Knullannonser vecka 4

Välsituerad 44-årig man söker kvinna

Välsituerad 44-årig man söker kvinna

Gift man, med välbetalt vårdyrke, behandlar gärna en behövande kvinna privat. 100% diskret, både kvälls och dagtid efter överenskommelse. Ta nu chansen att få träffa en fin kille i Göteborg.

Tjej, tveka inte, skriv till en kåt kille nu

Du tjej, skriv till en kåt kille på 19 år. Jag söker efter kåta tjejer, 18-40 år, som vill ha många härliga sexträffar med mig. Jag är inte så erfaren men är intresserad av att testa det mesta i sexväg, så kom med dina egna önskemål. Svara gärna med foto och ditt telefonnummer.

KÅT MAN I SKARABORG SÖKER TJEJ/KVINNA FÖR SKÖN SEX

Enormt sexhungrig man på 38 år, söker en tjej/kvinna mellan 18-45 år för skön sex med mycket slick, sug, onani och knull på många olika sätt. Jag gillar själv nästan allt i sexväg och jag gör allt för dig. Skriv och berätta om dina sexfantasier och lite om dig själv. Skicka foto och telefonnummer. Jag älskar nya sexupplevelser men du bestämmer vad vi ska göra!

KILLE, TJEJ ELLER PAR SÖKS AV PAR

Hej! Vi är ett lite äldre par, han 50 år, hon 41 år, som är nyfikna på bisexuella upplevelser. Vi bor i västra Götaland så en fördel om ni finns i närheten. Hon tycker mycket om att bli slickad till orgasm och gillar att bli tagen hårt bakifrån, det är det bästa hon vet. Hon tycker även mycket om analsex, så hoppas ni gör det också.

Hon vill även se honom bli avsugen till orgasm av en annan tjej och att han knullar med en annan tjej medan hon ser på. Han blir enormt upphetsad av att se henne njuta Han vill se henne bli slickad och knullad av en annan man.

Vi vill gärna också filma och fotografera allt under tiden. Han skulle även vilja se en annan kvinna slicka henne till orgasm. Vi tycker även om att pröva nya saker i sängen som nya ställningar. Ju fler man är desto roligare blir det väll – och intressantare. Vi hoppas nu på detta sätt att få kontakt med andra intresserade par, tjejer och killar. Svar med foto och telefonnummer besvaras först. Vi är 100 % friska, rena och diskreta. Vilket vi vill att ni också är.

VILL HA EN BS TJEJ I SKÅNE-SMÅLAND TILL MIN FRU

Bisexuell tjej sökes för att överraska min fru. Vi hade nyligen vår första upplevelse med en bisexuell tjej och vi fick mersmak. Vår ålder är 30 år respektive 37 år, din ålder är av mindre betydelse. När det gäller sex så gillar vi det mesta som inte är för bisarrt och vill helst även umgås en del utanför sängen.

HJÄLP MIG ÖVERRASKA MIN MAN I SKÅNE

Vill du hjälpa mig med att överraska min man. Jag är en tjej på 31 år, glad och sugen på livet. Söker nu en tjej för att överraska min man med i sängen. Hoppas på ett svar från dig med gott skratt, en humoristisk och avslappnad personlighet. Skriv till mig nu. Gärna med telefonnummer för snabb kontakt. Vi hörs. Kram!

Se hit min herre, jag vill att du förnedrar mig!

Jag vill att du förnedrar mig tills jag slickar dina fötter och skor. Jag gör allt du önskar. Du gör mig till ditt personliga hembiträde, som alltid är till tjänst. Du, min blivande ”herre”, bör helst vara mörkhyad och sexuellt erfaren. Skriv genast ett meddelande och du får mitt telefonnummer! Din sexleksak på 59 år väntar här.

Vill ha en kåt kvinna som drömmer om en ung kille

Är en kåt kille på 24 år, 1867cm lång, 76 kg tung, med kortklippt, mellanblont hår och blågröna ögon. Är snäll, trevlig och mycket lätt att umgås med, både i och utanför sängen. Jag bor utanför Örnsköldsvik. Söker nu en kvinna, 18-60 år, för sköna sexträffar dygnet runt. 100% renlighet och diskretion både ges och krävs.

Även gifta hemmafruar kan svara för härliga träffar när din man inte är hemma. Var finns du kåta kvinna som länge drömt om en yngre kille i sängen? Nu finns jag här och väntar på dig och vill att vi tillsammans ska göra allt inom sex. Jag älskar att slicka fitta och långa, sköna knull i alla möjliga ställningar.

Gubbe vill ha man som söker sexleksak

Mörkhyad man efterlyses av en gubbe, som vill ha en hård chef. Jag ställer upp på allt du önskar sexuellt. Ser gärna att du är en före detta intern eller bostadslös. Jag har en lägenhet i Västmanland där vi kan träffas. Vi börjar med ett meddelande, sedan får du mitt mobilnummer. Du och dina vänner vill kanske ha en egen sexleksak. Är trött på att jaga nu. Dina kängor slickar jag helt rena.

Kille söker kille för skön, het mjuksex

Lång, mörk, mycket snygg, bisexuell kille på 36 år, och mycket kåt, söker efter en liknande kille mellan 18 och 60 år, för skön, het mjuksex två killar emellan. Ett absolut krav är att du har en grov kuk på minst 20 cm.

Du ska i vårt förhållande mestadels vara den aktiva parten och knulla mig, men även ombytta roller ibland om du vill. Jag vill ha ett sexuellt förhållande under en längre tid där inga andra kontakter förekommer. Längtar efter en skön killsex med mycket smek, kyssar, sug, slick, massage och sköna påsättningar. Vill även ha dig som en kompis utanför sängen. Kräver 100% friskhet, diskretion och renlighet. Bor i Sörmland, så i närheten. Kram så länge.

Vill ha uthålliga, kukfixerade tjejer

Extremt kåt man med en rakad kropp och stor, grov kuk, söker kukfixerade, uthålliga tjejer för knull och mycket mera. Du har en sexig, vältränad kropp med fasta, fina bröst och en rakad fitta. Svara med foto och telefonnummer. Jag står helt till ert förfogande. Jag är 100% frisk och renlig som du. Svar önskas från hela Sverige.

Söker en sexlärarinna som kan hjälpa mig

Jag är en sexuellt oerfaren 22-årig kille i Kalmar län. Söker nu efter en sexlärarinna i passande ålder. Inga krav på ditt utseende. Bifogar du ett foto, så är det givetvis ett plus. Kramar så länge.

Söker ung kille

Äldre man söker en ung kille mellan 20 och 23 år. Jag är 50 år, och söker dig kåta unga kille. Min kuk är 22 cm och grov. Jag gillar allt inom sex, både med män och kvinnor. Du får gärna ha en kompis i samma ålder med en rakad röv. Jag gillar att knulla din röv samtidigt som du knullar din kompis.

Oerfaren av killsex

45-årig ungdomlig kille, nästan helt oerfaren av killsex, söker mulliga BS/HS-män med ganska små kukar, som kan lära mig allt om sex mellan två män. Jag ställer upp på i stort sett allt utom S/M. Mina mått är 185 cm/80 kg/15 cm. Jag söker efter en äldre man mellan 40 och 70 år. Gärna fotosvar och telefonnummer. Friskhet, renlighet och 100% diskretion är krav. Svar önskas från södra Norrland.

Kontakt med kåta gubbar till min fitta och röv!

Hej på er alla kåta gubbar som vill ha kontakt! Jag är en 33-årig kurvig kvinna som vill träffa kåta gubbar, absolut inte under 55 år, som vill och kan ta hand om min kåta fitta och röv på ett härligt, skönt sätt. Jag är med på allt utom toasex och hård S/M. Din ålder (55+) och utseende egalt. Diskretion ges och krävs. Vi finns båda i Stor-Stockholm.

Kåt singeltjej söker alla sorters sex!

Hej på er alla sexgalningar här i landet! Jag är en kåt singeltjej i Stockholm som söker sexvänner av alla de slag. Jag gillar tjejsex, gruppsex och killar, gärna äldre 45+. Jag är själv 27 år. Diskretion är viktig.

BS man 45+ sökes!

Vi är ett mycket erfaret, ganska så perverst par, han 36 år, hon 38 år, som söker efter en bisexuell man, 45+, som vill ha sex med oss båda. Vi gillar det mesta i sexväg och är som du, mycket diskreta av oss. Bor utanför Örebro.

Äldre bisexuell man sökes!

Vi är ett par i Stockholmsområdet, där jag, tjejen är 36 år och min man 44 år. Vi söker en fräsch man över 45 år för en trekant med mig i centrum. Gärna en storkukad man, men absolut inget krav. Ditt utseende är inte så viktigt för oss. Diskretion är dock självklart. Invandrare eller svensk spelar ingen roll!

Erfaren kvinna!

40-årig kåt och erfaren samt ganska kinky kvinna söker erfarna, stabila män, i åldern 40-55 år, för sexiga möten. Jag kan i regel även träffas på dagtid. Finns i Stor-Sthlm.  Absolut diskretion mycket viktigt för oss båda!

Moget par söker bisexuellt par!

Moget par söker efter bisexuell par. Vi är ett stabilt och erfaret par i 50-års åldern, som önskar träffa andra sköna bisexuella par för sköna stunder där vi alla njuter av alla tillsammans. Vi tycker om vanligt mjuksex med mycket smek och kel, men inte något som S/M eller toasex. Vi bor i södra Västergötland, men kan för rätt par tänka oss att resa i landet. Diskretion är givetvis en självklarhet för oss alla. Svara oss genast med foto och mobilnummer!

Sexig finska söker män för sköna träffar!

Jag är en 30-årig skild kvinna från Finland, som nu på detta sätt med en sexannons söker män i åldern 35-50 år, för eldigt sköna och sexiga träffar där vi knullar vilt. Allt utom hård S/M och toasex. Diskretion krävs och ges. Finns utanför Borås.

Singelkvinna söker kåta män för sex

Jag är en 37-årig singelkvinna i Mellansverige som på det här sättet söker kåta män över 40 år. Inte intresserad av toasex eller hård S/M, men allt annat kan jag tänka mig. Diskretion är givet för oss båda! Invandrare varmt välkomna!

Sexlärare sökes, kan du lära mig ge en man njutning?

Tjej på 23 år, söker en erfaren sexlärare som kan lära mig hur jag ska ge en man njutning samtidigt som han ger mig massor av underbara orgasmer. Inte våld eller toasex. Jag bor utanför Örebro. Jag är väldigt, väldigt diskret av mig. Svara mig med foto nu!!!

58-årig viril man söker kvinna

Jag söker en yngre kvinna, mellan 18-23 år. Mitt stora intresse inom sex är olika onanimetoder. Men tycker även mycket om att slicka fitta och att ha analsex. Tycker inte om sånt som S/M, kiss och bajs.

Intern söker tjejer för sex

Jag är en trevlig och snäll kille som ser bra ut. Jag söker efter tjejer för sköna stunder med sex i besöksrummet. Ni ska vara någonstans mellan 18 och 30 år, vara söta, sexiga och mycket charmiga Gärna en söt tjej från Latinamerika med fina former och en go rumpa. Jag är själv 24 år, gillar att träna mycket, så jag är ganska muskulös och välväxt. Jag är helt frisk och ren. Hoppas att vi ses snart. Skriv gärna ett svar till mig! Puss och kram.

Kvinna sökes av latino man

Jag är en latino man med ett mycket stort hjärta. Jag sitter dock intagen på anstalt för tillfället, så jag söker dig kvinna som vill komma och gosa och ha sex med mig i besöksrummet. Jag är mycket atletisk, 175 cm lång och väger 80 kg. Jag vill ha en seriös relation med dig för framtiden. Hoppas du kvinna, 30-45 år, tar kontakt och svarar mig nu. Jag vänta ihärdigt på ditt svar. Kram.

Jag söker dig kvinna som vill njuta med mig

Är en snaggad och lite tatuerad kille. Jag är 180 cm, 81 kg, har fina gröna ögon, är normal byggd. Jag bor i Sala och har överhuvudtaget en härlig syn på livet. Jag söker nu dig kvinna, 18-40 år. Du får gärna vara en glad kvinna som gillar att bli masserad av mig med mina doft- och smakoljor. Jag bor ensam så vi kan träffas hos mig. Vi kanske kan börja med att mailväxla och sedan kan vi ta det vidare och njuta av varandra. Jag vill ha dig du kramgoa tjej och eventuellt fortsätta vidare om vi trivs ihop. Skriv ett svar och berätta om dig så får du/ni mer info från mig. Kram.

Kåt äldre smålänning vill ha runk och sug

Jag är en man som bor i Småland, men är ursprungligen från Stockholm, och jag vill nu träffa någon trevlig, lite äldre man som liksom jag vill ha lite trevligt tillsammans med runk och sug. Jag är bisexuell och älskar äldre mäns härliga kukar. Jag tycker mycket om att gå naken hemma och leka lite med kuken mest hela tiden. Jag vill suga din kuk och dina pungkulor samt ta dig i munnen och svälja din sperma.

Jag är en fullblods onanist som runkar mycket varje dag och tror att du också gör det. Jag har väl en ganska normal kuk och mina mått är 180 cm lång och jag väger 80 kg, och jag är 70+. Jag vill att du kommer hem till mig. Jag tror att du bor i Hallands län som jag.

Om du svarar på mitt lockrop med ditt namn, din adress och ditt mobilnummer så får du garanterat ett svar från mig. Bifoga gärna ett kukfoto i ditt svar, men inget krav. Tycker du också om porrfilm, så tittar vi och kanske runkar åt varandra. Är du 60-75 år, så är det jättebra. Hör av dig med ett svar nu! Jag är inte rökare, men tar gärna ta ett glas whisky ibland. Pussar och kramar.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.