Knullannonser vecka 19

Härliga stunder med slick, sug och knull

Oerfaren tjej på 21 år söker tjej

Jag söker efter en bisexuell tjej i stockholmstrakten för sköna stunder i sängen. Din ålder har ingen större betydelse. Eventuellt får kanske min kille vara med oss. Nakenfoto ger svar.

Härliga stunder med slick, sug och knull

Jag kan ge dig enormt sköna stunder med slick, sug och knull. Du får gärna ha stora bröst men inte något krav. Jag har en omskuren kuk på 22 cm som väntar er. Alla tjejer är välkomna med svar. Gärna foto och telefonnummer. Jag bor i Göteborg och väntar ivrigt på era svar.

Jag söker bondage intresserade kvinnor

Bondage intresserade kvinnor efterlyses av en storkukad kille i Stockholms län. Har du en rejält hårig fitta och stora bröst är det ett stort plus. Svara utförligt om dig själv och dina sexuella fantasier.

Kille söker gruppsex och sexglada gäng

Gruppsex i Göteborg är något jag skulle vilja vara med om. Jag är en kille på 24 år, lång, mörk, solbränd. Snygg? Ja, skulle tro ni tycker det. Nu söker jag sexglada gäng, så finns ni så hör av er till mig. Jag svarar er direkt utan tvekan. Rent, friskt och vårdat, tack.

Privat kameraman söker heterosexuella par

Jag vänder mig till ärliga, trevliga och heterosexuella par. Er ålder och utseende är mindre viktigt, det viktiga för mig är att ni vill ha en privat kameraman när ni har sex. Min man har hjälpt många andra par tidigare med mycket bra resultat. Vi har även egna fotografier och filmer när vi har det skönt tillsammans. Eftersom vi har barn sköts det här under förnuftiga och diskreta former. Vi har inte tid med något strul, livet springer förbi. Ni bör finnas i eller i närheten av Göteborg. Filmlystna par, hör av er!

Jag säljer mina fittdoftande trosor

Jag är en kåt tjej på 40 år. Jag säljer mina underbara trosor med härlig fittdoft. Sänder du 100: – så får du trosor och mer info om mig.

Trosor med fittdoft och/eller kiss

Vill du köpa mina välanvända trosor för 100: – + dubbelt porto. Om du vill kan jag kissa i dom också. Jag gillar telefonsex. Skriv och berätta vad du vill ha. Helt seriöst.

Passiv BS söker HS/BS i alla åldrar för sköna sexmöten

Man på 44 år, med extremt liten kuk (11 cm), söker HS/BS i alla åldrar för sköna sexmöten. Är mycket passiv så du bör vara aktiv. Mycket diskret av mig vilket du också bör vara. Finns i Gbg.

Par söker BS-man för gemensam njutning

Par lite över 30 år, söker en extra bisexuell man för att ge oss alla njutning. Vi som du finns i Mälardalen. Diskretion är givetvis självklart.

Erfaren tjej på 28 år söker två killar

Jag är en väldigt snygg och mycket erfaren tjej som söker två killar som vill knulla mig samtidigt i en dubbelmacka. Jag älskar dessutom att ha en kuk i fittan eller min röv samtidigt som jag suger en annan hård kuk tills den sprutar i min mun. Jag är med på allt som har med mjuksex att göra. Dock ingenting kinky som toasex eller S/M. Hoppas ni finns i eller i närheten av Linköping.

Undergiven HS söker äldre dominanta män

Jag är en 36-årig, mycket undergiven HS kille som söker äldre, dominanta män, 40-55 år, som jag kan serva helt enligt era kåta önskningar. Jag finns i Helsingborg. Diskretion ett absolut måste från båda parter.

Singelman i Skåne

Jag söker ett par. Jag är en kåt masochist, på 45 år, 182 cm/85 kg, som med ljus och lykta nu söker efter ett omtänksamt och mysigt par, 40-70 år som liksom jag tycker att ensamheten är ganska tråkig. Var finns ni? Vill ni också ha en trekant nu?

Jag älskar att klä mig i nylonstrumpor och söker äldre man

Jag är en 45-årig kille i Skaraborg. Jag älskar att klä upp mig i nylonstrumpor, pumps, trosor och kort kjol. Jag letar efter en äldre man på 65-80 år, som vet hur man smeker nylonstrumpklädda ben länge och väl tills kuken reser sig i full prakt. Jag är ganska oerfaren, men vill pröva på att suga en skön kuk. Dock inget analt första gången. Vi kan träffas hemma hos mig ifall du vill. Svara genast så väntar ett par läckra nylonstrumpklädda ben på dig och din kuk.

Intern söker tjejer

Jag söker tjejer i åldrarna 18-40 år. Jag sitter tyvärr inne för tillfället. Men låt absolut inte det hindra dig. Ni är välkomna att leva ut era fantasier bakom galler med mig. Svara gärna med ett foto. Skynda dig att svara nu, du kommer inte att ångra dig.

Man vet aldrig, eller hur?

40-årig långtidsdömd som man önskar kontakt med och få träffa en kul, söt, sexig, het och levnadsglad kvinna. Finns du här som vill hjälpa en man utan ölmage eller missbruksproblem till ett vanligt, hederligt liv. Viljan finns, men jag har haft en hel del otur i mitt liv. Jag är 186 cm lång, väger 82 kg, jag svarar alla kvinnor med långa svar. Skicka gärna ett foto. Jag ser förresten yngre ut än mina 40 år.

Vill du tjej bli skönt omhändertagen?

Tjejer mellan 18 och 50 år, sökes för kontakt och diskreta träffar hemma hos mig. Jag är 43 år, erfaren, fräsch och snäll, 186 cm lång, 95 kg, rakad, och har blågröna ögon. Jag sitter för närvarande inne, hoppas det inte är några problem. Jag är mycket serös och hoppas nu på många svar från dig som vill bli skönt omhändertagen, slickad, smekt och ordentligt knullad. Gärna fotosvar, men inget krav. Puss och kram.

Söker en fördomsfri kvinna

Jag önskar få kontakt med en kramgo och fördomsfri kvinna, 45-75 år. Mina intressen är ganska allmänna. Jag är bilburen och kan komma till dig. Välkommen med svar. Finns i Västergötland.

Kåt man söker kåta kvinnor och par

Kåt man på 57 år, söker kåta kvinnor och par mellan 18 och 70 år, gärna lite mulliga och mycket kåta. Jag söker naturister av bägge könen. Jag är 185 cm lång, har blå ögon, en normal kropp med en stor, rakad kuk. Jag älskar att få slicka en go fitta och att knulla. Svar önskas från hela landet.

Jag söker trevliga tjejer

Jag ärr en äldre svensk kille, på 46 år. 190 cm/92 kg. Jag är trevlig och snäll, söker nu efter trevliga tjejer i åldern 25-50 år i Skåne för sköna stunder tillsammans. Renlighet, friskhet och diskretion till 100% både ges och krävs. Ni ska vara trevliga, glada och roliga att umgås med. Svara gärna med foto, adress och mobilnummer. Puss och kram.

Sexpartners sökes till en hämningslös bisexuell tjej!

Jag är en vrålkåt, erfaren, helt hämningslös bisexuell tjej på 28 år som söker sexpartners av alla de sorter och slag. Jag söker, bisexuella tjejer, bisexuella tjejpar, par som vill vara flera i sängen, kåta killar av alla sorter, bisexuella killpar, ja, kort sagt alla vrålkåta, sexiga människor som finns här. Jag bor i Stor-Stockholmsområdet och är givetvis, precis som du/ni, 100% diskret.

Par söker bisexuellt par!

Vi är ett gift bisexuellt par på 50+. Vi bor i Mellansverige och vi söker där ett annat bisexuellt par i åldern 30-60 år, för härliga sexträffar på fyra. Vi gillar sex i alla former, gärna lite med lite kinky inslag, men inte toasex med bajs. Kvinnan är bisexuell precis som mannen är, därför måste ni också vara bisexuella så att vi kan njuta av varandra i alla möjliga olika gränsöverskridande varianter. Absolut diskretion är för oss alla helt självklart!

Undergiven trans letar ung feminin trans

Man (transa) på 50 år från södra dalarna, bor på landet. Söker efter en ung feminin trans för ömsesidig njutning, Och eventuellt ett fast förhållande om vi trivs med varandra. Vill du bli min kvinna så blir jag din?

Tjock kvinna söker män i alla åldrar för sex!

Jag är en mullig, nej kanske snarare tjock, 44 årig kvinna som söker efter män i alla åldrar som vill ha sex med mig. Jag är intresserad av och gillar det mesta inom sex, förutom riktigt hård sado-masochism och toasex med bajs (lite kiss är helt ok). Jag finns i Stor- Stockholmsområdet och är givetvis, precis som du, väldigt diskret av mig. Frisk och renlig är självklart.

Snuskiga tjejer som vill onanera för mig sökes!

Snuskigt, riktigt unga tjejer som vill dra ner trosorna till fötterna och sen onanera framför mig, eller kanske onanera i ett par strumpbyxor, eller sittande över mitt ansikte.

Skamliga förslag önskas av kåt tjej!

Jag är en kurvig, häftigt skön 26 årig tjej, som bara älskar sex. Svara mig och kom med ”skamliga” förslag. Inte toasex, men allt annat är ok med mig. Finns i Linköping. Diskretion önskas och ges.

Bär du högklackat och strumpbyxor får du göra vad du vill med mig

Högklackat, strumpbyxor och korta kjolar tycker jag är snyggt, sexigt och upphetsande. Har du det så får du göra precis vad du vill med mig. Runka, suga, pissa eller skita på mig, ni bestämmer helt och hållet vad ni vill göra. Hoppas på att få svar från tjejer mellan 18 och 25 år själv är jag en man på 51 år som är helt normal. Snäll och trevlig.

Kvinna vill bli dominerad av en kille, tjej eller ett par!          ’

Kvinna på 32 är, söker par, tjej eller kille. Jag är mycket undergiven och bisexuell söker därför här och nu efter dominanta par eller en ensam dominant kille eller tjej. Även dominanta, stor- och grov kukade tuffa kompisar kan svara mig.

Par söker bisexuell kille eller tjej!

Vi är boende i Mellansverige, men kan resa till dig/er. Vi är lite över de 30. Invandrare helt okej för oss!

Par söker bisexuella killa och tjejer för gruppsex!

Vi är ett par strax över 40 års strecket som är bisexuella och ganska så erfarna när det gäller gruppsex. Nu söker vi bisexuella killar och tjejer för sex helt utan gränser. Vi finns i Mälardalen. Diskretion är givetvis helt självklart för alla inblandade!

Sexslavar se hit, dominatris söker sexslavar

Mycket erfaren 52 årig dominatris söker nu efter slavar för en sträng, fysisk fostran där slavarna stenhårt tuktas i min privata, underjordiska, ljudisolerade fängelsehåla. Tar även gärna emot helt oerfarna som vill bli tuktade för första gången. Jag finns i Mellansverige.

Singeltjej söker äldre och erfarna män

Jag är en 26 årig singeltjej i Mellansverige som söker efter äldre och erfarna män i åldern 40 till 65 år, gärna vältränade och mycket håriga (OBS Inget krav).

Passiv homo söker aktiva homo!                      .

Snygg och slank 29 årig passiv homo i Stockholm söker alla kåta aktiva homosexuella män, som vill slicka och knulla mitt kåta arsel medan jag runkar min egen kuk. Jag tar emot allt jag får av er. Gärna två kompisar för skönt triosnusk med tre kukar.

Knulla mig trött du erfarne man!

34 årig smal kvinna med rakad fitta, små bröst och liten fast röv, väntar på en erfaren man, 35 till 55 år, som kan knulla mig ordentligt trött under långa sköna sexmöten. Jag gillar även analsex och att suga din kuk tills du sprutar i min mun. Jag är 100% diskret av mig och finns i Mellansverige.

Söker bögar för sköna knullstunder

29 årig homosexuell man söker bögar för sköna knullstunder. Tar gärna din kuk i min rövfitta, låter dig sedan känna min analmuskel klämma hårt runt din styva kuk. Suger kuk och sväljer din sperma. Din ålder är ganska oviktig för mig, även ditt utseende om du inte är allt för överviktig. Invandrare är också givetvis välkomna att svara mig. Diskretion både ges och krävs!

Undergiven homo söker en homo som vill plåga mig

Jag är en 42 årig homosexuell man strax utanför Stockholm som söker en äldre homo som vill plåga min kåta och spermafyllda långa kuk i sköna sadomasochistiska sessioner. Vill sedan bli knullad hårt i röven av dig. Diskretion är givet!

Erfarna homo sökes som kan suga och knulla mig hårt

Jag är en 26 årig homosexuell kille i Mellansverige som söker efter äldre och erfarna homo män i ålder 40 till 65 år, gärna vältränade och mycket håriga (OBS! Inget krav) som jag kan få suga av och som vill knulla mig hårt i analen. 100% Diskretion.

Par söker i Norra Skåne kinky tjejer och par

Vi söker både efter tjejer och par. Vi söker efter alla er som gillar det mesta inom sex och som är öppna för att pröva på lite mer kinky sex. Vi är båda strax över 50 år, seriösa och mycket stabila. Vi finns i Mellansverige. 100% Diskretion.

Tjock homo som suger och sväljer och vill knullas!

Jag är en homosexuell man på 44 år, som söker efter en äldre, tjock, gärna hårig och passiv homo i åldern 45 till 60 år som suger och sväljer samt vill knullas hårt i röven. Jag håller till i Göteborgs-området. 100% Diskretion är självskrivet.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *