Knullannonser vecka 3

Vi vill vara tre i sängen och söker bs-tjej

Stockholms tjejer se hit för nu är pungen är full

Vi är 4 sexhungriga, lite oskuldsfulla pojkar i 20-årsåldern som söker tjejer i västra Stockholms län för härliga sexmöten. 100 % diskretion ges och krävs. Skriv ett meddelande till oss så kommer vi med kukarna i vädret. Svar med foto är ett måste. ”Pungen full!”

Vi vill vara tre i sängen och söker bs-tjej

Vi är ett sambopar som aldrig har varit tre i sängen förut, men vi vill nu testa en trekant med en snygg bisexuell tjej. Vi vill helt enkelt pröva på ett spännande och nytt sätt att ha se på. Vi vill att du, precis som vi, tycker mycket om att titta på porrfilmer tillsammans. Vi hoppas även att du gillar att klä dig i raffiga, sexiga underkläder.

KÅT TJEJ, 21 ÅR SÖKER MÄN SOM VILL NJUTA AV MIN KROPP

Söker efter män i alla åldrar som vill njuta av min unga, vackra kropp och fylla alla mina hål med varm och härlig sperma. Om du vill kan du få fota och filma våra sexmöten. Jag älskar att ha sex på offentliga, spännande platser. Sänd fot och telefonnummer för snabb träff. Längtar efter din härliga kuk och spermafyllda pung!

SERIÖS MAN I STOCKHOLM SÖKER MOGNA KVINNOR

Seriös man på 43 år, söker kåta, mulliga, mogna kvinnor som tycker om att bli ompysslade sexuellt på alla sätt. Endast mjuksex, ingenting kinky. Men mycket slick, sug och olja.

MAN, 65 ÅR SÖKER KVINNA SOM JAG FÅR MASSERA

Jag är 182/75 och fullt frisk på alla vis. Jag söker efter en kvinna som jag får massera fötter, ben, lår och bröst på med mera. Vill även suga och slicka dig överallt. Även en kvinnlig transa kan svara mig. Observera, jag är öppen för allt!

PAR I SÖRMLAND SÖKER KÅT TJEJ FÖR TREKANT

Vi är ett par på 38 år som söker en mysig och kåt tjej för en trekant med oss. Du ska gilla att slicka fitta och suga kuk samt givetvis att knulla. Vi gillar båda att vara rakade och vill gärna att du är det också. Din ålder är någonstans i spannet 25-40 år. Vi väntar på dig för vi längtar att få knulla på tre. Skynda dig att skriva till oss. Diskretion, renlighet och friskhet ett måste. Kram!

EN KVINNA MED DOFT OCH MYSVÄNLIGA TROSOR

Jag är en kvinna på 32 år som länge har fantiserat om att en helt främmande man vill mysa med mina använda kåtblöta trosor. Är du den man som kan förverkliga mina snuskiga drömmar? P.S. Jag är öppen för alla förslag… D.S.

SÖKER EFTER JÄTTEKÅTA TJEJER I GÄVLEBORGS LÄN

En storväxt, mycket kåt man, 50+, singel, söker kontakt med jättekåta tjejer från 18 år och uppåt. Jag som du älskar sex med mycket sug och slick. Hör av dig snart. Sperma pungen är rejält välfylld nu. Är generös, 100 % renlig och mycket diskret. Ditt civilstånd är egalt.

ONANITJEJ VILL VISA UPP SIG FÖR KÅTA MÄN

Vill du se hur och vad jag gör när jag är ensam? Jag har spelat in en härlig sexvideo och i den så onanerar jag med allt som finns till hands dildos, schampoflaskor, bananer, gurkor med mera. Skicka ett meddelande så skriver jag mer samt sänder med en del foto.

RESKAMRAT OCH SEXPARTNER

Finsk man, 46 år, 174/72, söker en tjej som resesällskap och sexpartner under en resa till Asien nästa vinter. Thailand, Himalaya och Andaman. Vill inte att du är rökare eller användare av droger. Du kan vara ung eller gammal, det spelar ingen roll, bara du är i bra form och gillar sex.

Äldre man vill ha en ung tjej för härlig sex

Äldre man med ett bra utseende, söker efter en yngre tjej i Dalarna med omnejd. Du ska vara slank och fin i kroppen, med små, fasta brösta och en liten, trång fitta. Du ska vara mellan 18 och 29 år, inte äldre. Friskhet, renlighet och ärlighet ett absolut krav. Svara med foto och mobilnummer.

Kvinnor eller par för skön och ohämmad sex

En kåt och trevlig kille på 48 år, söker kontakt med kvinnor och par för skön och ohämmad sex. Vill på det här sättet träffa nya och spännande personer. Ömsesidig respekt och diskretion är viktigt för oss.

Ryttarinnor, jag putsar och slickar dina ridstövlar

Jag är en kille som ska användas för era behov, jag gör allt ni begär av mig. Jag putsar och slickar dina ridstövlar före och efter att i du varit ute och ridit, även dina fötter blir vackra av en behandling med min tunga och mun. Du får gärna vara lite sexuellt udda som jag. Jag är en 37-årig kille i Skåne, men vill gärna ha svar från hela landet. Du kommer inte att ångra dig.

42-årig gentleman söker älskarinnor för sex

Jag söker älskarinnor för mysiga träffar med mycket sex. Du ska, liksom jag, bo i centrala Malmö och vara 18-50 år. Jag har inga problem med sprit, rökning eller droger och kräver detsamma av dig. Jag är cirka 185 cm/80 kg. 100% diskretion, friskhet och renlighet krävs och ges. Vi kan träffas hos dig.

Vill ha kontakt med en kvinna som drömmer om en älskare

Är en fräsch, snygg kille på 47 år. Jag vill ha kontakt med en kvinna, gärna gift eller sambo, som kanske drömmer om en älskare att träffa ibland. Jag ser helst att är både en vän och älskarinna. Par kan också svara, där båda önskar sig en älskare och vän. Jag gillar allt när det gäller mjuksex. Men inga konstigheter. Önskar bara seriösa svar med foto och mobilnummer. Svara med förtroende till en som redan längtar efter dig.

Söker mullig och kåt kvinna som vill älska ofta

53-årig man i Kronobergs län, söker efter en mullig och kåt kvinna. Du ska vara mellan 35 och 55 år, ha stora, hängiga bröst och stora lår. Du måste vara helt rakad på fittan. Jag vill och kan älska ofta och länge med dig. Ser helst att du klär dig sexigt, du kan ha en kort kjol på dig, och en tunn trosa för ett långt, sexigt förspel. Även två kvinnor kan svara, jag vill gärna ha ett fast förhållande med er. Jag är en ensamstående kille som saknar sex. Jag svarar på alla svar med foto. Är seriös och trogen till tusen.

Kvinnor och par sökes!

Jag är en kille på 28 år, 176 cm/72 kg, blåögd och ganska hyfsat vältränad. Jag söker efter kvinnor och par som vill ha lite extra spänning med kvinnan i centrum. Jag har aldrig tidigare prövat en trekant eller analsex för den delen, men vill gärna testa, dock inte ett krav. Eftersom min sambo inte delar mina fantasier måste det här ske med full diskretion. Jag söker er från Västerås, Katrineholm, Norrköping och Linköping. Jag har ganska oregelbundna arbetstider och kan i stort träffas när som helst. Gärna fotosvar och mobilnummer, men inte nödvändigt. 100% diskretion ges och krävs.

Söker ett tjejpar som vill ha sex med en kille

Jag är en skön kille på 30 år, som söker efter ett tjejpar som lite då och då vill ha en kille med på ett hörn i sängen. Jag är välutrustad, uthållig, påhittig och kan garanterat göra det skönt och mysigt för er bägge två. Garanterat seriös och helt sjukdoms fri. Jag drömmer om en härlig trekant med mycket kel och kramar. Hoppas ni tjejer vill leka med mig. Hör av er snart! Kram och puss så länge.

Vill ha en kåt, knullintresserad tjej

Finns det någon kåt och knull intresserad tjej, som vill leka med två kukar samtidigt och kanske även är intresserad av att pröva på lite tjejsex. Hör av dig till en man på 39 år, som har kontakt med ett par, som älskar skön sex på flera. Vi tror inte du ångrar dig om du svarar oss. Ta chansen att få uppleva underbara sexstunder tillsammans med oss tre! Eventuellt kan även ett par som vill ha sexvänner svara till oss. Vi är alla kåta och helt friska och 100% seriösa och diskreta.

Man söker kille som gärna får vara oskuld.

Jag söker en oerfaren kille, ser gärna att du är oskuld. Du får gärna vara mycket ung, men det är inget krav. Jag är en gift, 45-årig, normalt byggd man, som vill ha skön sex med dig, anala samlag och mycket kuk sug. Jag finns i Västsverige och kan ordna med hotell eller liknande där vi kan träffas. Om allt känns rätt mellan oss så kan vi även blanda in min fru i lekarna. Diskretion, renlighet och friskhet är ett krav. Svara nu, helst med foto och mobilnummer!

Kåt och glad kvinna sökes av gift kille!

Jag är en 33-årig gift kille, som söker efter en kvinna mellan 30 och 60 år. Jag är fräsch, ståndaktig, ser ganska bra ut och har glimten i ögat. Vill du som jag ha lite kul i sängen, eller varför inte på köksbordet. Du är kanske också gift eller sambo som precis som jag är i behov av lite spänning ibland. Jag bor i mellersta Skåne så lämpligt om du finns i närheten. Hoppas du vågar svara. Detta är mitt första försök med en sexannons. Man lever ju bara en gång så varför inte då göra det med trumpeter och trummor. Svara nu till en gosig kille, som inte bara tänker på att tillfredsställa sig själv utan sätter din njutning först!

Tjej sökes att ha det skönt med

Jag är en 35-årig kåt kille i Gästrikland, som söker efter en kåt och riktigt snygg tjej att ha det skönt med i sängen. Du bör vara mellan 18-30 år, och sugen på sex. Skicka en beskrivning på dig själv och berätta vad du gillar. Foto och mobilnummer ger garanterat svar. Svara nu, min kuk står redo att tränga in i din, kåta, våta fitta!

Transa som älskar att bära päls

Transa på 53 år som älskar att gå omkring i päls söker andra pälsfantaster. Jag är frisk och rakad mellan benen, bor Stockholmstrakten. Tänder även mycket på skinnstövlar och äldre män samt sköna, sexiga underkläder och transfilmer. Din ålder och ditt utseende är helt utan betydelse. Har du en härlig, rakad, mindre kuk är det bra då jag vill bli knullad analt. Hör av er snabbt till mig för sköna stunder med sex i päls! Kramar. Svara gärna med foto, ej krav.

Söker tjej för sköna träffar här

43-årig intern söker en tjej för sköna träffar här på anstalten. Du bör vara mellan 18 och 40 år. Utseendet spelar ingen roll större roll. Själv är jag mörkblond, har blå ögon och en normal kroppsbyggnad. Tränar en hel del styrketräning så jag har lite muskler. Din nationalitet spelar ingen roll för mig. Svara gärna med ett foto.

Hej alla tjejer

Kille på 29 år, 196 cm, 90 kg, blå ögon och rakat hår. Jag sitter inne på anstalt, och jag hoppas att det inte skrämmer bort er, för jag är i själva verket mycket lugn, snäll och seriös. Jag söker en tjej som ibland vill komma hit och besöka mig för sköna stunder med sex i besöksrummet. Din ålder är någonstans 18-50 år. Hudfärgen spelar ingen roll. Vill gärna att du svarar med ett foto, gärna iklädd lite sexiga underkläder. Svarar mig nu genast. Kram på er.

Söker runkkompisar

Jag är en man på snart 50 år som söker efter runkkompisar. Jag har ingen tjej, och är nu trött på ensamheten. Hör av dig så runkar vi ihop tills vi sprutar ner varandra! Jag har bil och kan åka till dig.

Vill du ha sex med en transa?

Du man mellan 50 och 75 år, som gillar att ha sex med en transa. Du får gärna vara passiv och tycka om att bli smekt, avsugen, älskad och knullad av mig. Jag har fina tuttar, tjocka fina lår, en fin stjärt och mycket liten snopp. Jag träffar dig gärna i bilen eller någonstans utomhus, eller om du vill att vi är hos dig under dagtid. Endast Stockholm med omnejd. Renlighet och friskhet är krav.

Invandrarkille!

Jag är en trevlig och charmig kille på 26 år, som nu avtjänar ett fängelsestraff. Jag vill komma i kontakt med en fin tjej för brevväxling och om kemin stämmer mellan oss, även träffar. Din ålder 18-50 år. Ditt utseende spelar mig ingen roll. Jag är helt seriös i mitt sökande. Gärna ett svar med foto.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.