Knullannonser vecka 21

Skånepåg söker en tjej för sex

Killar sökes för inspelning av gay-film

Finns det några killar här som vill vara med och spela in en gay-film. Er ålder ska vara mellan 18-25 år, möjligtvis lite äldre om du ser yngre ut. Skriv några rader om dig själv och bifoga ett par foto. Jag som ska filma er är 29 år och gay. Skicka ett svar till mig omgående om du är intresserad.

Skånepåg söker en tjej för sex

Jag är en 24-årig skånekille som söker en tjej 18-25 år att dela livet med, både i och utanför sängen. Jag är lugn, trevlig och snäll, ser ganska bra ut och gillar sex och allt annat som gör livet glatt. Svara mig med foto.

Kåt 41-årig man vill slicka fitta och suga bröst

Hej! Här finns en kåt och ensam man på 47 år som inte har några barn. Jag tycker mycket om att slicka fitta och suga härliga bröst. Finns du tjej eller kvinna som vill suga min kuk och rida eller runka den tills jag kommer. Kuken är grov och 20 cm och jag 172cm/80kg. Bor lite öster om Göteborg.

Vill nu gärna träffa en tjej eller kvinna för ett sexförhållande. Kar du ta med dig massagestaven så leker vi även lite med den? Ständigt kåt man, så man kan ju undra om det finns någon tjej därute som är lika kåt och ensam som jag. Kanske har du även en väninna som vill träffa mig tillsammans med dig? Kanske vill du eller hon vara min sexslav.

Gränslös sex med härliga män

Här finns en kåt tjej på 26 år, som gillar att klä mig i sexiga underkläder och sedan ha gränslös sex med en härlig man. Diskretion krävs och ges.

Finsk fitta söker generösa och trevliga män

Jag är en 26-årig finska som söker generösa och trevliga män i åldern 35 år för sköna och vilda sexträffar med långa förspel och mycket knull. Är inte intresserad av något kinky som toasex eller S/M. Finns i Stor-Stockholm.

Erfaren och vild rysk tjej söker en kåt man

Jag är en 32-årig mycket erfaren och helvild rysk tjej som varit i Sverige i tre år. Jag är frånskild och söker nu en snäll, men riktigt kåt man så att vi kan ha det riktigt, riktigt skönt i sängen. Finns som du i Stor-Stockholm.

Ung och passiv HS söker aktiva HS eller BS män!

Passiv, 26-årig HS söker aktiva HS eller BS i åldern 25-60 år. Jag älskar att suga eller att ha en kuk i röven. Diskretion givetvis självklart. Finns på Västkusten.

Par söker mjuksex med andra par

Vi är ett par i 30-års åldern, som vill träffa andra par för sköna, sexiga stunder tillsammans. Vi tycker om mjuksex med mycket smek och kel, slick och sug. Vi finns i södra Norrland.

Par söker BS, kille eller tjej

Experimentellt Stockholmspar, han 48 år, hon 49 år, söker en BS-tjej, BS-kille eller ett BS-par i åldern 30-50 år. Vi vill utforska det mesta man kan tänka sig inom sex tillsammans med er!

Sexig man sökes av en kåt kvinna

Jag är en långbent kvinna på 28 år, med sköna, lagom stora silikonbröst och en rund sexig rumpa samt blöt, trång fitta, som söker en sexig manlig vän för sköna träffar när lusten sätter in. Jag gillar allt inom sex utom för avancerade toalekar och hård S/M. Gärna invandrare som pratar svenska. Diskret förstås.

Massor av sex med kåta män

Snygg och kåt 27-årig tjej söker efter kåta män 30-50 år för riktigt kladdiga träffar med massor av sex. Inget S/M-sex. Men annars ställer jag upp det mesta som är härligt och skönt. Diskret i Malmö-trakten.

Oerfaren estniska söker svenska män

Oerfaren 23-årig tjej från Estland söker efter svenska män för sexiga möten. Ställer inte upp på kinky grejor som S/M eller toa. Jag är mycket diskret, precis som du.

Passiv & aktiv HS-man söker HS-män

27-årig HS-man söker andra HS män för sköna sug och knullstunder i Norrköping med omnejd. Jag både ger och tar gärna emot kuk. Sväljer med välbehag din feta sperma och slickar samt tungknullar din, gärna lite håriga röv. Även två HS kompisar kan svara mig för härlig sex på tre.

Avancerat kinky par söker likasinnade

Vi är ett avancerat, ganska kinky par i 40-års åldern som söker likasinnade för gränslös sex utan några begränsningar eller hämningar. Vi finns i norra Stockholm. Ensamma tjejer, killar och par går lika bra. Diskretion utlovas och krävs.

Undergiven slampa vill ha erfarna män

Jag är en sexhungrig 37 årig, undergiven slampa, som vill träffa erfarna män i åldern 40-65 år. Jag är naturligtvis mycket diskret, precis som du. Absolut inte någon toasex, men kan annars tänka mig det mesta.

Diskret tjej vill ha sexvänner

Mörkhårig, långbent, storbröstad, kåt tjej på 25 år, vill i Västsverige ha sexvänner i alla åldrar. Killar, par och bisexuella samt lesbiska tjejer kan svara. Jag är mycket erfaren och väldigt diskret av mig. Precis som även du absolut måste vara. Inte toasex eller stenhård S/M, annars har jag inga direkta hämningar. Svara mig genast!

Latinamerikansk söker erfarna generösa män

Jag är en snygg, sexig, exotisk tjej från Latinamerika som söker erfarna generösa män i åldern 35-55 år. Jag är 29 år och mycket diskret av mig.

Passiv HS som vill knulla min röv!

Mmmmm, hoppas någon av alla er HS/BS män, i alla åldrar som ser den här kontaktannonsen blir intresserade av och får lust av att knulla min lite hängiga, men kåta och villiga röv. Jag är en homosexuell man som hunnit bli 49 år, men jag är fortfarande väldigt sugen på att bli knullad i röven och är dessutom ganska vältränad för mina år. Jag gillar även att suga kuk och svälja sperma samt att slicka din röv. 100% Diskret i Mellansverige.

Analälskande tjej vill bli knullad!

Jag är en analfixerad 29-årig tjej som finns mitt i Västergötland Jag vill ha en dildo, tunga, kuk och sperma i min kåta, trånga, men villiga röv. Jag älskar verkligen att få njuta av mitt rövhål till hundra procent, men du får givetvis även knulla mig i mun och fitta också. Ålder och utseende är helt ointressant, det enda som betyder något är din härliga kuk. Jag ger och kräver full diskretion.

Par vill ha kladdig sex med snuskig BS man

Vi är ett kinky par som söker en snuskig BS man över 45 år för riktigt kladdig sex. Speciellt älskar vi att få och ge varandra golden showers. Men knullar naturligtvis också varandra i alla tillgängliga hål. Vi finns i Stor-Stockholmsområdet vilket vi hoppas du också gör. Diskretion är något självklart.

Äldre män sökes av en kåt tjej!

Jag är en ständigt kåt tjej som vill ha en bekräftelse genom att ha sex med äldre män, du måste minst vara 45 år, men gärna äldre. Jag är med på det mesta när det gäller sex. Finns utanför Stockholm.

Ger och tar emot kukar

29-årig homosexuell man söker andra HS män för sköna sug och knull stunder i Norrköping. Jag både ger och tar gärna emot kuk. Sväljer förstås din feta, härliga sperma och slickar samt tungknullar din härligt, håriga röv. Även två homosexuella kompisar kan svara mig för skönt på tre. Diskretion är självklart viktigt för oss.

Par i Västerås söker allt!

Vi är ett sex intresserat par som söker lite av varje i sängen. Ett par, ett par kompisar, en ensam kille eller tjej. Hon är bisexuell. Vi är 32 och 28 år, humoristiska, uthålliga och kåta av oss till tusen. Vi är intresserade av riktigt ohämmad sex med betoning på tjej och analsex. Diskretion är en hederssak.

Kinky passiv HS vill träffa dominant man!

Jag är en kinky, ganska så passiv homosexuell man på 35 år som bor i Stor Stockholmsområdet. Jag skulle vilja träffa dominanta HS män 50+ och uppåt som kan tänka sig att förnedra mig på alla tänkbara sätt. Även ett HS par som vill ha en slav är av intresse.

Kåt tjej i Sundbyberg söker kåta män!

Jag är en 28-årig, ständigt kåt, frånskild tjej utan barn, som söker efter kåta män 25-60 år. Jag gillar att bära lack och läder och ställer upp på i princip allt utom våld och toasex. Jag finns i Sundbyberg.

Ung tjej vill ha sex med äldre män!

23-årig slank, snygg kvinna i Stockholm söker efter äldre män 40-60 år som kan ge mig vad jag behöver av stenhård sex i överflöd. Jag är en tjej som nästan alltid är kåt, går omkring med kåt blöta trosor och leker ofta med mig själv. Jag är pigg på att testa det mesta i sexväg, förutom toalettsex som jag inte alls förstår mig på.

Söker kille eller par för intensiv killsex!

BS-kille söker efter en kille eller ett öppet par, för skön, intensiv mjuksex. Jag är 27år/179cm/78kg/16cm. Ni kan i er tur vara 20-55 år, gärna ganska smala samt helt oerfarna eller mycket erfarna. Vill gärna komma i kontakt med sköna, kåta, bisexuella invandrarmän. Jag finns själv i Mellansverige. Jag är både passiv och aktiv beroende på känslan för dagen! Diskretion krävs naturligtvis.

Äldre gubbar sökes av skön kvinna!

Är en sexig och kåt, mullig och skön kvinna på 33 år som är mycket undergiven, jag söker äldre kåta gubbar, minst 40 år men gärna uppåt 60 år för riktigt kladdig snusksex i alla mina hål. Du får gärna vara ganska mullig och mycket hårig, ser även gärna att du är skäggig. Vi är mycket diskreta båda två.

Homosexuell i Södermanland söker HS man!

Snygg man på 42 år, med en kåt, men mycket liten kuk, söker efter HS-män, 30-60 år för skön sex. 100% Diskretion. Jag finns i Södermanland och ser gärna att du finns här för enkla och snabba träffar. Jag är både passiv och aktiv beroende av situationen. Invandrare är helt enkelt att föredra även om det inte är ett krav.

BS-par söker BS-man för sex med oss båda

Vi är ett bisexuellt par i 40-års åldern söm söker en kåt, erfaren man, 30-60 år som både vill slicka fitta och gärna ta emot en kuk. Malmö och häromkring.

Passiva HS män sökes av en tuff man

Är en tuff, aktiv homosexuell man på 47 som söker passiva, gärna lite yngre bögar som villigt tar emot min kuk och min flödande sperma. Bor själv i Örebro, men kan tänka mig att resa en bit för den rätte. Diskretion är naturligtvis helt självklart. Kuksugna invandrare är en fördel! Svara mig direkt!

Feminin, fjollig HS som vill ha kuk sökes

31-årig bisexuell man, söker en yngre, smal, fjollig homosexuell kille, 20-40 år, som vill ha min hårda kuk i alla sina kåta, villiga hål. Diskretion är för oss givetvis ett absolut måste. Jag bor i Mälardalen och hoppas du gör detsamma. Svara nu till mig omgående med foto och mobilnummer!

Transknullare sökes av en blyg HS transa

29-årig blyg HS som älskar att gå klädd i kvinnokläder och allra helst då i strumpbyxor och stringtrosor. Behöver nu en kåt transknullare. Jag älskar att suga kuk och bli ordentligt genomknullad. Jag finns i närheten av Uppsala. Absolut diskretion är givetvis helt självklart för oss båda.

Mogen kvinna söker riktig man

Överviktig 46-årig kvinna söker en riktig man som kan ta hand om mig och mina nästan omättliga sexbehov. Du bör vara 35-60 år, ditt utseende är ganska så oviktigt. Jag finns i Mellansverige. Diskretion är jätteviktigt.

Vrålkåt finska!

Jag är en 28-årig vrålkåt, finsk tjej som söker efter riktigt kåta män i alla åldrar. Jag bor i Södertälje och ställer upp på det mesta utom sånt som toa. Givetvis är jag mycket diskret.

Knullsugen kvinna söker män för erotik

37-årig skild kvinna, barnlös, med ständigt rakad och savande fitta, söker män för erotik. Jag är redo att ställa upp på det mesta. Inget S/M eller toa. Jag bor lite utanför Göteborg.

Rejäl och aktiv HS vill träffa HS/BS män för sex

Här finns en rejäl och aktiv HS man, som vill träffa andra HS/BS män för riktigt skön sex. Även ett par som söker BS-man kan svar. Jag är 37 år och bor i Malmötrakten.

Aktiv äldre HS söker sexiga HS/BS män

Jag är en aktiv 56-årig HS ”gubbe” som söker efter sex med andra HS/BS män i alla åldrar. Helst i Stor-Stockholmsområdet där jag finns. Jag gillar även sex med riktigt undergivna transor. Diskretion är naturligtvis självskriven.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.