Knullannonser vecka 27

Par eller kåt tjej sökes av en rakad kuk

Par eller kåt tjej sökes av en rakad kuk

Söker en kåt tjej eller ett par som vill träffa en rakad kuk på 19 cm, skriv till mig. 100 % diskretion och renlighet ges och krävs. Svara med telefonnummer och foto. Stockholms län.

Kontakt önskas med tjejer 20 / 45 år

Jag vill ha kontakt med snygga, slanka tjejer mellan 20 och 45 år för skön samvaro i och utanför sängen. Jag föredrar vanlig mjuksex, men är öppen för förslag. Jag gillar att slicka fitta och få min kuk avsugen. 100 % renlighet och diskretion fordras och ges. Fotosvar. Hiv-negativ.

Par söker par som sexvänner

Vi söker sexvänner, i första hand ett par, men även ensamma BS-tjejer är välkomna att svara. Vi är ett fräscht par i 30-års åldern. Vi är bara intresserade av vanlig sex och ingenting direkt kinky. Alla är vi, friska, renliga och givetvis diskreta av oss. Invandrare är ok, själva kommer vi ursprungligen från Danmark.

Vild kvinna söker generösa och erfarna män

28-årig fräsch kvinna i Göteborgsområdet, söker generösa och erfarna män för vilda sexträffar. Jag ställer upp på alla varianter av sex utom S/M och analsex. Jag är väldigt diskret, precis som du. Din ålder bör vara mellan 35-50 år. Utseendet spelar ingen större roll.

Bög vill ha passiva äldre män!

Snygg, 39-årig, aktiv bög söker efter passiva äldre män, upp till 65 år, som vill ha min kuk både i mun och röv. Vi är självklart mycket diskreta båda två. Jag finns på Västkusten.

Undergiven HS söker äldre aktiva män

35-årig undergiven bög i Helsingborg söker äldre, aktiva män som kan ta hand om och knulla min rövfitta samt munknulla mig på ett mycket dominant sätt. 100% Diskretion.

Älskare sökes som kan ersätta min dildo

Kåt, storbystad fitta söker en kåt kuk som kan ersätta min dildo i sängkammaren. Jag bor i Landskrona, är 39 år, 162 cm, 68 kilo, frånskild och inga barn. Ingen toa-sex och eller S/M.

26-årig BS i Sthlm vill knulla hårig HS röv

Jag har en nästan ständigt hård och styv kuk, som jag vill köra in i en hårig HS-röv och sedan pumpa på tills sperman sprutar. Diskretion är givetvis självklart.

Par söker BS par, kille eller tjej

Par i 35-års åldern söker ett annat BS-par, en ensam BS-tjej eller BS-kille för sköna tre- eller fyrkanter. Vi gillar det mesta i sexväg även sånt som S/M och toasex. Det är dock inget önskemål eller krav. Men diskretion är givetvis ett krav. Invandrare är helt okej för oss, vi kommer själva från Holland.

Sexiga underkläder är mitt största intresse

Jag är en gentleman som bor mitt i Sverige och mitt i Jämtland. Är gift men min hustrun är tyvärr sjuklig och inte intresserad av sex. Men jag, jag är ständigt kåt på damer. Är skojfrisk och underhållande, mycket duktig på att prata. Jag skulle vilja fylla din vagina med frisk säd (men använder naturligtvis kondom om du önskar). Jag är endast intresserad av vanligt mjuksex men om du vill ha lite lätt smisk på stjärten eller något sådant så får du det naturligtvis. Men jag uppskattar verkligen om du bär sexiga underkläder. Min tanke är att vi ska träffas regelbundet och ha en sexrelation. Jag har bil så rimliga avstånd är inga hinder. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken.

Undergiven kvinna söker vilda män

Snygg, sexig, tuff, men undergiven kvinna, 27 år, söker vilda män, gärna tatuerade i åldern 30-50 år som kan kuva mig totalt. Helst i eller i närheten av Helsingborg.

Exklusiv kvinna söker erfarna och generösa män

Jag är en exklusiv 28-årig kvinna med D-kupa som söker erfarna och generösa män på max. 60 år. Finns i Stockholm. 100% Diskretion.

Stenhård HS söker undergivna HS/BS

Jag är en äldre, 47 årig, dominant HS, som söker undergivna HS/BS i alla åldrar, män som vill bli fostrade, tvingade, hårt munknullade och fistade. Jag är en ganska erfaren master som finns i Stockholmsområdet. Jag är mycket diskret av mig.

Sexkompis önskas av en kvinna från Filippinerna

29-årig kurvig, erfaren kvinna från Filippinerna, söker nu en erfaren man på 40-60 år, inte överviktig, som kan bli min sköna sexkompis. Är med på i stort sett allt utom S/M och toasex. Bor i Stor-Stockholm.

Mulliga män sökes av slank kvinna

Slank kvinna, 168/52/33, med söta, små bröst, söker kukar som sitter på håriga, mulliga män 40-60 år för njutning. Diskretion i Stor-Sthlm. Träffar gärna invandrare.

Lekfull kvinna!

24-årig eldig kvinna, lekfull, kunnig och ogift, önskar träffa en kraftfull man med hår på bröstet. Gärna skägg, långt hår och tatueringar. Du måste klara av att ta hand om en riktig kvinna i sängen. Jag älskar att klä mig i sexiga underkläder för att behaga dig på alla sätt. 100% Diskretion. Finns i Stor-Stockholm.

Söker två kvinnor i läder och lack!

Jag söker två kvinnor som liksom jag tänder på lack, skinn och läderkläder. Full diskretion utlovas om så önskas. Friskhet och renlighet är självklart. Eventuellt kan det kanske leda till något mer. Du måste  vara i god kondition, smal till smal-mullig. Var som helst i hela Storstockholm.

BS-man sökes av ett par

Vi är ett par i 35 års åldern som söker en BS-man 30-60 år, så att vi alla kan leka med varandra lite huller om buller. Vi som du finns i Stor-Stockholmsområdet. Svara oss nu!

Knullkompis sökes av sexhungrig man

Jag är en 63-årig sexhungrig man som söker en riktigt kvinnlig sexkompis som gillar att knulla. Utseendet är ganska oviktigt. Din ålder kan vara 25-65 år, Diskretion är självklart. Jag finns i Halmstad (Skåne).

21-årig passiv HS söker man

Jag söker kontakt med en man i 50-års åldern och uppåt. Jag tycker mycket om att suga kuk och svälja sperma. Finns i Mellansverige.

Är en man som kan tänka mig våtsex!

Är en kille som söker efter en kvinna mellan 40-65 år. Jag älskar att slicka fitta och är ständigt kåt av mig. Du får gärna vara ganska mullig med stora bröst och helst med rakad. fitta Jag vill knulla dig i både din fitta och din röv. Kan även tänka mig våtsex om du är intresserad av det. Själv bor jag utanför Göteborg. Är 48 år med en grov kuk på 20 cm, helt rakad. Jag är dessutom alltid kåt. Är 195 cm lång och mycket smal. Gillar i stort sett allting inom sex och hoppas du gör detsamma.

BS-par söker BS killar och tjejer

I Stockholm finns vi som är ett bisexuellt par strax över 35 år, som söker bisexuella tjejer samt bisexuella män. Ni bör oavsett kön vara dominanta och vilja sätta på oss både i fitta och röv. Inget toasex eller S/M men förutom det så får ni göra vad ni vill med oss. Diskretion ett absolut måste för oss och er.

Aktiv HS söker villiga gubbrövar

Passiva HS-gubbar se hit! 29-årig aktiv homo man söker villiga gubbrövar för en rejäl kuk-behandling. Jag vill polera dina analväggar länge och väl med min stora, grova kuk. Suger sedan av dig tills du sprutar min hals överfull med sperma. Ser mycket gärna att du är en invandrare med fasta och håriga skinkor. Du bör absolut vara över 45 år. Övervikt är inget hinder utan helt okej för mig! Extra skönt är det om du är rejält hårig över hela kroppen. Svara mig nu med detsamma, jag finns i Södertälje!

Erfaren man sökes av en välformad tjej

Jag är en välformad 36-årig tjej, 168 centimeter lång, som söker en mycket sexuellt erfaren man, 35-60 år, för häftig sex. Stor-Stockholmsområdet är vad som gäller. Diskretion är också självklart.

Aktiv BS sökes av passiv HS

38-årig passiv homo vill känna en hård kuk långt inkörd i röven. Därför söker jag aktiva homosexuella män mellan 30-60 år för spermarika sexfyllda möten. Diskretion är givetvis helt självklart för både dig och mig. Jag är boende på Västkusten. Svara mig nu fort, kuken den väntar på dig!

BS-par söker BS av båda könen

Vi är ett sexigt par där både mannen och kvinnan är kraftigt bisexuella. Vi söker nu likasinnade i vår egen ålder, 30+ för sexlekar över alla gränser! Vi finns i Mellansverige som ni. 100% diskret är ett krav.

Lite kinky tjej letar män för skön sex

Snygg, sexig och lite kinky 29-årig singeltjej söker efter män i alla åldrar för härlig sex. Utseende inte så noga, men du får gärna vara lite mullig. Är med på allt och skulle gärna vilja testa toasex och avancerad S/M. Kom med förslag i ditt svar! Givetvis är vi båda väldigt diskreta av oss. Jag bor i Stor-Stockholm, var finns du?

Bisexuell man sökes av ett par

Vi är ett par, han 39 år, hon 35 år, som söker efter en BS-man så att vi kan ha skön sex tillsammans alla tre. Diskret i Göteborg.

Mullig kvinna letar efter erfarna män

Mullig 38-årig kvinna söker erfarna män i åldern 30-60 år för en gemensam njutning i sängen. Jag finns i Helsingborgsområdet och ser helst att du finns här i Skåne. Diskretion är naturligtvis helt självskrivet.

Kåt Skåneman vill slicka fitta och suga på bröst

Hej, jag är en 54-årig mycket kåt man som tycker om att slicka fitta och suga på en kvinnas bröst. Men jag är öppen för alla andra förslag. Men du tjej/kvinna 45-70 år som vill suga min kuk och bli knullad både fram och bak, hör av dig till mig. Jag finns i Sjöbotrakten (Skåne). Diskretion givetvis ett krav.

Oerfaren tjej på 22-år vill ha sexlärare

Jag är en oerfaren och mycket slank, 171 cm lång, tjej med en trång, rakad fitta som söker en erfaren, gärna lite mullig och hårig sexlärare. Jag vill att du ska lära mig allt, och då menar jag ALLT! Diskret i Stockholm.

Kille vill ha en mullig tjej med stora bröst

Hej, jag är en frisk och kåt kille på 50 år från Halmstad som söker en varm och kramgo kvinna 50-60 år. Jag ser gärna att du är lite mullig med stora bröst och har en hårig bullfitta. Du och jag vi ska ha sköna stunder tillsammans. Svara snarast, snälla du!

Par söker alla bisexuella av båda könen

Vi är ett bisexuellt par i 30-års åldern som söker ett annat BS-par, en BS-tjej eller BS-kille för sköna tre- eller fyrkanter helt utan sexuella gränser. Diskretion ett självklart måste för alla inblandade. Bisexuella invandrare är helt okej för oss. Vi finns i Stor-Stockholmsområdet. Svara nu direkt!

Bisexuella tjejer sökes av tjej!

Jag är en 29-årig tjej som är boende i Göteborgs-området. Jag söker efter en tjej mellan 25 och 30 år, som liksom jag själv är ganska oerfaren när det gäller tjejsex. Vi kan väl träffas över ett glas på någon pub eller något annat lämpligt ställe och prata lite först. 100 % friskhet, renlighet och diskretion ges och krävs. Endast svar från seriösa tjejer önskas. Puss på musen så länge. Svara nu genast till mig!

BS-kille söker mjuksex med par eller kille!

Bisexuell kille söker en kille eller ett par, för skön, intensiv mjuksex. Jag är 28 år/182 cm/79 kg/17×13 kuk. Är naturligtvis också frisk, renlig och diskret. Ni kan vara mellan 20-55 år, gärna smala samt oerfarna eller erfarna. Diskretion är självklart. Gärna kåta bisexuella invandrare. Bor själv i Mälardalen.

Ouppfostrad tjej letar efter ”pappa”

Jag är en 21-årig tjej i Lund som söker efter en ”pappa” som kan uppfostra en nästan helt oerfaren, men villig tjej som har en väldigt hungrig, trång och kåt fitta. Jag vill lära mig att suga kuk, svälja sperma och ta emot den i rumpan. Diskretion självklart.

Kåt kukhungrig tjej vill träffa man

Vill träffa en lite äldre man, 35-50 år, som vill knulla med mig på dagtid när min sambo jobbar. Jag är 100% diskret! Jag ställer upp på nästan allt, men är inte så jätteintresserad av S/M eller toa, men är du så… visst! Mycket gärna en sexig invandrare!

Villig transa letar äldre man!

Jag är en slank, mycket kåt och villig transa på 27 år, som söker en lite äldre män, 40-65 år för sex. Diskret i Stor-Stockholm.

Aktiv HS letar passiva bögrövar

28-årig, storkukad, 23 cm och grov., aktiv HS, söker passiva bögrövar att pumpa fulla med min kuksås. Helst i Mellansverige. Gärna håriga, färgade invandrare med rejäla kukar!

Olydig tjej/kvinna vill träffa äldre man

Jag är en mycket olydig och kurvig 27-årig tjej/kvinna, med ganska stora bröst och en liten rund stjärt, som vill träffa en äldre man, 40-60 år. Du måste vara mycket bestämd för jag är svår att hantera i sängen för en mes. Diskret i Stor-Stockholm.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.