Knullannonser vecka 32

Sprutglad kille söker en sexig tjej (gärna färgad)

Sprutglad kille söker en sexig tjej (gärna färgad)

Du sexiga tjej, som gärna får vara färgad, som vill ha en välutrustad och sprutglad kille hör av dig till mig. Ställer helt upp på dina önskemål och krav, du bestämmer villkoren. Ni tjejer som vill ha sällskap när ni ser en porrfilm svara ni också, inga krav på sex. Åldern spelar ingen roll.

Kille söker kille för kuksugning

Jag är en kille på 30 år, 183cm/67kg/21cm, som söker en homo eller bisexuell kille 20-35 år. Jag är ganska mörk, har bruna ögon och är smärt och vältränad. Du är blond eller mörk men snygg och läcker. Jag bor i Göteborg men kan resa utan problem. Foto och mobilnummer uppskattas men är inte ett krav. Skriv till mig.

Kåt kille, 28 år söker kvinnor som vill ha sköna knull

Jag söker efter kåta fruar och kvinnor som vill ha sköna, härliga knull. Jag tycker om att slicka fitta och få kuken avsugen. Din ålder är 30-45 år. Du bör helst bo i Skåne. Naturligtvis 100 % diskretion och renlighet. Nakenfoto och mobilnummer för svar.

Kille söker mogen kvinna som kan lära mig sex

Kille 24 år söker en mogen kvinna som kan lära mig allt jag behöver kunna om sex. Jag är rätt vältränad och ser mycket bra ut. Jag har inga kontaktsvårigheter, eller problem med att träffa tjejer, men vill på detta sätt få kontakt med en mogen kvinna, helst i sexiga underkläder för sexträffar i Landskrona- och Malmöområdet. 100 % diskretion krävs och ges.

Kåt kille söker tjejer som vill ha kuk i alla hål

Jag är en kåt kille som söker tjejer mellan 25-40 år som vill ta emot min grova, stora kuk i alla sina hål. Jag gillar mycket slick och sug, att slicka fitta och få kuken avsugen är det bästa jag vet. Bor i Stockholm så en fördel om du också gör det. Svar med nakenfoto och mobilnummer garanterat svar. Helst runt Stockholm.

20 årig brunett vill posera och bli nakenmodell

Se hit! Jag är en 20 årig brunett, 177 cm lång och extremt smal, i Skaraborgs län, som önskar bli nakenmodell, kanske i utländska tidningar, eller online. Finns det någon som kan hjälpa mig?

Kan ni killar göra det skönt för oss tjejer

Vi är två blonda tjejer på 19 år, som aldrig fått orgasm med en kille. Finns det några, erfarna killar över 25, som kan göra det skönt för oss och ge oss orgasm? Finns ni så kan ni höra av er. Alla får svar.

Färgad tjej söker killar

Liten, kraftig, färgad tjej, 25 år, med, stora, fylliga bröst samt mycket hår på fittan, söker killar eller män som älskar långa samlag med mycket erotik. Jag föredrar lite äldre killar som har en hel del erfarenhet och kan tillfredsställa en tjej. Helst i Mellansverige.

Glad kille söker tjejer

Glad kille på 30 år, full av humor och med ganska allmänna intressen. Lång, blond, blåögd och erfaren av det mesta i sexväg. Trevlig till både sätt och humör. Aptit på det mesta inom sex.

Kille med bra utseende vill ha kontakt med par eller singlar

51 årig kille. Bra kropp och utseende. Söker kontakt med par eller singlar för spännande sex. Är med på allt förutom toasex. Jag både röker och dricker. Intresserad av porrfilm. Jag bor i Skåne så det bör även du/ni som svarar mig göra. Även telesex är av intresse.

BS par söker knullkompisar

BS-par i Norrköping söker efter sexiga lekkamrater. Tjejer, killar eller par, vilket som. Vi är 40+ och 100% diskreta. Han är lite BS, hon är mycket BS. Se på när ett par tjejer leker med varandra är fint, likaså när ett par killar suger av varandra. Kanske om allt stämmer även männen knullar med varandra.

HS i Göteborg söker kåt, äldre HS

Jag är en passiv HS på 29 år, som söker en kåt, lite äldre HS 40+ som vill knulla min villiga rövfitta. Skulle gärna bli knullad skönt av kåta, svarta män! Diskretion är givetvis ett måste för oss båda två.

Kåta killar som gillar att suga kuk sökes!

Jag söker efter kåta killar mellan 25 och 50 år, som gillar att suga kuk. Jag är själv helrakad 25år/174cm/63kg, har mörkt, lite lockigt hår och bruna ögon. Vi kan väl börja med telesex för att se om vi tänder på varandra och fungerar ihop. Jag klär mig gärna i läder, lack, eller sexiga underkläder om du så önskar. Jag är intresserad av det mesta utom bajs eller grov S/M. Bor strax söder om Göteborg.

Skönt kåta män sökes av mullig singeltjej

Hej på er alla riktigt, snuskigt, skönt kåta män i åldern 30-60 år! Här finns en 28-årig, lite mullig singeltjej som söker riktiga män som vill ta mig hårt i alla mina villiga hål. 100% Diskretion är ett absolut måste. Inte toasex eller S/M. Jag finns som du i Stockholm.

Par vill ha sköna orgier med BS tjejer och killar

Vi, han 43 år, hon 38 år, är ett ganska så kinky par som gemensamt älskar att testa våra sexuella gränser. Nu söker vi efter BS-tjejer och BS-killar för att vi i vår stora villa strax utanför Stockholm, kan ha riktigt sköna orgier tillsammans med er. Eran ålder bör vara mellan 30-55 år. Absolut diskretion är en hederssak för oss alla.

Erotik med män sökes!

43-årig skild, barnlös, mullig kvinna med stora, sköna bröst, söker män för erotik. Jag är beredd på att ställa upp på det mesta i sexväg som gör oss båda kåta och ännu kåtare. Även sådant som S/M eller toasex trots att jag inte har någon erfarenhet av det. Diskretion ges och krävs!

Undergiven kvinna i Sthlm vill tuktas

Jag är en 28-årig, kåt, undergiven kvinna som söker efter skäggiga, mulliga män, gärna lite tatuerade med piercingar. Jag skäms inte för att avslöja att jag är mycket undergiven och vill bli dominerad. Din ålder är 40-60 år. Diskretion ges och krävs.

23-årig HS-kille vill träffa män i 50 års åldern

Jag är en HS kille som har en mycket liten kuk och vill träffa en eller två män i 50-års åldern med mycket stora kukar. Du/ni ska vara mycket dominant(a) och du/ni ska råknulla min röv. Bor i Stor-Stockholmsområdet vilket jag hoppas ni också gör.

Passiv HS söker riktiga män

Jag är en passiv HS kille på 26 år som söker efter riktiga män, 40+, gärna stora och mulliga, män som vill vrålknulla mig. Jag finns i Göteborg och vill gärna att du också kommer härifrån. Jag gillar det mesta förutom toasex. 100% Diskretion.

Passiv HS vill ha kuk!

Jag är en 41-årig passiv HS-man som söker efter HS/BS män, 20-60 år, som vill knulla min extremt trånga, men sköna rövfitta. Jag älskar också att få vara klädd i sexiga kvinnokläder när jag får ta emot en kuk. jag, finns i Norrköping, men kan resa en bra bit. Full diskretion.

Kan du knulla mig trött?

Är en 25-årig tjej med kåt, trång fitta som väntar på en erfaren man, år, som kan knulla mig trött. Jag är mycket diskret. lnga sådana dumheter som S/M eller toasex. Bara sköna vrålhäftiga knull med många gemensamma orgasmer. Jag älskar att bli slickad länge, länge både i fittan och i röven. Jag slickar och tungknullar gärna även din röv när jag ger dig en skön kukbehandling. Jag bor i Malmö vilket jag förutsätter att du också gör.

Enbart sexmöten med en trevlig kille!

Jag är en tjej på 28 år, som söker en helt vanlig, trevlig kille över 35 år, för spännande, härliga sexmöten. Jag tänder på vanligt mjuksex med massor av sug och slick, men inte sådant som S/M eller toasex. Inte heller intresserad av analt. Jag bor som du i Västergötland och är som du givetvis totaldiskret av mig.

Du kille, tillfredsställ min fitta tillsammans med min man

Vi söker efter en kille som är skapligt välutrustad för att hjälpa till att tillfredsställa min fitta på tre. Du ska som vi vara fris, renlig och diskret. Skriv ett svar gärna med mått och foto på din utrustning. Vi vill se dig här i Mellansverige.

Raffig ryska söker män för härlig mjuksexnjutning

Jag är en 39-årig, ensamstående kvinna från Ryssland som talar mycket bra svenska. Jag söker män för en gemensam härlig mjuksexnjutning. Jag är boende i Södertälje. Diskretion är självklart för mig och så givetvis även för dig. Det händer att jag även ibland kan träffa dig på dagtid. Jag ställer inte upp på toa eller våld, men älskar mycket slick och sug på hel kroppen. Svara nu till mig direkt!

Mulliga paret vill träffa en äldre gentleman

Vi är ett lite mulligt par som vill träffa en seriös, äldre gentleman i Skaraborg för sköna trekanter hemma hos oss. Vi kan även tänka oss att träffa ett par som är intresserade av partnerbyte på spännande platser. Vill gärna ha fotosvar och mobilnummer.

Utländsk kille söker tjejer 18-40 år

Jag är en utländsk kille på 33 år, som söker kåta, sexiga tjejer mellan 18 och 40 år. Jag vill ha spänning i mitt sexliv och därför vill jag på detta sätt med en sexannons träffa likasinnade tjejer. Jag gillar mycket sex, och jag älskar långa förspel och tjejer i sexiga underkläder. Jag hoppas att det snart är du och jag som tillsammans knullar hårt och länge.

Jag är 100% seriös, renlig och frisk, det måste du också vara. Jag är själv sambo, men vi har inte så bra sex då hon är lite för mesig i sängen. Gärna ett svar med foto och mobilnummer. Skriv ner dina sexfantasier och berätta lite om dig själv. Hör av dig snabbt så kan vi träffas snart och ha det skönt tillsammans. Längtar efter att få ta på din blöta fitta.

Jag ger kuk till en BS/HS-kille

Jag är en 52-årig man som söker en BS/HS-kille för sex. Jag vill suga kuk och bli skönt avsugen, sen vill jag knulla dig hårt och länge i din trånga röv. Jag kräver friskhet, renlighet och diskretion. Jag är bisexuell och vill ha lite killsex ibland. Hur du ser ut spelar ingen större roll, själv ser jag väl ut som folk gör mest.

Söker ett yngre par med kvinnan i centum

Söker er som är ett yngre par där kvinnan ska vara i centrum. Endast mjuksex med mycket slick och sug. Hoppas att ni finns här. Jag har alltid haft en dröm om att få knulla en mycket yngre tjej, så jag vore tacksam om drömmen nu gick att uppfylla med en annons här. Skriv ner några rader om er själva och bifoga ett foto samt ert telefonnummer.

Kåt bisexuell kille på 40+ söker par

Här finns det en seriös och kåt bisexuell kille på 40+, som söker ett par, er ålder spelar ingen roll. Jag har länge haft en dröm om att få ligga i en 69:a och slicka kvinnas fitta medan hon blir tagen bakifrån. Jag slickar och suger även lite som av en händelse på killens pung och sen hoppas jag att killen drar ut kuken och kör ner den i min hals så han får känna min flinka tunga tillfredsställa honom tills jan sprutar i min mun. Tveka inte nu, hoppas ni finns här! Vill att ni finns i Norrbotten.

Slavkille i Göteborg söker herre

Slavkille på 54 år, söker en herre som klär sig snyggt i kostym, vit skjorta, slips, hängslen, svarta spetsiga skor, och med vit näsduk i bröstfickan. Du står bredbent framför mig och ger mig dina order. 100% diskretion, renlighet och friskhet är krav. Svara önskas från hela Västsverige.

Jag är killen du letat efter!

Jag är en snygg och sexig kille, 187 cm lång med mörkbrunt hår och bruna ögon. Jag är helt frisk och kry samt vän med tvål och vatten. Var finns du mörka, gärna färgade tjej som vill ha ett sexförhållande med en 34-årig kille, som är mycket snäll och trevlig. Jag slickar dig, knullar dig och fyller hela din romantiska kropp med min kuk. Vi börjar med en mailväxling och om tycke uppstår så ses vi så klart. Alla tjejer får svar. Gärna svar med foto och mobilnummer. Ser helst att du finns i Stockholmsområdet.

Hårdrockartjejer se hit jag söker en tjej

Hej! Jag är en 33-årig kille som älskar hårdrock och härlig sex. Jag söker efter en frisk och fräsch tjej, mellan 20 och 35 år, som också tycker om hårdrock och härlig sex. Jag är 189 cm lång, har bruna ögon, mörkbrunt, långt hår, ser ganska bra ut, är snäll och trevlig. Hoppas du hör av dig till mig. Jag längtar redan efter din härliga kropp. Pussar och kramar.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *