLER PAR FÖR SEX

Jag söker efter en kvinna eller ett par, gärna bisexuellt, för vanlig sex eller lite mer avancerad. Jag ställer upp på det mesta inom sex. Jag gillar mycket slick och sug, lekar och sexiga underkläder och attrapplekar. Är även intresserad av filminspelning när vi har sex. Själv är jag 38 år, 180cm/77kg och med en kåt och hård kuk på 18 cm. Jag är frisk, mycket renlig och diskret, en lättsam man. Svarar alla som skickar foto.

KÅT TJEJ SÖKER KILLAR SOM VILL SMÖRJA IN MIG

Finns här en eller två killar som kan komma och smörja in mig med mera, ni får gärna hjälpas åt med mig. Jag har varit feg länge nog nu men nu tar jag sats och försöker hitta er. Jag gillar att sola och ha sex på Södra Norrlands klippor. Svara fort så slipper jag ligga ensam en sommar till.

STRÄVSAMT PAR SÖKER PAR FÖR SEX PÅ FYRA

Vi önskar komma i kontakt med ett frigjort par för att bryta den slentrianmässiga tillvaron i ett mycket långt äktenskap. Vi söker i första hand en ärlig och frigjord bekantskap med mycket sex, anonymitet både ges och önskas. Hör av er likasinnade par.

Ung tjej söker efter en äldre kåtbock

Gillar du anala sexlekar med en ung tjej, sexiga foton, sexiga underkläder, trosor m.m. Tjejer som går utan trosor under kjolen, fotobyten, mustussar med posten. Ja, då är jag nog något för dig din kåt-bock. Jag är också bisexuell, så ser gärna svar från en mjuk tjej eller par, men helt utan krav i början. Obs! Glöm inte telefonnummer i ditt svar!

KÅT TJEJ VILL VISA UPP SIG FÖR DIG!

Jag är en ung kåt tjej som älskar att visa upp mig för det gör mig så kåt när jag vet att någon ser mina nakna foton eller luktar på min kåtblöta trosor. Jag ger dig allt du vill ha, även intresserad av mycket udda intressen. Jag har massor av intima saker såsom video, foto, trosor och dylikt. Vill du ha något annat så kom med dina egna önskemål. Men gillar du vad du ser så tveka inte att höra av dig till mig, så ger jag dig ett svar så kommer vi överens om något. Jag är ärlig, seriös och mycket kåt. Det här är mycket personligt för mig. Puss så länge.

KILLE I HELSINGBORG SÖKER TJEJ SOM VILL HA HÅRD AGA

Jag är en 36 årig kille som söker kontakt med sexiga tjejer mellan 20-40 år som är intresserade av och behöver hård aga. 100% ärligt nakenfoto av stjärten har förtur. p.s. skriv gärna om du har några egna speciella önskemål d .s.

SNYGG OCH KÅT KILLE SÖKER TJEJ SOM VILL POSERA

Är en äldre man på 51 år med stil och etikett, jag söker efter kåta, fotointresserade tjejer som vill posera framför kameran och även ta fräcka och sexiga bilder på mig när jag onanerar. Jag är rakad på kuk och pung och även pigg på all slags skön sex med dig. Bor själv i Norrköping, var bor du? Alla med foto och mobilnummer får svar! 100% diskretion, friskhet och renlighet!!

STOCKHOLMSPAR SÖKES AV KILLE

Ett sexigt par som lever ett välordnat liv, gillar sex och håller på renlighet, sökes av dito kille. Jag är en kåt, välutrustad, blond, vältrimmad, öppen och gladlynt kille. Tillfälliga sexträffar undanbedes ser däremot fram emot regelbundna träffar. Jag svarar alla men kommer bara att träffa ett par. Skriv några rader med telefonnummer och gärna ett läckert foto.

Kåta tjejer, se hit, vi finns här för er

Tjejer, se nu hit. Två stycken medelmåttigt snygga killar, 18 och 19 år, söker kontakt med en eller två medelmåttigt heta tjejer mellan, 18-40 år. Svar med foto önskas. 100 % renlighet och diskretion. Helst i Sthlmstrakten.

Kvinna söker ung och uthållig man som vill ha sex

Kvinna på 44 år i Västerås söker efter en ung och uthållig man. Jag är erfaren och gillar det mesta sexuella.

Kille drömmer om en passionerad dam att knulla

Helsingborgskille p 36 år, med ungdomligt utseende drömmer om en passionerad dam, 30-45 år, med mycket stora bröst och rejält feta lår, helst någonstans söder om Halmstad. Jag gillar långa förspel med mycket slick och sug. Jag är en ensam utlänning, snäll och renlig. Svara mig snart och diskret.

Gift kvinna söker unga killar för sexlekar

Gift kvinna på 37 år i Gbg söker unga killar, gärna två kompisar, för trevliga sexlekar av alla slag. Är ni oerfarna sexuellt så lär jag gärna upp er.

Man söker kvinnor och par för sköna sexlekar

Sökes kvinnor och par för sköna och mjuka sexlekar. Jag är en smålänning på 32 år, med allmänna intressen. Jag är snäll, ärlig och framför allt, alltid kåt. Har en mycket god ekonomi. Jag är alltid renlig och diskret.

Mogen milf önskar kontakt med ung man för sköna lekar

Kvinna på 43 år önskar kontakt med en uthållig och välväxt man under 25 år för sköna lekar med diskretion. Är du erfaren eller oerfaren, det spelar ingen roll för mig. Jag har fått ett par barn så man kan väl beskriva mig som en milf och är du en ung kille kan du få prova på lite milf sex om det gör dig kåt.

Kåt kille som gillar alla sexlekar söker kvinnor

28 årig kåt kille som gillar i stort sett alla sexlekar söker kvinnor, 18-45 år, för spännande äventyr i sängen. Du bör bo i eller kring Göteborg. Mitt utseende är hyfsat. 100% diskretion, renlighet, friskhet är självklart. Svar med telefonnummer ger en garanterad kontakt.

38 årig resemontör söker kvinnor för trekant

Är en 38 årig resemontör i Kalmar och Oskarshamnområdet, jag söker kvinnor, 18-45 år, att älska med, ser gärna att ni är två väninnor för en skön trekant. Men jag är även intresserad av gruppsex. Svara gärna med telefonnummer och foto.

Gift kvinna söker en man under 35 för sköna stunder

Gift kvinna i 30 års åldern, söker nu efter en man under 35 år för sköna stunder av alla slag. Jag önskar och ger 100% diskretion.

Snygg kille söker ärliga tjejer för sexuell samvaro

Snygg, sexig välvårdad kille på 26 år med glimten i ögat söker ärliga tjejer för sexuell samvaro. Tveka inte nu. 100% diskretion för båda är en självklarhet för oss. Inte homo. Skicka gärna ditt nummer för snabbare och enklare kontakt per telefon.

Sexig tjej önskar bekantskap med välutrustad kille

Sexig tjej på 33 år, önskar bekantskap med en trevlig, uthållig, välutrustad och diskret kille under 35 år för sköna sexträffar.

Kåt gift man vill ha kontakt med lesbiska eller bisexuella tjejer

Jag är en mycket kåt gift man på 42 år som vill ha kontakt med lesbiska eller bisexuella tjejer, 18-50 år, som vill ha mig med i sexleken. 100 % diskretion både önskas och ges. Jag ger er gärna en avslappnade massage före om så önskas. Svara med foto och telefonnummer.

Kvinna 43 år söker kåta, snygga, välväxta män att knulla

Kvinna på 43 år söker kåta, snygga, välutrustade män, helst ser jag att ni är egna företagare eller kåta män i uniform, något som jag blir kåt på. Jag vill ha en skön kuk i min lilla, trånga fitta. Svara helst med telefonnummer. Önskar och ger 100% diskretion.

Ung kille söker sexlärarinna som kan hjälpa mig

Är en ung kille som söker en tjej, 18-50 år, som både vän och sexlärarinna för en skön samvaro. Renlighet och ärlighet lovas. Du bör helst bo någonstans i Göteborgstrakten. Svara gärna med foto och mobilnummer.

Sexig, skild kvinna söker trevlig man för sköna träffar

Sexig, skild kvinna, 30 år, söker efter en trevlig man under 35 år, helst gift eller sambo, för lekfulla och sköna träffar av olika slag. Svara helst med telefonnummer.

Ung kille söker en kåt kvinna för sköna sexlekar

Ung kille söker efter en kåt kvinna, 18-40 år, som vill lära mig sköna sexlekar. Om du kommer från Sthlmstrakten är det en stor fördel. Jag är inte blyg men oerfaren.

Dominant kvinna sökes av Gbgskille för avancerade bondage

Dominant kvinna med finess och stil, sökes av en Gbgskille, 30 år, för avancerade bondage och S/M lekar på skoj och allvar, under ömsesidigt förtroende. Jag gillar naturligtvis att kramas och mysa på vanligt sätt också. Men jag är din lydiga slav om du finns. Svara en olydig pojke.

Kille söker kvinnor som gillar mjuksex

Kille på 35 år söker kvinnor, 20-50 år, som gillar mjuksex, kyssar, smek, slick och suga kuk samt sköna samlag på alla tänkbara sätt. Helst från Göteborgsområdet. Svara gärna med telefonnummer.

Se hit alla kåta tjejer

Jag är för närvarande en intern som söker tjejer för heta träffar i besöksrummet. Det spelar ingen större roll hur ni ser ut, ej heller hur gamla ni är. Jag vill bara ha det lite mysigt i besöksrummet då det är över ett år sedan jag sist fick känna en kvinnodoft. Fatta nu modet och skriv ett meddelande direkt! Vi ses kanske. Svara gärna med ett sexigt foto.

Man söker män, kvinnor och par för sex

Man med en stor, härlig och helrakad kuk och pung söker kvinnor och män, även bisexuella, ser gärna att ni är mulliga och kåta. Jag gillar både att suga kuk och slicka fitta, men även bli knullad av en härlig kuk. Gärna svar från ett bisexuellt par. Jag är naturist så ni som gillar att gå nakna i naturen och på badstranden, ni ska höra av er nu.

Söker feminin homo man i Göteborg

Jag är en pensionär på 66 år, 180 cm, 80 kg, som är rakad mellan benen. Jag söker en feminin homo man, ej under 70 år. Jag vill att vi ska smeka, suga och runka varandra till härliga orgasmer. Svara gärna med foto och mobilnummer, ej krav.

Är du en kroppsbyggare eller brottartjej

Jag är en kille på 34 år, som vill komma i kontakt med en kroppsbyggare eller brottartjej som utan problem klarar av att brotta ner mig. Helst vill jag ha svar från kvinnor mellan 25 och 65 år. Vill förstås även knulla och bli avrunkad. Helst i Värmland.

Man söker par för intima sexmöten

Man på 60 år söker par för intima sexmöten. Jag är bisexuell, så jag gillar att ha sex med både män och kvinnor. Slick, sug och sköna samlag hemma hos er eller mig i Uppsalaområdet. Jag har en ganska normal utrustning. Hoppas kvinnan är ganska mullig med stora, sugvänliga bröst och en riktigt våt, kåt fitta att slicka till orgasm. Jag tar själv gärna emot en grov kuk i baken samtidigt som jag knullar kvinnan hårt bakifrån. Er ålder och ert utseende är utan betydelse, bara ni är kåta. Men bra om ni bor inom en tio mils radie från Uppsala.

Man söker tjejer för sköna stunder

Är en man som söker tjejer 18-35 år, för upphetsande brevväxling och sen sköna stunder med sex i besöksrummet. Jag ser själv riktigt bra ut och är vältränad, 182 cm lång och väger 90 kg. Jag har en ganska stor kuk och längtar efter er tjejer. 100% renlighet och diskretion krävs. Svar med ett foto är ett stort plus, även telefonnummer.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.