Knullannonser vecka 18

Finns det något bisexuellt par här

Finns det något bisexuellt par här

Finns det något bisexuellt par som vill uppfylla en 20-årig killes högsta önskan, att få knulla med båda könen? Jag vill knulla er båda! Jag gillar allt i sexväg, även lite mer perverst. Träffar gärna ett par i 40-50 års åldern, men alla får svar oavsett ålder. Foto och nummer ger snabbt svar.

En kåt och pervers slyna sökes

Jag är en snygg, blond kille på 28 år. Du är en tjej som gillar att slicka röv, svälja sperma och bli knullad i båda hålen. Men du gillar även kisslekar och spanking. Rakad fitta och ett nakenfoto garanterar svar. Helsingborg med omnejd. Jag längtar efter dig.

Vill du se på mig när jag onanerar eller knullar?

Jag är en ung, mycket sexfixerad tjej som tänder enormt på att visa upp mig för män. Jag har bland annat spelat in några egna filmer som du kanske vill se? Bland annat filmer där jag onanerar och blir knullad i alla mina hål, och en del med lite mer kinky sex. Eller vill du kanske köpa mina våta fittdoftande trosor? Skriv i så fall till mig. För 150: – så skickar jag ett par trosor snarast.

Man i Mellansverige söker kvinna för härlig sex

Jag söker en vindomsusad, lockande och riktigt grann kvinna. En kvinna som smakar av vår och blött starrgräs. En kvinna som i takt med att jag låter handen glida upp längs hennes lår, flyttar foten en aning för att vidga skrevet lite mer. En kvinna som är drypande av fukt och med det härliga suget mellan benen. Jag önskar främst mailsex, men kanske mycket mer om lusten är gemensam och tilliten mellan oss stor. Jag är öppen för all slags lekfull och härlig sex; för sexiga fantasier, för drömmar och långa sexiga mail där 100 % diskretion utlovas.

Väldigt kåt tjej som älskar sperma söker kille

Jag älskar att få sperma i mig, på mig, överallt, jag älskar smaken av sperma. Jag älskar att ligga på magen medan någon storkukad man knullar mig i min trånga röv, först lite lugnt, sedan hårt tills han sprutar sin sperma över min rumpa. Sedan låter han kuken glida fram och tillbaks i min stjärtskåra och smörjer in den med sperma. Skynda dig att skriva så får du min adress. Skickar du mig 200: – så får du ett par blöta trosor och mycket mer info.

Mjuksex med ett annat par!

Vi är ett par i 50-års åldern, smäckra i kroppen, sexiga, välvårdade, vältränade, lättsamma och trevliga. Vi söker ett annat par i 40-50-års åldern för härliga sexlekar på fyra. Vi är nybörjare inom parsex men skulle vilja testa att ha sex i samma säng och om det stämmer mellan oss kanske även partnerbyte. Dock inget BS. Vi gillar mjuk sex, med långa förspel med mycket slick och sug. Men är inte intresserade av något kinkysex. Renlighet och friskhet är en självklarhet, samt 100% diskretion. Vi finns i Västsverige (Göteborg) och hoppas ni finns i närheten.

Hård kuk som kan ersätta min massagestav sökes

Jag vill byta ut min massagestav mot en riktigt hård kuk. Jag är 26 år och bor i Stor-Stockholmsområdet. Diskretion är en självklart för både dig och mig.

Vill bli avsugen av en bög!

Kom och sug min grova stenhårda balle här i Jönköping tills jag sprutar min tjock kladdiga kuksås (se bild) över dig. Bögar i alla åldrar och av all nationaliteter är välkomna att svara. Jag är själv 25 år, snygg och trevlig. Diskretion krävs och ges.

Kinky singeltjej söker män som kan ta hand om mig

Jag är en mullig, 33-årig, lite kinky singeltjej, boende strax utanför Borås som söker västsvenska män som kan ta hand om min brinnande sexlust. Jag ställer upp på nästan allt. Även lite lättare S/M. Jag ger och tar gärna golden showers!!!

Kåt företagare söker tjej eller kvinna

48-årig företagare i Lund söker en tjej eller kvinna, 20-50 år, för givande sexmöten. Älskar sexiga underkläder och rollspel. Spelar ingen roll om du är ogift, gift, svensk eller invandrare. Gärna träffar dagtid. Hela Skåne är intressant. Svarar alla som finns här i närheten och verkar intressanta.

