Knullannonser vecka 41

28-årig kille söker par mellan 25 - 45 år för sköna sexträffar

Kille i Småland söker tjejer och par för sex

Jag är en Smålands kille på 28 år som söker kvinnor och par i åldern 25-40 år. Jag är i stort sett öppen för det mesta inom sex, så berätta gärna om dina egna spännande sexfantasier så vi kan kanske uppleva dem tillsammans. Jag gillar raffigt klädda kvinnor i sexiga underkläder och högklackat. Skriv ett meddelande till mig nu!

28-årig kille söker par mellan 25 – 45 år för sköna sexträffar

Hej, jag är en 28-årig kille som söker par mellan 25 och 45 år för sköna sexträffar. Jag är inte bisexuell eller homosexuell och är bara intresserad av att vi tar hand om tjejen tillsammans. Renlighet och diskretion är ett krav. Jag reser en hel del i Sydsverige så var ni bor här spelar inte så stor roll.

Kille 36 år söker tjej för sex (eventuellt förhållande)

Jag söker en tjej som knullkontakt, men eventuellt även för ett fast förhållande om vi trivs tillsammans. Jag är intresserad av barn, villan, mysiga hemmakvällar och mjuksex, ofta och länge. Foto och telefonnummer garanterar svar.

Tjejer se hit! (sex, men kanske mer)

Seriös 27 årig kille söker sexiga tjejer mellan 18-40 år för trevligt sexuellt umgänge, men kanske mer. Jag älskar sex men är framför allt intresserad av ett fast förhållande. Även intresserade par kan svara. Observera, jag är inte bisexuell. Svara med foto mobilnummer.

Kille på 23 år söker tjej som kan lära mig sex

Är en snäll och stillsam kille med bra utseende som söker kontakt med en söt tjej som vill lära mig mer om sex (jag är inte så erfaren). Du bör helst vara bosatt i Skåne. Jag är 100% seriös och fullt frisk. Svara med foto och telefonnummer.

Vill ha kontakt med en kvinna för sex

Man på 35 år, är lyckligt gift, där allt fungerar, utom på det sexuella planet, därför önskar jag nu kontakt med dig kvinna, som lever i samma typ av förhållande som jag. För en trevlig sexuell samvaro tillsammans. Du bör helst vara bosatt någonstans i Norrköping med omnejd. Svara gärna med foto. Alla svar behandlas diskret och seriöst.

Kåt kille söker mogna kvinnor

Jag är en kåt 23-årig kille som söker mogna kvinnor i trakten av Norrköping eller Linköping för att ni skall få lära upp mig i sängen. Jag är lång och mörk. Du får gärna vara kort, lite mullig och ha stora fylliga bröst. Det är också en fördel, om vi kan träffas hemma hos dig.

Kåt kille, 32 år, söker tjej

Utsvulten, kåt kille på 32 år, söker en slank tjej, som kan ge mig lite sköna stunder i sängen. Även ett sexigt, ungt par är välkommet för en trekant. Jag är inte bisexuell så tjejen får då stå i centrum för oss båda. Jag är själv lång, slank och välutrustad. Er ålder bör vara någonstans mellan 20-40 år. Hoppas vi kan få en skön stund tillsammans. Bor i Södertälje så jag söker i närheten. Svarar alla med foto.

Kille i Västmanland söker kvinnor för intim kontakt

26-årig kille i Västerås söker kvinnor för intim sexuell kontakt. Jag har en egen lägenhet och där kan vi gärna träffas på dagtid. Svara med foto och mobilnummer och du får detsamma från mig.

31-årig kille vill träffa tjej som gillar sexlekar

Jag är en 31-årig kille som vill träffa en tjej, som gillar alla typer av sexlekar, utom S/M och toa. Jag bor i Mellansverige och är finne från början. Nakenfoto och telefonnummer önskas, men inte ett krav. 100 % diskretion ges och krävs.

Man söker kvinnor i passande ålder för sköna sexträffar

Norrköpingsman på 37 år med ett bra utseende och allmänna intressen söker kvinnor i passande ålder för sköna sexträffar. Även par som är intresserade kan svara eftersom jag är nyfiken på trekant. Helst mobilnummer för snabb kontakt. Foto är inte ett krav.

Kille, 29 år söker kvinnor för sex

Kille, 29 år, söker efter kvinnor i åldern 15-40 år. Ser gärna att ett par kompisar hör av sig. Även mycket oerfarna tjejer är av intresse. Om du eller ni vill lära er att suga kuk är det ett stort plus. Ert intresse beaktas självklart och ni kan räkna med svar. Svara gärna med foto och telefonnummer. Bor i Gävle men har körkort och bil så kan åka en bit. 100 % diskretion.

Söker en kvinna för skön mjuksex

Jag finns i Köpingstrakten! Är en ungdomlig 42-åring som söker efter en kvinna i passande ålder för skön mjuksex med mycket slick och sug. Hittar jag den rätta, vill jag förmodligen även leva ihop med dig. Känner du som jag, kan du väl skriva ett par rader till mig. Ditt utseende spelar ingen större roll. 100 % diskretion garanteras.

Södertäljeman söker raffig kvinna

En Södertäljeman, 40 år och gift, söker efter en exhibitionistisk, raffig kvinna, som drömt, men inte vågat tidigare. Jag tänker mig sexiga underkläder, höga klackar, du onanerar, kanske tar jag smygtittarens roll. Är en bildad humanist i själen. Diskretion är självklart. En träff eller telefonsex.

Jag söker en älskarinna 16-40 år för sköna träffar

Jag söker en älskarinna någonstans i närheten av Katrineholm för sköna träffar någon gång ibland. Du bör vara mellan 16-40 år. Själv är jag en man på 32 år och gift. Renlighet och diskretion fordras och ges. Sänd gärna ett foto. Jag lovar att besvara alla meddelanden.

25-årig snäll kille söker tjejer för sexträffar

I Västmanland finns en 25-årig, snäll kille med allmänna intressen som på detta sätt söker tjejer i alla åldrar för sköna sexträffar och att ha annat kul med. Vi kan även träffas på dagtid hemma hos mig. Bil finns så jag kan även åka en bit. Har du lite humor, då är det bara att svara direkt. Alla meddelanden besvaras och beaktas. Gärna ett foto och mobilnummer.

Tjej söker sexchatt med äldre män

19 årig tjej söker sexchatt, OBSERVERA! endast sexchatt, ingenting mer. Partner har jag redan. Gärna svar med foto.

Två tjejer söker killar för sex

Två sexiga 19 åriga tjejer söker fräscha killar för allt som är kul och skönt i sängen. Vi väntar på svar!

Blyg tjej söker killar att knulla

Är en blyg tjej på 21 år som söker killar som vill knulla, 19-30 år, killar som är snälla och pålitliga. Mina intressen: djur, dans, resor, mysiga hemmakvällar och sex med dig förstås. Är rökfri men dricker någon gång ibland. Svara från hela Sverige. Alla killar får svar.

Blyg tjej söker kille för sex

STHLM, 24-årig tjej, vil träffa en kille 18-40 år för skön och avslappad sex. Är mycket blyg och undergiven så du får ta första steget och hand om allt.

Samlar du på nakenfoton?

Är en Japanska boende i Sverige som önskar komma i kontakt med killar, tjejer eller par som samlar på privata nakenfoton. Jag har många upphetsande, sexiga foton på mig själv och vill gärna sälja dom till privata samlare. Önskar inte träffar.

Kille söker sommartjej

Sommartjej på västkusten. Finns det någon tjej med sommarvistelse på västkusten som föredrar att sola och bada utan bikini eller baddräkt? Jag är en naturistintresserad, lite äldre man som gillar sommaren med nakenbad och sex i skärgården. Skulle bli glad om du skrev till mig. ”Skagerack”

Man söker kvinna för samvaro i sängen

I Göteborg finns en ensam 44 årig kille som söker en kvinna för berikande sexuell samvaro. Jag har allmänna intressen när det gäller sex. Svara gärna med telefonnummer.

Lång kille söker kvinnor som inte ställer krav

Nästan två meter lång kille på 24 år, med mörkt hår och bruna ögon söker kvinnor för trevliga stunder med sex utan några som helst krav. Jag gillar nästan allt sexuellt.

Exhibitionist söker likasinnad tjej som vill visa upp sig naken

Exhibitionist på 30 år, som njuter av att vara naken när tjejer ser på, söker en likasinnad tjej. Gärna en bisexuell tjej. Jag står gärna modell om du fotograferar, tecknar eller målar. Svara helst med nakenfoto från Göteborgstrakten.

Kille från Göteborg söker tjejer för udda sex

24-årig kille från Göteborg söker tjejer runt 24-60 år. Jag gillar ömhet, raffiga underkläder och lite udda sex. Fråga! Svar med foto önskas.

Två tjejer söker killar för fast förhållande (inte bara sex)

I Norrland finn två tjejer, 18 och 19 år, med bra utseende som söker kontakt med ärliga och naturlig killar, 21-26 år, för ett fast förhållande. Vi är inte intresserad av svar från killar som bara är ute efter sex.

Kille söker tjejer och kvinnor med aptit på sex

Halmstad. 40 årig kille med stor aptit på livet söker tjejer eller kvinnor, 18-45 år. Du måste ha ett stort behov av sex, ofta och länge. Jag är bara intresserad av vaniljsex med mycket slick och sug, inga kinky inslag.

Kille söker tjejer i Ångermanland för sköna sexstunder

Snäll och kramgo 20-årig kille söker snälla ärliga tjejer för bekantskap och sköna stunder med mycket sex. Foto i ditt svar. Gärna mobilnummer också. Hoppas på svar till en ensam kille.

Man söker efter fördomsfri kvinna

Ogift 45 årig man, enkel och naturlig, dansar inte, inte helnykterist men mycket måttlig. Är mycket fördomsfri när det gäller allt. Saknar en likasinnad kvinnlig vän att ge om pyssling och ömhet och het sex. Ser helst att du finns i Stockholms eller Södermanlands län.

Kille söker mulliga tjejer och kvinnor för mysiga stunder

34 årig kille söker efter mulliga tjejer eller kvinnor. Du bör vara 18-55 år, och vara intresserad av mysiga och sköna stunder tillsammans med en välutrustad kille. Skriv ett meddelande så kanske vi kan träffas snart. Stockholms, Uppsala och Södermanlands län.

Vill du ta kukbilder på mig?

Jag söker efter kvinnor, män och par som vill ta kukbilder på mig eller sköna knullbilder när vi har sex. Jag är 50-årsåldern, bisexuell och alltid kåt. Jag har många kåta drömmar och fantasier. Hör av er med ett svar nu, detta är seriöst menat! Helst i Småland.

Vill träffa en Hemmatrans som gillar smek, sug och knull

Vill träffa en hemmatrans i den övre medelåldern. Du ska tycka om mycket smek, sug och knull, klä dig sexigt i stay-ups eller riktig nylonstrumpor med höfthållare, behå, sköna trosor som spänner över den sexiga rumpan. Gärna en klänning eller blus och kort kjol. Du får gärna ha några extra kilon för mycket på kroppen, alltså jag vill inte ha svar från spinkiga typer. Själv är jag 60+, normalbyggd, med normal kuk, kåt och fantasifull. Renlighet, diskretion och ärlighet är ett absolut krav. Helst svar från Ljungby och Värnamo området men hela landet i välkomna.

Vill ni följa med på en sexresa till Thailand?

Vi är ett lite äldre par som tänkt åka till Thailand och söker därför ett annat par som också är sugna på att träffas där och ha trevligt. Vi har varit där en gång tidigare och tyckte det var helt oslagbart. Vi är intresserade av en sexresa på fyra, med fyrkant, partnerbyte osv.

Äldre man vill knulla unga tjejer

Kåta tjejer, 18-23 år, vill ni ha era kroppar skönt behandlade av en riktig man? Jag är en man på 53 år som älskar att ta hand om riktigt unga, sexiga tjejer i sängen. Det finns inget bättre än att knulla en riktigt ung  tjej.

Söker kåta tjejer som vill ha mycket sex

Trevlig kille söker efter en seriös kontakt med kåta tjejer runt 30 till 45 år, med ett normalt utseende som tycker om mysiga kvällar med mycket, härlig sex och som är med på det mesta. Är 180 cm, 78 kg, snäll och rar. Kommer garanterat inte att göra dig besviken. Är en erfaren kille på 40 år som finns på  Västkusten.

Vill ha tjejsex med andra kåta tjejer

Vill ha tjejsex där min man finns med som en åskådare i första hand. Vi är inga fotomodeller direkt, men vi är friska, renliga och kräver detsamma av dig. Jag är nybörjare på tjejsex, men någon gång måste ju vara den första. Vi finns i norra Dalarna. Svar med foto och mobilnummer ett stort plus. Väntar nu på svar från kåta tjejer.

Par för partnerbyte

Vi är ett gift par, han 29 år och hon 26 år, som söker efter ett likasinnat par för fyrkant och partnerbyte med mycket slick och sug. Detta är något helt nytt för oss, och kanske även för er, så vi prövar oss fram lite försiktigt för att se hur det går. Kanske kan vi ha trevligt och umgås även utanför sängen. Barn är inget hinder då vi har ett eget. Givetvis krävs 100% friskhet, renlighet och diskretion. Skicka oss mobilnummer och ett foto på er.

Vill du kvinna lära upp en ung kille

Finns det någon lite äldre, erfaren kvinna som vill lära upp en ung kille som är mycket oerfaren. Det är ingen direkt nackdel om du är lite mullig. Det spelar ingen som helst roll vilken nationalitet du har. Bra om du tycker om porrfilmer. Själv är jag inte så jätte grovt utrustad, men jag hoppas att det inte är till någon nackdel, den är alltid kåt och hård. Jag ska göra vad jag kan för att tillfredsställa dig först om du vill det. Jag tycker inte om toasex eller analt men annars kan jag nog tänka mig det mesta. Jag hoppas att vi även kan umgås en del utanför sängen. 100% diskretion utlovas och krävs. Jag väntar otåligt på att min lärarinna ska svara mig nu! Renlighet och frisk är ett krav.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.