Knullannonser vecka 40

18 år och oskuld söker erfaren sexlärare 25-35 år

18 år och oskuld söker erfaren sexlärare 25-35 år

Jag en tjej på 18 år som är oskuld och söker kontakt med intresserade, erfarna och kåta killar i 25-35 års åldern. Endast intresserad av erfarna killar och män, som vill och kan lära upp mig sexuellt. Eftersom jag är oskuld är jag helt oerfaren av sex. Nakenfoto i helfigur vill jag ha i ditt svar.

Kille söker tjej för härliga sexträffar

Jag är en trevlig kille på 27 år som söker efter en tjej, jag vill att du ska vara 17-27 år, inte äldre eller yngre. Jag är singel och vill du skall vara detsamma. Jag är intresserad av sexträffar hos mig eller dig. Jag är snygg och vältränad. Jag vill att du ska vara smal och snygg!

Kåt kille söker kåt kvinna eller par

Är en kåt kille på 36 år, 190 cm, 87 kg, med ett ganska bra utseende som söker en kåt kvinna för sköna sexträffar. Även ett par som är kåta kan svara mig. Jag är välutrustad och mycket uthållig. 100% diskretion ges och krävs. Uppsala och Stockholm. Svara gärna med telefonnummer.

Man söker kåta killar i Kristianstadsområdet

Kåta killar i Kristianstadsområdet eftersöks av en kåt man, du bör vara 20-30 år, erfaren eller erfaren. Gärna lite muskler, hår på bröstet och en stor kuk. 100 % renlighet och diskretion naturligtvis. Svar med foto och mobilnummer får svar först. Alla får dock svar efterhand. Friska och fräscha.

Du grabb 18-25 år, jag är en man som söker dig

Jag är en lite äldre man i Boråstrakten, glad, trevlig, maskulin och välbyggd. Jag längtar mycket efter att få ge dig en varaktig vänskap, ömhet, kärlek och sex. Homosexuell eller bisexuell spelar ingen roll. Jag tar dig som du är, lita på mig, jag finns här för dig.

Snygg kille vill träffa en tjej eller ett par

Tjejer eller par sökes där tjejen gillar mycket slick, sug, knull, analt och kanske en dubbeldäckare. Renlighet, friskhet och diskretion är ett krav. Jag är själv en lång och snygg kille på 41 år. Alla åldrar är av intresse. Södermanlands, Stockholms och Östergötlands län i första hand. Ett mörkt fitthår, trång fitta och spänst i lår och rumpa är ett stort plus.

Glad tjej sökes för sex och fast förhållande

Är en 21-årig kille som söker en trevlig tjej runt 18-25 år för ett fast förhållande, inte bara för sex. Ser helst svar helst från Småland, gärna med ett foto! Dock inte något krav.

Tjejer och par är nåt jag vill ha för kåta träffar

Tjejer och par vill jag ha. Mycket snygg och läcker tjej på 27 år söker en kåt tjej eller ett par för kåta träffar. Är helrakad och mycket kåt av mig. Sänd ett foto så får du detsamma från mig sen, där jag onanerar till din rakade fitta. Foto och mobilnummer garanterar svar.

Par söker annat par för sköna stunder tillsammans

”Är ni kåta, och gillar mycket slick och sug, så kan vi få många sköna stunder tillsammans i sängen…”

Vi är ett glatt, snyggt par som söker ett annat par med mycket höga krav på stil och finess. Sexiga underkläder, och rakade kön tänder vi lite extra på. Fotosvar med mobilnummer från hela landet önskas. Vår dröm är annars att få ha en färgad tjej i sängen. Finns du här?

Par söker andra par för umgänge i sängen

Vi är ett par, han 42 år, och hon 41, som söker efter andra par för ett trevligt umgänge i och utanför sängen. Vi är båda två mycket kåta av oss och vi gillar framförallt munsex med mycket slick och sug. Favoritställningen för oss båda är bakifrån. Vi gillar även båda att få en sensuell massage.

Hon har mycket lätt att få orgasmer, får ofta en fem till tio stycken i direkt följd. Han älskar att slicka fitta, både länge och väl. Vi är mycket lättsamma, trevliga sällskapsmänniskor, vi tycker om att resa, dansa, äta och dricka gott. Vi tar gärna ett glas ibland och är båda rökare. Båda är vi renliga och helt friska av oss. Vi bor i norra Norrland, har båda utåtriktade yrken och ett trevligt sätt. Nu hoppas vi det här stämmer in även på er och ert/ditt sexliv. Vi hoppas på att få svar från både par och ensamma av båda könen. Tillsammans kommer vi säkert att nå njutningens högsta höjder. Även onani tillsammans är något vi är mycket förtjusta i.

Bs-kille vill träffa par/män för analsex

Bisexuell kille i Halland vill gärna träffa par och ensamma män och kvinnor. Jag både ger och tar gärna en kuk i analen. Tycker även om att bli knullad med en attrapp i min anal som jag låter er köra in i mig om ni vill. Friska, renliga och diskreta är ett krav.

Par söker yngre par för sex på fyra

Par söker andra par mellan 18 och 25 år. Ni ska vara renliga, frisk och trevliga som vi. Svara gärna med foto. Skriv fort. Vi längtar.

Bisexuell tjej söker efter en kvinna för tjejsex

Jag önskar komma i kontakt med en kvinna mellan 20 och 50 år. Mina intressen är människor, djur och natur. Du bör helst vara från Uppsala län.

Ensam kille söker tjej för fast förhållande

Tjejer sökes av en ensam kille. Jag är rätt blyg, men nog ganska snäll. Du får gärna vara en ensam mamma med barn. Din ålder bör ligga mellan 17 och 23 år. Mina intressen är dig, barn, bio, musik, hemmakvällar, böcker, djur etc. Du bör helst vara från Hässleholm eller i närheten. Skriv ner några rader om dig själv och sänd med ett foto. Detta är ärligt menat.

Kille. 35 år söker tjej för förhållande

1,86 cm 82 kg, normalbyggd, mörk. Jag söker efter en gladlynt och framåt tjej mellan 20 och 40 år. Du bör helst bo i Stockholmstrakten eller i Södermanland. Mina Intressen är bland annat natur, sport, musik, dans, god mat och sex. Jag är själv gladlynt och gillar att alltid vara i farten. Hoppas på foto och mobilnummer för snabbare kontakt.

KILLE SÖKER TJEJ, KANSKE BLIR DET ALLVAR?

Jag, 180 cm lång och väger 71 kg, mörk, med ett ganska bra utseende. Jag söker efter en tjej från 18 år och uppåt. Mina intressen är bland annat 50-talsrock, countrymusik, jänkare, djur, fester och hemmakvällar. Svara nu, det kanske blir du och jag.

Söker en tjej 20-40 år för sköna träffar

Kille med bruna ögon, mörkt hår, söker en tjej mellan 25 och 40 år. Hoppas på sköna träffar med dig. Mina intressen är sex och allt som gör livet glatt. Svara till en som väntar på dig.

21-årig oerfaren kille söker tjej som kan lära mig

Är en oerfaren, kåt kille som söker en eller flera kåta tjejer, som vill vara min sexlärarinna och lära mig allt. Jag vill även ha svar från par, som vill lära mig en del i sängen. Observera att jag inte är bisexuell. Jag hoppas nu på ditt svar och att du bor någonstans i närheten av Eskilstuna. Skriv gärna ditt mobilnummer för snabbare kontakt.

Vill träffa en skön kvinna som vill älska

Västmanlänning, 42 år, ser ungdomlig ut, är ärlig och fin, vill träffa en skön kvinna, som vill bli smekt, slickad och älskad på alla tänkbara sätt. Ditt utseende och ålder spelar ingen större roll, bara du är kåt och menar allvar. Var inte blyg nu utan skriv. Jag längtar redan.

Lite blyg kille vill ha fördomsfri tjej med tålamod

Medelålders kille på 46 år, lite blyg, som gått ensam allt för länge, saknar en sexintresserad, fördomsfri tjej med humor och tålamod. Vill du sätta fart på mina förtvinade och domnade livsandar? Barn inget hinder för mig. Hela landet. Foto och mobilnummer uppskattas men inget tvång.

Oerfaren kille söker kvinna som vill lära mig

Oerfaren kille på 25 år, söker en kvinna, 20-60 år som kan lära mig det mesta när det gäller sex. Jag är helt oerfaren och har aldrig varit tillsammans med en tjej sexuellt. Skicka gärna foto i ditt svar.

Kille söker tjejer som tänder på  kiss och bajs

37 årig kille söker tjejer som gillar lite udda sex som kiss och bajs. Endast allvarligt menade meddelande är välkomna. Tror också på en vänskap utanför sängen med rätt tjej. Alla som bifoga foto garanteras fotosvar.

Geisha söker man att betjäna

Geisha på 26 år, söker en man 20-45 år, som jag kan få betjäna både i och utanför sängen. Har du en bestämd hand lyder jag din minsta order och utför alla dina önskningar med glädje och lusta. Inre kvaliteter betyder mer för mig än ett fördelaktigt yttre.

Kramgo kille för förhållande sökes av kvinna

En varm och kramgo kille, 30-45 år, sökes av dito kvinna på 38 år. Du måste tycka mycket om barn och helst dela mina intressen som är: böcker, musik, samhällsfrågor, dans både gammal och modern, och även mysiga hemmakvällar med härlig sex. Vill att du är helt rök- och spritfri. Svar med foto och mobilnummer besvaras i första hand. Svara en trevlig brunett.

Kraftig kille söker tjej/kvinna som är sugen

Sugen på sex? Jag är en kraftig kille på 24 år, 185 cm lång och väger 90 kg, mellanblond med blå ögon. Söker en tjej eller kvinna, sambo, gift eller singel har ingen betydelse, från 15 år och uppåt. Mina intressen inom sex är allt som är skönt och allt som kan bli skönt.

Man söker riktigt unga tjejer för sexlekar

Jag är en man från Jönköpingstrakten. Är 47 år, har en egen lägenhet. Söker riktigt unga tjejer för avancerade sexlekar. Inte intresserad av tjejer äldre än 20 år. Kan även tänka mig gemenskap utan sex ibland.

Man söker kåta kvinnor som tycker det är skönt att knulla

50 årig göteborgare söker kåta kvinnor som verkligen vill knulla för att de tycker det är skönt att knulla. Svara mig om du gillar att knulla.

Två tjejer söker killar för sex och kanske mer

Vi söker killar 21 -27 år i Småland och överallt i världen. Vi som söker är två 21 åriga tjejer. Mörkhåriga och sexiga med snygga kroppar. Intresserade av det mesta inom sex. Fast vi har lite olika intressen. Foto i ditt Svar. ”Kräftan och Oxen”.

Två unga kvinnor söker generösa män som vill knulla

Två unga kvinnor, 22 och 24 år söker kontakt med generösa män för trevlig samvaro i sängen. Vi ställer upp på det mesta i sexväg. Oralt, vaginalt, analt, men alltid med kondom. Vi bor i Kristianstad. Svar med telefonnummer nr för snabbare kontakt. Vi väntar med spänning på era svar.

Ska vi plåta varandra när vi har sex?

Framför eller bakom kameran eller kanske plåta varandra under tiden vi har sex. Göteborgskille, 39 år, ställer upp på alla dina önskningar. 100% renlig och diskret. Endast seriösa svar och foton endast för privat bruk. Skicka ett meddelande så träffas vi eller så byter vi foton, du bestämmer nivån.

Söker en kvinna för sköna stunder

Jag är en 54 årig resande man, med en övernattningslägenhet i Malmö. Jag är socialt bunden sedan många år, men söker en kvinna för sköna stunder i Malmö. Tycker mycket om mjuksex och långa förspel och sexlekar där vi eggar upp varandra. Även ett trevligt par kan svara där jag kan delta aktivt eller passivt, allt efter era önskemål. Krav är 100% diskretion, ärlighet, friskhet, renlighet, vilket ni även kan förvänta er från mig. Hoppas nu på ärliga svar och att vi sen kan träffas helt förutsättningslöst för att se om vi känner för att ha det skönt tillsammans.

Kille vill träffa en tjej som är oskuld

Kille på 43 år vill träffa en tjej, som är oskuld, 18 år och uppåt. Vi går på bio, konserter och gör bilturer och lär känna varandra innan vi har sex. Bor i Stockholm.

Pojkflicka sökes av äldre man

En ung och smal pojkflicka sökes. Är du en riktigt ung, smal kille som kanske vill bli skönt behandlad som en flicka med kyssar, smek, avsugningar m.m. 100% friskhet, diskretion och renlighet utlovas. Svara gärna med mobilnummer och ett sexigt foto.

Par söker annat par som vågar ta för sig

Vi är ett par, 38 och 39 år, som ser mycket bra ut, och har normala kroppsbyggnader. Vad vi söker efter är ett par i åldern 25-40 år, som precis som vi, vågar ta för sig och vet vad de vill ha, där tjejen är bisexuell. Vi gillar det mesta inom sex och vill gärna pröva på nya upplevelser med er. Att vi ska kunna umgås både i och utanför sängen är viktigt för oss. Kanske kan vi resa någonstans tillsammans eller bara ta in på något lite lyxigt hotell någon helg och bara ha det lite mysigt. Det här blir ju vad vi själva göra det till. Men friskt vågat är hälften vunnet. Hoppas ni finns därute. Foto och mobilnummer ger svar.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.