Kåt kille söker kåta tjejer för sköna stunder

Jag är en kåt kille på 38 år, som söker kåta tjejer, 30-50 år, i hela landet för sköna, sexiga stunder tillsammans. Utseendet har ingen större betydelse bara du är kåt och ordentligt våt. Skicka gärna med ett foto, men inget tvång. Hoppas på svar från dig. Puss och kram så länge.

Par söker en seriös, äldre gentleman

Vi är ett par som söker efter en seriös, äldre gentleman i Skaraborg för sköna, härliga trekanter hemma hos oss. Även ett par som är intresserade av partnerbyte på spännande platser. Vill gärna ha fotosvar och telefonnummer.

Utländsk kille söker tjejer

Jag är en utländsk kille på 36 år som söker tjejer 18-45 år. Jag vill ha lite spänning i mitt liv och därför vill jag på detta sätt träffa likasinnade tjejer. Jag gillar att ha mycket sex, och jag älskar långa förspel och tjejer i sexiga underkläder. Jag hoppas att det snart är du och jag som träffas och knullar hårt.

Jag är serös, renlig, frisk och diskret det måste ni också vara. Jag är sambo, men vi har inte direkt så bra sex då hon är alldeles för mesig i sängen. Gärna fotosvar och mobilnummer. Skicka ett svar med foto och skriv ner dina sexfantasier och lite om dig själv. Hör av dig snabbt så kan vi träffas och ha det skönt tillsammans. Jag längtar att få ta på din blöta fitta innan jag slickar dig till orgasm. Jag ger dig allt du önskar i sängen.

Söker ärlig sex med en rar kvinna

Du snälla, rara kvinna i åldern 18-40 år. Du är precis som jag, seriös, frisk och vän med tvål och vatten. Jag är en kille på 41 år som söker just dig för ärlig sex. Endast vanlig mjuksex med mycket slick och sug. Även kåta par kan svara där kvinnan är i centrum för oss. Fotosvar och mobilnummer vore kul, men är inget tvång. Puss och kram så länge. Vi finns båda i Mellansverige.

Vill suga och bli avsugen

Jag är en 51-årig bisexuell man som söker en BS/HS kille för sex. Jag vill suga kuk och bli avsugen, sen vill jag knulla dig hårt och skönt i röven. Jag kräver friskhet, renlighet och diskretion. Jag är bisexuell och vill ha lite killsex ibland då och då. Hur du ser ut spelar egentligen ingen större roll, själv ser jag väl annars ut som folk gör mest.

Slavkille söker herre som ger mig order

Slavkille på 51 år, söker efter en herre som gärna klär sig i kostym med en vit skjorta, slips, hängslen, svarta spetsiga skor, och en vit näsduk i bröstfickan. Du står sen bredbent framför mig och ger mig dina order. Diskretion, renlighet och friskhet är krav från min sida. Svar önskas från hela Västsverige.

Jag är killen du letat efter hela livet!

Jag är en snygg och sexig kille. 189 cm lång, väger 79 kg och har mörkbrunt hår. Jag är diskret, frisk samt vän av tvål och vatten. Var finns du mörka, härliga tjej som vill ha ett sexförhållande med en 35-årig kille, som är snäll och trevlig. Jag slickar, knullar och fyller hela din härliga kropp med min varma sperma. Vi börjar med att skicka meddelanden med foto och om sen tycke uppstår ses vi så klart sen för härliga sexträffar. Alla får tjejer som skickar foto får svar. Gärna ett mobilnummer också. Ser helst att ni finns i Stockholmsområdet.

Letar efter en fräsch tjej som älskar sex och knulla

Hej! Jag är en 37-årig kille som älskar sex och att knulla länge. Jag letar efter en frisk och fräsch tjej, 20-35 år, som, också tycker om detsamma som jag. Jag är 188 cm lång, har bruna ögon och mörkbrunt hår, ser ganska så bra ut, är snäll och mycket trevlig. Hoppas du hör av dig till mig med ett svar. Jag längtar redan efter att få ha din sexiga kropp i min säng. Pussar och kramar.

Kille från Balkan söker tjejer

Kille från Balkan söker efter dig tjej mellan 18 och 35 år. Du ska helst vara smal och söt. Jag är 186 cm lång, väger 83 kg, har svart hår och blågrå ögon. Jag sitter tyvärr just nu i fängelse, men svara ändå så kan vi ha sköna stunder i besöksrummet bara du och jag. Sen när jag kommer ut kan vi träffas hos dig. Gärna svar med foto. En stor fördel om du är från Småland. Puss och kram.

