Knullannonser vecka 31

Glad, kåt och trevlig tjej sökes av Hallandskille

Kille söker killar för skön sex

BS-kille 23 år, mörk, smal, 186 cm/70 kg/18 cm, söker en eller flera killar för härlig killsex. Jag är inte så erfaren på killsex men vill gärna. Jag bor i Södermanlands län och har egen lägenhet där vi kan träffas för sex. Kom igen nu alla sköna killar. Det här är seriöst menat. 100 % diskretion garanteras. Foto och mobilnummer för snabbt svar.

Bisexuell kille vill älska med tjejer och par

Bisexuell kille söker nya sexvänner och knullkontakter. Jag vältränad, rejält kåt, har 16 cm kuk som vill knulla nya trånga fittor, munnar och analhål. Jag hoppas ni är i 25-45 års åldern. Skicka med foto och mobilnummer. Storstockholm.

Glad, kåt och trevlig tjej sökes av Hallandskille

Tjej sökes av en 29-årig Hallandskille med brunt hår och bruna ögon. Jag vill älska med dig som är en kåt och trevlig tjej på 25-35 år. Jag vill älska med dig i skenet från levande ljus, länge och ofta. Alla tjejer får svar. Gärna foto och mobilnummer.

Sambokille vill träffa en leklysten tjej eller ett par

Sambokille på 43 år säker sexuellt frigjorda tjejer och par från Stockholmstrakten för sköna lekar där tjejen står i centrum. Ingen sadism eller toasex, men mycket kel och smek.

Söker en eller flera tjejer som vill använda min kuk

Kille 28 år i Göteborg söker efter en eller flera tjejer från hela landet. Jag har en snygg kropp och du kommer att gilla min rejäla, hårda kuk. Skicka gärna med ett foto om du vill. Jag är 100 % frisk, renlig, diskret och mycket snäll. Kram till er alla tjejer från mig.

Kåt kille söker en kvinna som älskar att knulla

Du kvinna, som inte bara är ute efter pengar, jag hoppas, du svarar mig! Jag är en kåt kille på 48 år, som älskar att slicka och knulla en go fitta. Jag är med på nästan allt när det gäller sex. Din ålder och utseende har mindre betydelse för mig, bara vi kan träffas då och då och ha det skönt i sängen. Har inte någon bil så bra om du har. Bor i Blekinge. 100 % renlighet är ett krav. Hoppas på många svar från kåta kvinnor.

Söker ett par i Sundsvall som vill ha en extra man

Hej! Jag är en kille på 43 år, 186 cm, 79 kg, socialt välanpassad med ett bra jobb inom it branschen. Har ett vårdat yttre, frisk och ren. Söker ett par där mannen är lätt bisexuell, vill träffas så att vi alla tre kan leka med varandra och där kvinnan blir tillfredsställd av två killar. Jag föredrar helt vanligt sex med långa förspel med mycket slick och sug. Ser gärna att det blir regelbundna träffar, om ni också vill Det. Jag är singel sedan en tid tillbaka och kan ställa upp helt på era villkor. Ni får gärna vara betydligt äldre än mig.

TJEJ VILL HA KORTA SEXTRÄFFAR

Är en yngre tjej som tänder enormt mycket på korta, sköna sexträffar med helt okända män, utomhus, i bilen eller något liknande. Inget hångel eller smek. Du bara drar ner mina trosor och tar mig direkt, knullar mig och sprutar min fitta full eller sprutar i mina trosor. Jag njuter av att känna sperman över fittan och i mina kladdiga trosor när vi skiljs åt. Du är som jag är givetvis frisk och renlig för jag vill inte använda kondom då det förstör hela känslan för mig. Bifoga ett foto i ditt svar så får du ett helkroppsfoto och flera nakenbilder i mitt svar.

BS-KILLE I ÖSTERSUND SÖKER EN KOMPIS

Mycket ensam bisexuell kille på 33 år, 179 cm, 95 kg, med blont, kortsnaggat hår. Mina intressen är mycket skön sex med både killar och tjejer, vandra i skog och mark, min hund, resa, god mat. Söker nu efter en riktig kompis, 25-65 år, från hela landet som är enkel, snäll och lugn. En go och hel-mysig bs/hs-kille är det jag söker efter. För glada, lite galna upptåg med mycket sex. Men jag är inte bara ute efter sexträffar.

STOCKHOLMSKILLE VILL HA EN STOR RUMPA

Hej! Jag tänder på riktigt mulliga kvinnor med en bred, stor rumpa, en hårig mus och stora bröst. En riktig kvinna som vill ha en storkukad man att knulla. Ålder utan betydelse. 100% diskretion. Även likasinnade män som tänder på det här kan svara för att byta foto och film.

TJEJKNULLKOMPIS SÖKES AV SINGELKILLE

Jag söker en tjej som knullkompis någonstans mellan 18 och 35 år. Jag är själv en 31-årig singelkille som är väldigt kåt och sexintresserad av mig. Jag är snäll och trevlig och gillar som sagt sex. Men just nu saknar jag en kåt tjej för sköna och härliga sexträffar. Jag gillar i stort sett det mesta i sexväg.

KILLE I SOLNA ÖNSKAR TRÄFFA EN KÅT KVINNA

Kille på 59 år, önskar träffa en riktigt kåt kvinna, 40-60 år, med stora bröst och helst en helrakad fitta, en kvinna som tycker om att få fittan slickad och gillar att suga kuk och att bli knullad hårt bakifrån.

Exhibitionist i södra Sverige vill visa upp sig

Jag är en man på 52 år som är exhibitionist och vill gärna att både killar och tjejer tittar på sexiga foto av mig. Jag blir kåt bara av tanken på att visa upp mig naken och att ni tänder på min kropp. Sänd nakenfoto i ert svar till mig.

VÄLUTRUSTAT PAR, 30 ÅR SÖKER UNGA KILLAR

Tjejen är liten, mörk, kurvig, med bruna ögon, söt, mycket storbystad (F-kupa, 100% äkta vara!) med orakad, svarthårig, buskig, underbar, trång fitta. Mannen är lång, välbyggd, hårig, maskulin, välutrustad (24×18 cm) och ser mycket bra ut. Vi söker främst efter unga, gärna helt oerfarna killar som vill vara med och ha sex med henne i centrum. Men alla killar/par får svara oss. Fem krav har vi dock: orakade, rökfria, friska, fotosvar samt adress/telefonnummer. Helt seriöst och diskret!

Hemmatrans söker aktiv, maskulin HS-kille

HS-kille, liten, smal, passiv, masochist och hemmatrans. Söker en aktiv, maskulin, hårdhänt och brutal HS-man. Jag bor i Göteborg.

Blyg bög söker hårig äldre HS kille

Blyg bög på 35 år i Västerås, med skön, grov kuk, söker muskulösa, lite håriga, äldre män, 50+, med grova kukar som vill knulla mig i min mun och röv. Åldern är ointressant men över 50. Diskretion är en mycket viktig och självklar sak för oss båda.

Vältränad HS i Sthlm söker äldre HS

Snygg, vältränad, 31-årig, passiv HS söker en äldre, gärna överviktig, hårig, aktiv HS som sätter på mig i alla hål tills jag storknar av din kuk och sperma. 100% Diskretion.

Kåta män som kan knulla mig på alla sätt

Hej! Jag är en tjej som bor i Mellansverige och söker efter kåta män som kan ta mig på alla möjliga sätt. Jag är 26 år, ensamstående utan barn, långbent, slank med små, känsliga bröst och en skön, nästan helrakad, trång fitta (se och njut av min bild). Inte kiss- och bajs sex eller avancerad S/M. 100% Diskret.

Undergiven kvinna vill ha dominans i Skåne

Jag är en 29-årig kåt kvinna som söker skäggiga, stora, mulliga män, gärna tatuerade med många piercingar. Jag är en kvinna som inte skäms för att avslöja att jag är undergiven och vill bli totalt dominerad. Din ålder kan vara 40-60 år. Jag är mycket foglig och älskar att vara helt undergiven dina önskningar. Är gärna din sexslav och ställer upp på nästan allt som du tvingar mig till, kiss men inte bajs.

Erfaren kvinna söker en kåt man

Jag är en ganska så erfaren kvinna som ställer upp på det mesta när det gäller sex mellan en man och kvinna. Suger kuk, långt ner i halsen, sväljer sperma och gillar att bli knullad analt. Diskretion är givet.

Stenhårda män!

31-årig kvinna som gillar att bära sexiga underkläder, vill få en eller två stenhårda kukar i min fitta och anal. Ställer upp på allt utom bajs och våld. Är bisexuell så även tjejer och par kan svara mig. Finns i Mälardalen och är diskret!

Kåt miljonär vill skämma bort kvinnor

Är en kåt miljonär 52 år med en stor och grov kuk på 22 cm som är sprutklar nästan jämt. Jag tycker om långa förspel med mycket kuksug och fittslick. Söker efter tjejer att skämma bort och som vill känna en riktig bamse kuk i sin fitta och anal. Du ska vara en kvinna på mellan 30-60 år och vara med på det mesta i sexväg. Du ska verkligen kunna suga en kuk, gilla att vara med på sexig fotografering och en massa annat. Du kommer då inte att ångra dig för alla tjejer tycker om att bli knullade av mig. Puss och kram.

Sensuell kvinna letar efter erfarna män

41-årig, slank, mycket sensuell och erfaren kvinna söker erfarna män för skön sex. Diskret är en självklarhet. Finns i Mälardalen där jag hoppas du finns.

Par söker man för sex med kvinnan

Vi är ett par i 35-års åldern som söker en extra man, inget bisexuellt, utan bara för skön sex med kvinnan i centrum. Vi finns i Helsingborg. Diskretion ges och krävs.

Exotisk latinamerikansk kvinna söker erfarna och generösa män

Jag är en snygg, sexig, exotisk kvinna från Latinamerika som här söker erfarna och generösa män i åldern 40-65 år. Jag är själv 29 år, diskret och finns i Stor-Stockholm.

Par söker bisexuell kille för skön sex

Snyggt, slankt par söker en extra bisexuell kille för skön sex över alla gränser där vi alla tre leker med varandra på alla tänkbara sätt. Diskretion är givet. Bor i Stor-Stockholmsområdet.

Äldre homo sökes till min 31-åriga kuk!

Min 31-åriga kuk behöver en äldre, minst 45 år gammal, erfaren homo eller bisexuell mans sköna händer, mun och röv. Jag är både aktiv och passiv, så vi kan alltid variera vår njutning. 100% diskretion. Gärna i eller nära Malmö.

Dominant HS sökes!

Undergiven äldre bisexuell man i Göteborg söker en bestämd och dominant kille i närheten. Din ålder är någonstans mellan 25 och 50 år. Jag är undergiven och blir din sexbetjänt. Jag gillar riktigt hårda läderkillar, mycket runk, sug och eventuellt som avslutning ett knull. Jag är själv 59 år. Diskretion är nödvändigt.

Tjej vill ha mjuksex med en kåt man

Tjej på 25 år, 176 cm lång och väger 60 kg,  ensamstående utan barn. Jag är endast intresserad av mjuksex med mycket slick och sug. Absolut inte analsex, toa eller S/M. Din ålder är 30-50 år. Finns du i Göteborg? Jag är diskret.

Vill ha en mulliga tjej med stora bröst!

Jag är en kille på 43 år som söker både par eller en ensam tjej. Ni får gärna vara utländska och färgade. Och fotosvar ger ett gensvar. Gillar all sex, förutom toa, S/M och BS. Annars är det är bara fantasin som sätter gränser i sängen. Utseende egalt. Och 100% ärlig annons och 100% diskret. Och ni tjejer får gärna vara små mulliga med stora bröst och stora blygdläppar. Puss och kram, väntar med spänning på svar.

Ta och knulla mig dagtid

26-årig Uppsala kvinna vill träffa en man, mellan 35-55 år, som vill knulla mig dagtid. Jag ställer upp på det mesta förutom våld och toasex. Jag är som du 100 % diskret!

Ung homo söker äldre homo eller bisexuell man!

Jag är en 23-årig homo kille som vill träffa en äldre, 45+, homo eller bisexuell man som vill suga av mig och knulla mig länge och väl i min trånga pojkfitta. Ditt utseende är utan betydelse. Diskretion är dock självklart.

Kåt ung homo med villig rövfitta

Jag är en 26-årig homo kille med en villig, trång rövfitta där det ofta kliar av kåthet, som nu söker kåta män 35-50 år. Givetvis är vi båda diskreta.

Bisexuell man sökes till mig och min man

Gift ganska kinky bisexuell kvinna söker dig bisexuelle man 30-55 år, för att både jag och min ska få njuta av dig, din kuk och din kropp. Vi vill båda utnyttja dig och att du också tar för dig av oss. Vi bor i Stor-Stockholms-området och vill att du ska finnas nära för spontana träffar när andan faller på. Diskretion ett måste som du säkert förstår. Du får gärna vara en kåt, sexig invandrare!

Kåt kvinna söker en dito man

Jag är förmodligen inte världens allra snyggaste 47-åriga kvinna, men jag är däremot oerhört kåt och ställer upp på i princip allt när det gäller sex. ALLT! Diskret som du. Väntar på dig i Mellansverige!

Män i alla åldrar!

Är en snygg, långbent 33-åring kvinna som söker män i alla åldrar för skön sex. Är med på nästan allt utom toasex och våld. Diskret möts vi i Stockholm.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *