Knullannonser vecka 36

KÅT HEMMAFRU SOM ÄLSKAR SEX SÄLJER SEXFOTO

Närkontakt med tjejer från 18 år och uppåt

Hej, jag är ån 28-årig kille som vill ha lite extra krydda här i livet. Jag ser bra ut enligt vad jag brukar få höra. Jag söker nu efter tjejer från 18 år och uppåt som gillar att kramas och älska mjukt och länge. Lite omväxling skadar aldrig. Skicka med foto och mobilnummer.

Bisexuell kille på 34 år söker kompis som vill suga kuk

Jag söker en kille som vill suga min svullna kuk, gammal som ung, det spelar ingen roll. Jag tycker om skön sex killar emellan lite då och då som omväxling. Du är som jag 100 % ärlig och schysst samt hiv-negativ. Jag ser kanske inte ut som en fotomodell men är trevlig och snäll.

Kille söker tjej i Skåne och västra Bleking

Kille 26 år, ser ganska bra ut, söker en tjej, 20-30 år, för lite mer udda sex. Ett stort plus om du är bisexuell. Eventuellt kan jag tänka mig ett fast förhållande om tycke uppstår. Foto och mobilnummer ger svar. Renlighet och diskretion är självklart för oss. Svara fort för detta är seriöst.

Fräsch kille 42 år söker par/kvinnor för sex

Jag är en trevlig, snygg kille som söker par/kvinnor 20-50 år. Jag är intresserad av ett trevligt sexförhållande, mjukt, diskret, rent, med stil och finess. Gärna med inslag av oljemassage. Hela södra Sverige kan svara, då jag reser mycket. Jag är inte intresserad av engångsträffar utan vill ha ett långvarigt förhållande. Gärna svar med telefonnummer. Alla får svar.

Man söker kåt hemmafru som behöver sex

Du kåta hemmafru som numera är bortglömd av din man. Längtar du inte efter lite mer ömhet och härlig sex. Skriv i så fall ett svar till mig. Jag är en trevlig, gift man med enormt sexbegär som finns i Helsingborg.

KÅT HEMMAFRU SOM ÄLSKAR SEX SÄLJER SEXFOTO

Jag gillar även en del udda sex, och vill nu ha kontakt med fotosamlare över hela Norden. Jag har massor av sexiga foton på mig själv, både vanliga och ganska avancerade, som du kan få köpa om du är intresserad.

VILL NÅGON BYTA ELLER KÖPA PRIVATA SEXFOTON!!

Vill någon byta eller köpa foto av mej så skriv. Jag har ”massor” av härligt uppkåtande, privat foto, tagna i alla ställningar och också med lek med stavar m.m. Du kanske själv har egengjorda sexvideos att sälja? Jag älskar att titta på den här typen av privat film. Söker också par för kravlösa bisexuella träffar.

PAR I HALLAND

Vi är ett par, mellan 25 och 30 år som finns i Halland, med ett snyggt utseende. Vi har kommit på hur läckra och sexiga mogna män och kvinnor är. Så ni par eller mogna kvinnor i hela landet som är kåta och skulle vilja ta hand om oss i sängen, snälla svara. Kvinnan får gärna vara bisexuell, ha stora, fylliga bröst, vara framåt i sängen, gilla att svälja sperma och gärna vilja knulla analt. Han får gärna ha en lång och grov kuk. Vi ser gärna att ni gillar hårda knull och gärna med lite kinky inslag. Mailkontakt till att börja med. Telefonnummer önskas och svar med foto får garanterat svar. Skynda er nu!

ÄLDRE KVINNA SÖKES FÖR SEX

Äldre kvinna och par sökes av en man på 27 år. Jag reser över hela landet så det spelar ingen större roll var du bor. Jag älskar att slicka en mogen fitta. Du behöver inte vara rakad, jag föredrar håriga fittor. Jag skulle även vilja titta när ett par knullar inför mina ögon. Min kuk är helrakad och normalstor. Många kåta kramar till er!

NORRA SVERIGE

Mullig tjej på 20-35 år, sökes av trevlig kille i norra Sverige. Du gillar vanlig, normal mjuksex med mycket kel och smek. Gärna en tjej med utländskt påbrå, kanske finskt med sisu och sauna. Vill du ha en rakad och problemfri sexkontakt så hör av dig till mig. Jag är 100 % frisk, renlig och seriös och förväntar mig att du är detsamma.

KÅT OCH SMÅMULLIG TJEJ SÖKER MÄN SOM KAN GE MIG KUK I ALLA HÅL

Tjej med stora, blöta hål söker män som kan ge mig kuk på alla sätt och i alla hål. Älskar att visa upp mig och öppna mig för män som vill fylla mina hål med stora leksaker, kuk och sperma. Svarar med foto och telefonnummer om du skickar ett intressant svar.

INTERN I MALMÖ SÖKER TJEJ FÖR FÖRHÅLLANDE

Kille, 174/70, bruna ögon, kort mörkt hår, 34 år, fast ser ut som 26 år. Enligt andra så ser jag snygg och trevlig ut. Har en tjock kuk på 18 cm som alltid är kåt och redo. Söker efter ett fast förhållande med en tjej, helst sextokig, med enormt stora bröst samt en enormt stor klitoris, jättestora inre blygdläppar och med en fast, fin rumpa. Du ska också vara smal. Killar undanbedes bestämt!

VI ÄR ETT PAR SOM ÄR KÅTA OCH SÖKER SEXVÄNNER

Vi är ett medelålders som söker ärliga sexvänner där båda är bisexuella och som INTE gillar analsex. Ni bör bo i Göteborg, vara medelålders, upp till 55 år. Vi ska även kunna umgås som vänner utanför sängen. Vi gillar dans, bad, myskvällar, m.m. Svar med foto och telefonnummer får svar.

KÅT MAN I STOCKHOLM SÖKER KVINNA FÖR SEX

Man med en inre och yttre stil säker kontakt med het, sensuell, sexig och levnadsglad kvinna mellan 30 och 45 år, även par kan svara mig. Foto ger garanterat svar. Väntar på dig nu.

SEXIGT PAR I STHLM/ÅKERSBERGA SÖKER LEKKAMRATER I SÄNGEN

Par 40/45 år söker nya lekkamrater för härliga lekar i sängen. Vi söker efter ett par tjej eller kille i åldern 30-50 år för givande sexträffar hos oss eller er. Bisexualitet är inget hinder för oss. Vi gillar i stort sett allt utom toasex och hård S/M. En fördel om du gillar att filma eller fota när du har sex, för det gör vi. Vi vill gärna även kunna träffas och umgås som vänner även utanför sovrummet. Svar med foto och mobilnummer ger snabbt svar från oss

KILLE I UPPSALA SÖKER KVINNOR OCH PAR

Sprutvillig kille söker kvinnor och par. Jag ställer upp på alla era önskemål. S/M, bondage. Även striptease och onanering inför publik, kvinnor och par, du/ni får alla era önskningar uppfyllda.

Kille söker tjej i sexiga underkläder som knullkompis

Örebrokille, 32 år, kåt och uthållig, önskar träffa tjej som är med på det mesta inom det sexuella. Du får gärna gilla att klä dig i sexiga underkläder, men inget krav. Jag vill ha en långvarig sexrelation. Svara helst med telefonnummer.

Snäll man söker kåta kvinnor för mailväxling

Sympatisk, erfaren, öm och snäll man vill ha kontakt med kvinnor, 18-50 år, jag värdesätter en ärlig och pålitlig relation som vi bygger upp i en långsam takt. Ser gärna att vi börjar med en sexig mailväxling eller liknande mysigt innan vi går vidare.

Finns du dominanta tjej som söker en undergiven kille

Sthlmskille på 35 år, söker en sträng, dominant tjej som kan förnedra en undergiven sexslav. Jag står helt till ditt förfogande. Din önskan är min lag.

Kåt tjej söker efter en kåt, välutrustad man för skön samvaro

Kåt tjej på 34 år i Sundsvall söker kontakt med en kåt, välutrustad man 28-45 år för skön samvaro.

Gift par söker ett annat par för mysiga träffar

Helst i Göteborgsområdet. Vi är ett gift par kring 35 år som söker ett annat par, ej under 30 år, för mysiga, sexiga träffar i och utanför sängen. Vi är inte intresserade av rent partnerbyte. Vi kan byta idéer med varandra och ge varandra en hjälpande hand eller mun. Helnakenfoto ger garanterat svar. 100 % renlighet och diskretion fordras och ges.

Kille söker tjej och kille för trekant

Bisexuell 25 årig kille i Östergötlands län söker tjej och kille 18-35 år för en härlig trekant.

Medelålders man söker män, kvinnor eller par

Medelålders, bisexuell man, smärt och välutrustad önskar kontakt med män, kvinnor eller par för aga-lekar och dominans, mer eller mindre avancerat, det kommer vi överens om på förhand. Diskretion krävs och ges.

Erfaren man söker en oskuld att ta

Oskuld sökes av en erfaren man som lär ut allt om sex. Din ålder spelar ingen roll, men du måste vara oskuld. 100 % diskretion och inga som helst krav. Jag hjälper dig starta ett fint sexliv och gör första gången för dig till en skön upplevelse. Jag blir sen din sexlärare.

Två kåta tjejer söker likasinnade män för en fyrkant

Två kåta tjejer på 26 år önskar komma i kontakt med likasinnade män, 20-35 år, helst i Sthlmstrakten. Vi är intresserade av sex på fyra, vi är båda bisexuella och ser hest att ni också är det. Svara gärna med helfigursfoto. Vi väntar på ert svar.

Snygg kille söker snygg tjej att ha kul sex med

Lång snygg kille, 26 år, atletiskt byggd, söker en snygg och tuff hålligångbrud att ha kul sex med. Jag är lastbilschaufför och kör runt i stort sett hela landet. Jag gillar sexiga, skinnklädda brudar i lår höga stövlar. Du får gärna köra MC, röka och ta en grogg. Sänd ett foto med ditt svar och du får ett av mig.

Oerfaren kille söker kåta mogna kvinnor som kan lära mig älska

I Borås finns jag, en 22 årig oerfaren kille som önskar bekantskap med kåta mogna kvinnor som kan lära mig älska som en gud. Svara med mobilnummer så vi kan träffas så fort som möjligt. 100 % renlig och diskret.

2 snygga killar söker kåta snygga tjejer för sköna stunder

Se hit alla kåta tjejer, 18-35 år, här har ni chansen att träffa två kåta och snygga killar på 26 år för sköna stunder i sängen. Ni ska precis som vi gilla det mesta inom sex. Är ni oerfarna så är det inget större hinder. Svara oss, ni kommer inte att ångra er. Meddelande med foto besvaras först.

Kille vill träffa kåt tjej för sexuella äventyr

Kille, 27 år, snygg och fräsch, vill träffa en kåt tjej som är med på det mesta i sängen.

Väninnor söker just dig, du generöse gentleman

Vi är två frånskilda väninnor i 35 års åldern. En av oss är mullig och en är slank, som söker just dig, generöse gentleman, för sexiga dagträffar. Vi är endast intresserad av att träffa dig båda två tillsammans. Vi delar en lägenhet på Söder. Intressen: sex, god mat, gott vin mm.

Ensam tjej söker sexkunniga män som vet vad en kåt tjej vill ha

En mycket ensam och kåt tjej på 20 år önskar bekantskap med sex-kunniga män i alla åldrar. Skicka gärna ett foto, men observera! inget tvång. 100 % diskretion.

Varmblodig kvinna söker killar i alla åldrar för intima möten

Varmblodig kvinna, 23 år, slank, snygg och extremt kåt söker killar i alla åldrar för intima nöjen. Är intresserad av sex i alla dess former. Helst är du från Västkusten eller Västergötland. Svara snabbt, gärna med ett foto! Du måste vara mycket intresserad av sex och veta precis vad en sexhungrig, ung tjej vill ha och behöver.

KILLE I GÖTEBORG SÖKER PAR FÖR SEX

Kille på 41 år, söker ett par eller en ensam tjej för sex i min eller er/din säng. Jag är inte bisexuell. Ni ska vara någonstans mellan 25 och 50 år. Jag vill inte ha några engångsträffar, utan vill att vi träffas regelbundet. Självklart vill jag ha och ger 100% friskhet, diskretion och renlighet. Skynda er att svara nu, alla kåta människor!

HET MUS VILL HA DIG NU

Gillar du vad du ser på fotot? Jag är en 26 årig, het, ung sexig tjej som alltid känner för att knulla. Söker därför män i hela landet och i alla åldrar som vill lära mig vad ni kan. Kåta tjejer får också svara om ni vill då jag är bisexuell. Säljer också diverse, som typ använda trosor, strumpbyxor, foto, film och mina använda sexleksaker. Skicka ett svar så får ni foto och min prislista. Skynda er, jag längtar nu. Puss!

SAKNAR DIG TJEJ I STOCKHOLM ATT GÖRA SPÄNNANDE SAKER MED

Omtänksam, livshungrig och sensuell man på 48 år, 190 cm, 80 kg, förtjust i enkla nöjen och skönhet. Men saknar dig vackra, trevliga, slanka, unga tjej som är mycket romantisk, snäll och trygg, bystig, hemlighetsfull och smakrik för att göra spännande saker tillsammans med. Seriösa par är också välkomna att svara. Ta chansen nu och hör av dig till mig. Puss och kram!

HOBBYFOTOGRAF, VILL DU PLÅTA ETT NATURISTPAR?

Önskar du fotografera naket så skriv ett svar till ett naturistpar som gärna visar oss nakna och även älskar ogenerat framför er när ni fotograferar. Även ni som vi, vill ha hjälp med fotande av er själva får gärna också svara. Skriv till oss och bifoga ett foto och mobilnummer så får du mer information om oss. Vi är båda helrakade och alltid kåta.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

En kommentar

  • maximilliam matsson

    hej blev nyfiken på dig å din annons och skulle vilja se dig njuta mest å må bäst tillsammans med mig! jag e en man som e 40+ och som älskar sex varje dag, jag e skötsam, lugn, harmonisk och du kan maila mig, jag bor singel 15km från göteborg! må bäst med dig och hoppas du blir lite nyfiken? Max23cm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *