Knullannonser vecka 14

Gruppsexklubb söker nya tjejer och par

Gruppsexklubb söker nya tjejer och par

På det här sättet vill vi nu utöka vårt fräscha gäng med ett antal snygga och fördomsfria par eller tjejer. Vi träffas regelbundet och har sköna gruppsexpartyn. Skriv lite om er själva och bifoga helst ett par foto. Vi svarar alla som verkar intressanta.

Kåt tjej, 22 år, vill träffa erfaren tjej för sex

Jag vill träffa en annan tjej för sköna stunder i sängen. Ser helst att du är lite mer erfaren, för jag är själv helt oerfaren på det här området. Min kille vill också gärna vara med oss i sängen om det passar dig. Skicka ditt telefonnummer för snabbare svar. Renlighet både krävs och ges. Helst i Hallands län.

Vill du knulla mig så får du

Jag är en tjej på 30 år, het och villig i dina händer. Jag vill komma till dig för en stormig natt där vi båda ger allt vi har för sex. Jag är helt galen i dina händer, det kan jag lova dig. Du får gärna knulla alla mina tre hål hårt och djupt och sen fylla dem med din heta sperma. Jag har alltid högklackat och bär sexiga underkläder. Vill du se allt det som döljs på fotot? Jag kommer till dig när du önskar, din Julia.

Mjuk kvinna söker en man för sex

Jag är en mycket mjuk kvinna som söker en riktig man för sex och kanske även en framtid tillsammans. Vill du så kan jag komma till dig på försök, kanske en helg, eller så länge du vill att jag ska stanna. Jag är villig att prova allt du önskar inom sex och allt du har drömt om att få uppleva i sexväg. Foto och min adress om du sänder foto i ditt svar. Heta kyssar, din egen lilla älskling.

Trans söker trans för sexrelation

En ständigt kåt och läcker transa söker efter en annan transa för sexrelation. Jag har stor garderob välfylld med kläder, skor och peruker. Nu vill jag träffa någon likasinnad, jag är 100 % frisk vilket du också måste vara, med rätt transa kan jag vara riktigt undergiven om du så önskar. Jag har ingen hårväxt, varken på benen eller i grenen. Jag filmar och fotograferar dig om du vill. Önskar främst svar från Stockholmsområdet.

Sexleksak i Sthlm slickar och suger din kuk!

Generösa män och färgade killar, sökes av yngre homo-kille. Jag vill vara din privata, lilla sexleksak som slickar och suger din kuk för att sedan få känna den tränga in i mitt hål. Jag är 27 år, undergiven, slank, snygg och charmig. Du måste vara en man som är äldre än 40 år.

Sköna sexmöten med killar eller män!

Jag är en tjej på 27 år 168/58. Jag söker killar eller män för mysiga, sköna sexträffar, både i som utanför sängen. Jag är snäll, och ganska blyg. Även invandrare är välkomna att svara. Ni bör vara i åldern 30-55 år.

Billig kåt slampa vill ha kuk i fittan!

Jag är en riktigt sexig, billig, kåt slampa som älskar att knulla. Är en extremt smal tjej med små bröst och liten rumpa. Jag vill ha din kuk i min våta, trånga fitta, hårt, nu. Det spelar ingen roll var du bor, jag är resande och kan besöka dig.

Par söker BS tjej eller kille!

Vi är ett stabilt och erfaret par, hon 42 år, han 44 år. Vi söker en BS-tjej, eller en BS-kille för skön sex tillsammans över alla gränser. Dock inte S/M eller toavarianter. Vi bor ganska nära Göteborg, men kan tänka oss att resa en bit. Gärna sexiga invandrare. Vi är givetvis alla 100% diskreta av oss.

Dominant HS söker undergivna HS/BS

Jag är en äldre, 52 år, dominant homosexuell man, som söker undergivna HS/BS män i alla åldrar och av absolut alla nationaliteter, män som vill bli fostrade, tuktade, tvingade, hårt munknullade, fistade och slutligen rövknullade av mig. Jag är en ganska erfaren master som finns i Stockholmsområdet. Jag är oerhört diskret av mig och det bör du också vara.

Smiska mig tills jag blir kåt och galen

37-årig, långbent och kurvig kvinna i Stockholmsförort söker efter en riktig man som kan smiska min stjärt mjukt, men ändå hårt tills jag blir alldeles utom mig av kåthet och först då ska du knulla mig, hårt och länge. Även knulla mig i min stjärt, om din kuk inte är allt för stor. Din ålder är någonstans mellan 35-60 år. Du får mycket gärna vara en sexig invandrare. Diskretion är viktigt.

Sexiga träffar med trevliga män!

37-årig kvinna söker erfarna, trevliga män i åldern 35-60 år för sexiga träffar, helst i Stockholmsområdet. Jag är en mycket, mycket erfaren kvinna som ställer upp på det mesta inom sex. Diskret naturligtvis.

Söker kvinna som vill posera i utmanande ställningar!

Ungdomlig kille på 50 år önskar träffa en sensuell kvinna eller en ung tjej som gillar sexiga underkläder. Du tycker om att visa upp dig och posera i utmanande ställningar. Jag behöver inte röra dig alls om du inte själv vill, jag är nöjd med att titta på dig. Jag är en helt normal, smärt, svensk boende i Stockholm.

Par söker sexvänner som är bisexuella

Vi är 39 och 42 år, intresserade av ohämmad sex, men med betoning på tjej- och oralsex. Killen kan dock tänka sig att prova på lite lätt killsex och tjejen vill absolut ha tjejsex. Vi finns i Västergötland och är precis som ni, naturligtvis väldigt diskreta.

Erfaren, äldre bög sökes för sug och knull

Jag är en 28-årig HS man som söker en äldre och erfaren bög för sköna sug och knullmöten. Jag suger din kuk och knullar dig i röven. Jag bor i Stor-Stockholmsområdet och du bör finnas i närheten. Diskretion är självskrivet för oss båda. Invandrare är välkomna att svara mig!

Kinky kvinna söker kåta män!

28-årig kvinna från Mellansverige, söker kåta män, gärna med tjocka, långa kukar, som kan ta mig i båda mina kåta hål. Din ålder är dock helt oviktig. Men diskretion är ett krav. Jag vill även både ge och ta emot golden showers, så det måste du gilla.

Kramvänlig tjej som vill knulla ofta

Tuff tjej på 38 år, med stora, kramvänliga bröst, söker en kåt man 30-50 år för härlig sex. Jag vill knulla ofta och länge och vill ha kuk i alla mina hål. Jag finns strax utanför Malmö.

Mogen knullslyna söker män för sex!

Jag är en mogen och yppig knullslyna som söker kåta män i alla åldrar för sex. Bor själv i Stockholm. Din ålder är helt utan betydelse. Men jag är en mogen milf på 47 år. Diskretion är självklart för oss båda.

Många kåta, sprutvilliga män sökes!

Vi är ett lite äldre par i Uppsala som söker många män som vill komma hit och spruta ner min fru under en hejdlös spermaorgie. Hon är 43 år och älskar att bli svinaktigt nerkladdad med sperma. OBS! Detta är en helt seriös annons. OBS!

Kille söker män och yngre killar

Rakad, oerfaren kille i norra Skåne, söker män och yngre killar för mycket hångel, kel och kyssar. Är sexuellt öppen för i stort sett allt. Jag ser helst att vi träffas hemma hos er. Skicka ett svar, ni blir inte besvikna. Utseende och kroppsbyggnad spelar ingen större roll för mig. Även transar kan svara mig. Jag drömmer om att få träffa en svensk transa att få knulla.

Vill du också vara klädd i kvinnokläder?

Jag älskar att vara klädd och gå omkring i kvinnokläder, och jag söker nu andra män med samma intresse. Jag är helt fri från sjukdomar och mycket renlig av mig. Jag gillar dessutom att vara hårt sminkad och bära peruk. Hör av dig om du finns i Skåne.

Du kåta tjej som vill knulla

Jag är en trevlig kille i Göteborg på 35 år som söker efter en kåt tjej. Jag är vältränad, 189 cm lång och väger 75 kg. Du får gärna vara smal med små bröst och rakad, trång fitta. Hör av dig du kåta tjej som finns här i närheten.

Bisexuell man vill träffa en man

Jag är en bisexuell man, som vill träffa en annan man, homo eller bisexuell. Din ålder eller storlek på kuken spelar ingen som helst roll för mig. Du kan som jag vara både aktiv och passiv i sängen. Men bra om du bor i egen lägenhet i Stockholmstrakten, annars får vi väl träffas ute. Det går även bra om du har en bekant som vill vara med i våra sexlekar. Jag är som du, frisk, ren och diskret.

Söker efter en tjej i Dalarna

Jag söker efter en lättsam och glad tjej som är nyfiken på att testa lite olika kinky saker i sängen. Jag är mycket nyfiken på wet och att bli knullad med strap-on med mera. Är du också nyfiken på att testa något nytt? Då kanske vi kan träffas och hjälpa varandra. Ömsesidig förståelse och närhet till varandra är mycket viktigt för mig. Jag är 176 cm lång och väger 70 kg, med cendréfärgat hår och helt hårlös kropp. Jag är glad och öppen för det mesta.

Vill du tjej bli slickad i timmar?

Hej! Jag är en kåt kille på 48 år med mycket humor. Jag har en helt öppen syn på livet. Jag är ganska snygg och har en lång grov kuk på 22 cm. Jag vill komma i kontakt med ett par eller en tjej mellan 20 och 60 år, där tjejen vill bli slickad av mig i timmar. Du kommer inte att ångra dig om vi träffas. Hoppas du vill svara mig. Puss och kram.

Söker en trevlig kvinna för sex

55 årig trevlig man som just nu sitter i fängelse söker en trevlig kvinna att träffa. Jag vill först träffas som vänner, eventuellt sen mer om vi trivs med varandra. Din ålder är mellan 40-75 år, utseendet spelar ingen större roll för mig. Jag har ingen möjlighet att ringa till en början det måste du först, så brevkontakt är det som gäller till att börja med. Jag är intresserad av allt det glada som man kan uppleva i livet vilket du också bör vara. Humor är också viktigt och att man verkligen kan prata om allt möjligt. Hoppas du kan och vill komma och besöka mig. Hör av dig nu du trevliga kvinna! Kram.

Vill träffa kvinnor för mysiga träffar

38 årig livstidare söker efter kvinnor mellan 20 och 50 år för mysiga träffar i vårt besöksrum här. Jag är 180 cm lång, väger 80 kg, har grönbruna ögon och är normalt byggd. Meddelanden med foto och mobilnummer får svar från mig.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.