Knullannonser vecka 12

Jag vill knulla en tjej eller båda i ett par

Jag vill knulla en tjej eller båda i ett par

Kille på 45 år i Göteborg önskar kontakt med tjejer eller ett par, 20-50 år. Jag vill knulla en ensam tjej eller både tjejen och killen i ett par. Telefonnummer ger svar.

Jag vill ha en knullkontakt (tjej)

Kille på 29 år. Jag vill ha en tjej i sängen när jag är sugen. Är dock inte intresserad av något seriöst förhållande. Jag har egen lägenhet där vi kan träffas. Svara med foto och telefonnummer för snabbare kontakt. 100 % renlighet ges och krävs. Jag väntar på ditt svar.

Är trött på att runka och vill ha en fitta nu

Jag är en jättekåt kille som nu är trött på att runka min kuk. Söker därför efter jättekåta tjejer som gillar att bli slickade länge. Jag är mycket uthållig och knullar dig minst en timme eller längre innan jag sprutar fittan full. Hårig eller rakad fitta är välkommen, jag gillar båda delarna. Din nationalitet spelar ingen större roll. Helst i närheten av Kiruna, Norrbotten. Puss och kram.

Kåt man i Skåne söker kvinna för sköna stunder

27 årig, oerfaren kåt man söker efter en kåt kvinna eller ett par som vill ha sköna stunder tillsammans med mig. Det spelar ingen roll hur ni ser ut bara ni är lika kåta som jag. Hoppas på snabba svar för snabba träffar. Skynda er att svara nu. Puss och kram.

Vill du man slicka en sexig tjej till orgasm

Jag är en lång och sexig tjej. Jag vill att du smeker av mig den långa klänningen och blottar min nakna kropp. Kysser och smeker mig över håret, sen ner över de fasta små brösten, den platta magen, fortsätter ner till de varma fuktiga låren för att till slut hitta min blodfyllda clitoris med dina läppar och slicka mig till mängder av sköna orgasmer. Du får se närmare på vad du kan få slicka om du skriver ett meddelande, då jag skickar jag dig många bilder. Jag vill även prova att ha sex analt, att bli bunden och andra nya saker.

Hemligt HS-sex med en man som jag

Är en man på 48 år, som söker en HS-man/kille som är rök- och drogfri precis som jag. Jag är gift och har familjen på annan ort. Jag jobbar och har en egen övernattningslya i Stockholm. Vi träffas hos mig, eventuellt under dagtid. Diskretion ges och krävs.

Charmig HS söker äldre sexkamrater

37-årig, snygg och charmig HS, söker efter lite äldre sexkamrater, 45-65 år. Gärna vältränade med håriga rövar, men det är absolut inget krav. Mulliga män med rakade rövar går lika bra. Jag är själv ganska passiv. Även ett HS sambopar kan svara till mig så kan vi ha en skön trekant. Jag bor i Västsverige och är givetvis 100% diskret.

Slank slyna söker äldre, kåta, mulliga gubbar

Jag är en slank kåt slyna på 37 år, som vill ha äldre, kåta, gärna lite mulliga gubbars kukar mellan mina lår. Suger gärna kuk och sväljer sperma. Är med på det mesta även lättare S/M och toagrejer. Diskretion är givetvis självskrivet. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Invandrare är också helt okej! Även par som vill ha extra tjej att leka med i sängen kan svara till mig!

Mjuksex med en annan kvinna vill jag ha

Västkustkvinna önskar en annan kvinna att ha mjuksex med. Är själv ganska oerfaren, så du får gärna vara erfaren med stora bröst, kraftig och ha en god fitta att slicka precis som jag. Du är mellan 30-40 år, själv är jag, 49 år. Full diskretion är viktigt för mig. Hör av dig med ett svar snart, jag väntar. Ett stort plus om du bor på västkusten. Kram och puss. Jag längtar efter dig.

Född på Jamaica söker sexig man för njutning

Jag är en 29-årig kvinna som är född på Jamaica, men som har bott i Sverige i elva år nu och talar flytande svenska. Jag söker en sexig man 35-55 år för skön njutning. Jag finns i Göteborg. Gift och diskret.

Hårig fitta med stora bröst söker killar

Jag är en mysigt, mullig tjej på 24 år, 166 cm, 70 kilo, med jättestora pattar (G-kupa) och en väldigt hårig fittbuske. Jag söker killar, 30-55 år för att ha skön och svettig sex med. Ställer upp på allt, även S/M och toasex. Jag finns i Stor-Stockholmsområdet. Det är en klar fördel och ett stort plus om du är en vrålkåt, muskulös och härligt hårig invandrarman! Diskretion är en självklarhet.

Sexglad kille vill komma i kontakt med en äldre tant!

Hej! Jag är en mycket sexglad kille på 42 år från Skellefteå. Jag vill gärna ha kontakt med en lite mullig kramgo, äldre tant med riktigt stora bröst, 55-70 år för sköna, sexiga stunder tillsammans.

Kille 40 plus söker knullkompis

Söker unga pilska tjejer, helst Thaitjejer eller andra kåta tjejer som gillar alla typer av sex, rakat ska det vara, är själv rakad. Diskretion är givetvis självklart, (gärna svar med foto).

Par söker BS killar eller tjejer!

Vi är ett par i 40-års åldern, fräscha och kåta som finns Stor-Stockholmsområdet. Vi söker bisexuella av alla de slag, både tjejer och killar för en gemensam njutning. Är du invandrare är det absolut inget hinder för oss. Givetvis är vi som ni oerhört diskreta av oss. Svara oss nu omgående med fotot och mobilnummer!

Är du en dominant man som vill utnyttja mig hårt?

Jag är en mycket undergiven 32-årig kvinna som vill träffa en riktigt tuff, dominant man, gärna hårig och rejält skäggig och det är en klar fördel om du är invandrare. Du ska utnyttja mig och knulla mig hårt både i min, fitta och röv. Diskretion är självklart.

Spännande och sexiga möten i Malmö

Spännande sex i Malmö! Kan det vara något för dig? Jag är en sexig kvinna på 25 år, som söker efter en helt vanlig, normal och trevlig kille som är över 30 år, för spännande och sexiga möten. Du får gärna vara gift eller sambo eftersom jag inte är ute efter mer än ett sexförhållande.

Svart, välutrustad kille söker kvinnor

Jag är en svart, välutrustad kille på 32 år som söker kvinnor mellan 35 och 55 år. Jag sitter tråkigt nog på anstalt och är därför väldigt kåt. Jag hoppas nu att jag kan hitta en mogen, lite äldre kvinna. Vi kan träffas här i besöksrummet och har det riktigt mysigt. Hör av er nu ni äldre snygga kvinnor!

Kan vi träffas här i besöksrummet?

Är en kille på 27-år som söker kvinnor mellan 20 och 40 år, som kan komma hit och besöka mig. Jag sitter på anstalt nu, så vi kan bara träffas i besöksrummet. Men jag har bara nio månader kvar av mitt straff, så vi kan kanske kan fortsätta träffas på utsidan efter det.

Jag söker nya sexvänner

Man på 52 år, 182 cm lång och väger 90kg, finns i sydvästra Skåne, och söker sexvänner. Du får gärna vara en kvinna med charm som är kramig, glad, lite mullig och attraktiv med en yttre stil. Du är som jag främst intresserad av en sex- och vänskapsrelation. Hoppas på att få ett riktigt napp nu. Jag hoppas få komma i kontakt med en trevlig, bildad tjej. Jag är pigg på det mesta i sexväg. Önskar en mogen, äldre kvinna, gräsänka, eller en kvinna med klass som är representativ och har mycket att ge. Hoppas du finns någonstans därute och svarar mig nu.

Man söker en kvinna som vill prova nya saker

Man på 30 år söker en kvinna, 18-70 år. Jag är själv så rätt uthållig, och kan komma flera gånger på raken. Gillar mycket att slicka fitta och era styva bröstvårtor. Jag är gärna med på sexig film och foto. Prövar gärna nya saker inom sex, kom med önskemål. Du får gärna vara en dominant, bestämd kvinna. Även par kan svara mig. Vill ni att jag sprutar min sperma i fittan så gör jag gärna det. Svara gärna med foto och mobilnummer.

Dominant man söker efter undergivna killar

Dominant man i Västmanland söker härmed undergivna killar, 18-40 år. Ni är lydiga och gillar att passa upp och pyssla om mig på alla sätt.

Mysiga stunder med dig i besöksrummet

Kille på 22 år, snygg och trevlig men sitter tyvärr på anstalt för tillfället. Jag är svensk och ganska välutrustad. Jag söker dig tjej 18-30 års åldern för brevväxling och kanske mysiga stunder i besöksrummet. Skicka gärna med ett fot, dock inget krav.

Kan du lära mig allt om sex?

Kvinna! Vill du träffa en kille på 31 år? Jag söker en kvinna mellan 25 och 50 år, som vill dela med sig av sin sexuella erfarenhet till mig. Jag är själv inte så sexuellt erfaren av mig, men vill lära mig allt av dig. Jag ställer inga särskilda krav på dig förutom att du måste vara erfaren, men du får inte vara allt för kraftig. Du får gärna ha stora bröst, men det är inget krav. Jag är 183 cm lång och väger 90 kg. Finns i Blekinge. Hoppas du hör av dig till mig nu. Kram och puss.

Kom hit och sug av mig nu du man!

Slicka min helrakade pung, så blir jag överlycklig och gör detsamma för dig. Ta min kuk i munnen, smek ollonet med dina läppar, för kuken sakta långt ner i din hals, svälj mig till roten. Runka mig samtidigt försiktigt samtidigt som dina läppar smeker längs hela kuken. Vill du? Hoppas att du finns, du man, som är cirka 60 år, och mycket kåt precis som jag.

Det är så skönt att få kuken avsugen av en man som verkligen vet hur man gör det skönt för en annan man. Jag gillar att du tar hårda tag om pungen, för då blir det härliga sprut. Tror att du också tycker om att få ett finger eller mer som tränger in i din bak. Jag är 70 år, och tar gärna en kuk i baken också. Hör av dig nu min vän, så vi kan träffas och göra det skönt för varandra. Jag är som du alltid kåt. Puss och kram från en duktig kuksugare.

Hemmatrans söker en härlig äldre man som vill knulla

Hemmatrans på 45 år söker här en härlig äldre man för sköna regelbundna sexträffar. Jag älskar att klä ut mig till kvinna med sexiga underkläder. Vill kyssas, smekas och kramas, slicka och suga kuk samt bli knullad av dig i röven. Är som du frisk, diskret och fräsch. Endast seriösa svar önskas. Foto är ett stort plus. Finns i Västra Götaland.

Jag vill suga av en annan man nu

Jag är en hetero kille på 45 år, 186 cm lång och väger 75 kg, som vid ett tillfälle tidigare gett oralsex åt en annan man, sedan dess har jag fått mersmak på det, och vill nu känna känslan av en kuk i munnen jag får att suga och dia igen. Mina enda önskemål är att du är rakad och har ett riktigt stort ollon, ju större ollon desto roligare leksak. Jag kan även tänka mig att pröva på att ta hand om två killar samtidigt. Skriv ett svar med några rader om er själva, och skicka gärna med ett foto på ”leksaken”. Jag ser själv bra ut och gillar tvål och vatten. Finns i Göteborg.

Gärna lite telefonsex först

Mulliga, kåta kvinnor sökes av trevlig och kåt man som vill ha sex ofta. Gärna telefonsex, det är trevligt till att börja med. Skriv ett svar med några rader, så kanske vi träffas! 100% diskretion. Renlighet är A och O för mig och dig.

36-timmars stånd söker tjej som vill bli knullad

Äldre man med 36-timmars stånd söker en tjej som orkar stå på knä och bli knullad bakifrån länge, och få orgasm efter orgasm, suga och slicka i sig kraftiga spermasprut. Du måste ha en lite utmanande, sexig stil. Du får gärna vara nymfoman, ha en rosa, liten, trång fitta och vara 168-170 cm lång. Din ålder är mellan 18 och 50 år. Jag är östgöte men bor numera i Småland. Du får en garanterad tillfredsställelse med mig. Puss och kram. Endast svar med foto och mobilnummer.

BS-kille som gillar att knullas med strap-on

Man på 40 år, söker bisexuella par och kvinnor som gillar att knulla män med en strap-on. Endast fantasin sätter gränser för vår samvaro. Jag är blond, blåögd, fräsch samt helrakad både fram och bak. Detta är 100% seriöst. En puss där ni helst vill ha den.

Du måste vara medlem och inloggad för kunna svara på annonser! Klicka här för att bli medlem gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.