Söker mogen kvinna med en stor sexdrift

32-årig svensk man, välbyggd och rejält välutrustad mellan benen söker en mogen kvinna med stor sexdrift. Du får gärna dessutom ha något speciellt såsom stora, fasta bröst, en riktigt välformad, sexig rumpa, en trång, härlig bullfitta eller något annat som gör dig speciellt intressant. Vi börjar med att skicka lite meddelanden till varandra och om du lyckas fånga mitt intresse med intressanta meddelanden och sexiga foto, så kanske vi sen kan träffas i besöksrummet. Jag sitter för närvarande intagen i fängelse i Södra Sverige. Du måste vara frisk och vän av tvål och vatten. Svar med foto har förtur, men det är inget absolut krav.

Kinky kvinna vill ha män för regelbundna sexträffar

Jag är en 28 årig riktigt kinky kvinna som önskar komma i kontakt med män i olika åldrar, gärna välutrustade. Jag kan också tänka mig kåta två kompisar som vill ha regelbundna sexträffar med mig. Jag bor själv i Södermanland.

Ryska söker en generös och erfaren svensk man

Jag är en 29 årig ryska, som talar och skriver bra svenska. Nu försöker jag hitta en generös och erfaren svensk man i åldern 40 till 55 år för en skön sex och gemenskap. Jag bor i Stor- Stockholmsområdet och vill att du finns här. 100% Diskretion är självklart.

33 årig vulgo transa söker en äldre kinky man

Jag är en 33 årig, ganska passiv, homosexuell kille som bland annat älskar att agera som transa lite då och då. Jag söker nu efter en äldre kinky, homo man som utnyttjar mig i alla mina hål i herre/transbslavlekar. 100% diskret i Västerås.

Kåt kvinna vill både dominera och domineras

Kurvig och kåt kvinna på 38 år, söker efter virila äldre män 40 till 60 år för fantasifyllda sexmöten där bara vår fantasi sätter gränserna för vad vår gemensamma kåthet kan hitta på. Jag är inte så sexuellt erfaren men skulle vilja lära mig mycket mer. Jag vill både dominera och domineras. Jag finns i Västergötland.

Bisexuell kille sökes av ett par som vill ha en extra kille

Vi är ett par strax över de 30 som söker efter en extra kille för bisexuell sex mellan männen medan kvinnan tittar på och leker med sig själv. Efter det så blir det sex med kvinnan i centrum. Du måste vara bisexuell så att vi kan ha totalt gränslös sex med varandra allihopa. 100% diskretion i Stor-Stockholms området.

Kinky bisexuellt par söker en extra man

Vi är ett par där kvinnan i paret är fetischist, hon blir väldigt kåt av att bära sexiga underkläder. Vi söker nu efter en extra man till våra knullorgier. Helst vill vi ha en riktigt, riktigt vulgär man som är erfaren på det här området. 100% diskret i Stor-Stockholms området.

Man vill bli smekt i nylonstrumpor av annan man

Jag är en 43 årig man i Skaraborg. Jag älskar att få klä upp mig i nylonstrumpor, pumps, trosor och kjol. Jag söker efter en äldre erfaren man 65 till 80 år, som åtrår och verkligen vet hur man smeker nylonstrumpklädda ben länge och väl tills vi båda darrar av kåthet. Jag är ganska oerfaren på killsex men vill gärna lära mig mer. Svara nu genast så väntar ett par läckra nylonstrumpklädda ben på dig här.

Hemmatrans söker storkukade äldre män som vill få kuken avsugen

Hemmatrans på 34 år, i höga klackar och sexiga underkläder, söker storkukade äldre män som drömmer om att få kuken ordentligt avsugen av en skön och kåt transa, som inte kan få nog av att suga stora kukar. Jag vill stå på mina knä framför dig när du tar fram kuken ur gylfen och säger åt mig att slicka och suga dig tills det går för dig. N

är du kommer så drar du ut kuken och sprutar ner mig med sperma i hela ansiktet. Givetvis är jag hårt sminkad när vi träffas med röda läppar, klädd i högklackade lacksandaletter, svarta nylonstrumpor med söm, raffset och en kort kjol som knappt döljer min bakfitta. Sänd mig nu ett upp kåtande svar om vad som väntar mig samt vilken tid och plats i norra Skåne vi kan träffas.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *